Keresés

Részletes keresés

depeche babee Creative Commons License 1999.06.14 0 0 298
SHAPE:nem tudnátok írni egy számot "tepertős pogácsa" címen?
Ez az új parlamenti ötlet nagyon megfogott...
depeche babee Creative Commons License 1999.06.14 0 0 296
Hali mindenkinek!
Látom, egyből sikerült közutálatot kivívnom egy őszinte megnyilvánulással.
Nem állt szándékomban senkit megsérteni, megbántani. Ez a véleményem és kész.
Shape:nem azért mondtam a fellépőkről azt, hogy szar, hogy ti ne zenéljetek, szerintem igenis folytassátok amit elkezdtetek. Nekem pl az olasz zenekar nem tetszett a múltkor és az utóbbi időszak fellépői sem. Mint említettem bele-bele szoktam hallgatni az előadásukba. (aztán gyorsan visszamenekülök a shopba)
De ha bárkinek kérése, kérdése van, amit nem mer személyesen feltenni a nagy Borbély Lajosnak, bátran forduljon hozzám és majd tolmácsolom a vezetőség tagjainak.
Üdv:
Depeche Babee
u.i.:a little18-ből sajna kinőttem
MarK Creative Commons License 1999.06.14 0 0 295
Hi!
Külön üdv. az újaknak!
Adeptus: Sajna túl későn szóltál a buliról.
Morpet: hogy tetszik a Shape + Trend anyag?
AntiLoop: Kész a Shape cd, de majd csak júliusban tudom odaadni. (Cris: neked is) Lehet, talán jobb, hogy nem jöttél el a 101-be, mert igen tetemes mértékben sikerült késnünk a Shape-pel, úgyhogy, csak azoknak a "virtuális ismerőseimnek" tudtam cd-t adni, akiket arcról is ismertem, a többiekkel elkerültük egymást...
Egyébként a Neo zenéjét tényleg szokni kell, elsőre nekem sem jött be, én mindenestre próbálok barátkozni vele (ha már mai, divatos zenéről van szó, inkább a Neo-t hallgatom, mint a többi szemetet). Az Ordinary Mortalsról én is hallottam már, de a számaikat nem ismerem (júliusban talán lesznek mp3-aim).
Disp: Jó bulit kívánok neked a PeCsára! Majd, ha addigra o.k. leszek, esetleg felhívlak, hogy milyen volt.
Little18 :-): Nemtom mennyire olvastad figyelmesen a topicot, de én soha nem állítottam azt, amiről írsz és másoktól sem emléxem hasonló hozzászólásokra - talán néhány kivételtől eltekintve. Sőt, majdnem egyetértünk, bár azért annyit hozzátennék: Egy kicsit erős, hogy a DM nem változott annyira. Szerintem változott, de csak annyit amennyit kellett és pont ez (is) a jó bennük. Ennek ellenére nálam sincs korszakokra osztva az együttes, ill. igen, de nincs olyan korszak, amit ne kedvelnék (egyetértek Disp mondókájával :-)). Egyéb véleményem a témában már ismert.
A Shape pedig - most hallgatom ezerrel az új számokat - qrva jó. Ha én mondom, akkor így is van. :-))))) Na jó, bocs, egy kicsit elragadtattam magam, elfogult vagyok. Sajna a fellépő együttesek nagy része nem az igazi, ezért sokan sz@rnak rájuk, pedig akad 1-2 jónak tűnő anyag. Ezt talán - a pénz mellett persze - úgy lehetne kivédeni, hogy az érdekesebb számokat leadnák a klubbokban (PeCsa, 101, Rocktogon-os DM bulik), ami meg jó, arra úgyis felfigyelnek. Én is teljesen véletlenül hallottam meg a Gyengéden-t az egyik 101-ben -> 2 héttel később már direkt a Shape koncert miatt mentem az Almássy térre (pont 1 évvel ezelött). Na mindegy.
Mint már utaltam rá, most néhány hétre sajna felfüggesztem tevékenységeimet, így e topic látogatását is (Kórházi kényszerszünet, de semmi vész, fel fogok épülni - hiszen még tartozom néhány Shape cd-vel :-)). Úgy tudom, hogy Shape sem lesz szerdától 1 hétig (bár ő sokkal kellemesebb okból kifolyólag). Így, távollétünkben arra kérlek benneteket (Dispet, mint topicgazda-helyettest :-), ill., a hozzászólók többi jeles képviselőit), hogy további érdekes témákat felvetve + egyébb "finomságokkal" fűszerezve az eszmecserét, ne hagyjátok elsűlyedni a topicot. Ha visszatérek, ellenőrizni fogom az eseményeket :-))).
Folyt. köv. júliusban.
Hellóka!
Márk
disp_ Creative Commons License 1999.06.14 0 0 294
Azért ez nem teljesen igy van nálam...szerintem igenis korszakokra lehet bontani az együttes müködését. Igaz ez nem inkább személyekhez hanem a zenéhez kapcsolódik. Mert V.C. hatása még a 4. lemezen is érezhető volt pedig akkor már A.W. szerepelt a zenekarban.
A következő "korszakváltás" szeintem a SOFAD megjelenese volt amikor elkezdtek elfordulni a a "techno"-tól. És éppen ezért vannak olyanok akiknen a régi DM tetszik jobban és vannak olyanok akiknek az új .(Na és persze vannak olyanok is mint én akiknek - más-más okok miatt - de mindkét korszak tetszik.
Előzmény: depeche babee (292)
SHAPE Creative Commons License 1999.06.14 0 0 293
SZIASZTOK!

Most folytattam egy kis vitát Depeche Babee-el,és meg kell hogy mondjam kicsit elbizonytalanodtam /Ádámmal eggyutt/ attol hogy "a fellépő eggyuttesek 99%-a szar.
Minket még nem hallott mert nem szokta nézni a fellépő eggyutteseket .
Ezt félig meddig megértem,csak az a baj hogy mi pont nekik csináljuk.
Ha már őket sem érdekli akkor kit érdekel?
Na mindeggy.
Várom a véleményeteket.

sziasztok

depeche babee Creative Commons License 1999.06.13 0 0 292
Sziaszok!
Csak most olvastam a régebbi hozzászólásokat és igazán nem értem ezt a "régi mode-új mode" dolgot! A dm ugyanaz, attól, hogy Vince Clark vagy Alan Wilder benne van, még nem lett annyira más. Mégiscsak Martin a dalszerző és Dave a "torok".(és ne feledjük Mr Andrew Fletcher egyedülálló tapsolását!) Nem szeretem ezt az éles különválasztást gyerekek! Nem vall igazi mode-os lélekre...
Ez az én véleményem (meg még egy-két emberé a klubból) ezért nem kell engem utálni vagy lélekben leköpni.
stay devoted!
SHAPE Creative Commons License 1999.06.13 0 0 291
hI aLL!

Údvőzőllek Depeche Babee!
Fogadjátok szeretettel az uj tagunkat
Sajnos ő is a Depeche Mode-ot szereti,mint itt majdnem mindenki,de mostmár mindeggy.
Inkább valami diszkosat kellet volna ide hivni.
:)

szasztok

depeche babee Creative Commons License 1999.06.13 0 0 290
Sziasztok! Új vagyok itt. SHAPE adta meg a címet és bíztatott, hogy meséljek londoni kalandjaimról. (ugyanis kimentem az ősszel a hdmfc által szervezett utazás keretein belül az angol koncertekre)A lényeg az, hogy találkoztunk Anton Corbijnnal, Andy Franks-szel, Martin feleségével és lányaival és láttunk egy kisfiút akit Dave testőre kísért a hangosító pulthoz. Valószínűleg Jack volt az. :)
Na most ennyi.
Stay devoted!
disp Creative Commons License 1999.06.12 0 0 289
Na figyeljétek milyen fáradt vagyok egy sz@ros linket már 2X csesztem el
tehát :
www.extra.hu/NEO_Persuaders
Előzmény: disp (288)
disp Creative Commons License 1999.06.12 0 0 288
Az előző linket elcsesztem itt a helyes link
Előzmény: disp (287)
disp Creative Commons License 1999.06.12 0 0 287
Hát nemigen értem rá a mult héten...

Neo - Eklektogram :
Senki se számitson Popularos hagyományokra ellenben nagyon sok jo elemet találtam benne (még csk 3X halgattam meg)sok az acid és a house elem de találhato rajta jazz beütés is.
Van a cd-n egy url de nem müxik :(((

Presuaders : Májusban jelent meg ugyhogy mondhatjuk újnak.
Azért hasonlit a James Bond zenére mert az eredeti zenéknek ugyan az a szerzője (John Barry)

A klip letölthető innen

Előzmény: MarK (283)
AntiLooP Creative Commons License 1999.06.12 0 0 286
Hali
Nemtom mennyire uj ez a NEO-Persuaders, de nekem az. Szal eloszor nem teccett, mert olyan James Bond szeru zeneje van, de miutan lattam a klippjet, megvaltozott az abra :)
Amiota idejarok a forumra egesz sok uj es kiraly bandat imertem meg.
Ja es nemregota torzsvendeg vagyok a forumon, lehet gratulalni! :)
Van egy zenekar nalunk otthon, most ismertem meg. Meg keveset tudok roluk. Egy haver mutatta meg a zenejuket. Majd meg erdeklodok feloluk. Mortals a csapat neve, es van vagy 17 szamuk, ideillo mufajban. Van egy Enjoy the Silence feldolgozas is, szerintem egesz jo. A hangszereles es az enek nekem nagyonb teccik, viszont a zene inkabb atlagos. De lehet,hogy csak keveset halgattam. Az enekesnek olyasmi hangja van mint KIKInek a volt elso Emeletbol.
Ha erdekel vkit, megerdeklodom milyen korulmenyek kozott lehet terjeszteni.

Csa'
Topic elore! :)

Adeptus Creative Commons License 1999.06.11 0 0 285

Bocs ! Sikerült elszúrnom a linket:
természetesen
ez a jó cím
Ezer bocs !
Adeptus Creative Commons License 1999.06.11 0 0 284
Idesüss ! Ez egy jó buli lesz szombaton (12-én).
Nem egy nagy durranás, amolyan házibuli jellegű mint kb 12 éve ... emlékeztek ?
No, azért mindenki nem olyan fiatal :)
MarK Creative Commons License 1999.06.11 0 0 283
Disp!
Meglehetősen inaktív vagy mostanában! Mi lesz a topickal, ha 15.-től eltűnök úgy kb. 2-3 hétre? Te, mint kinevezett topicgazdahelyettes, igazán összeszedhetnéd magad egy kicsit! :-))) Na jó, nem idegesítelek tovább... Kár, hogy kihagyod a ma esti 101-et.
Egyébként milyen az új Neo album?
MarK Creative Commons License 1999.06.10 0 0 282
AntiLoop: Mail ment.
Előzmény: AntiLooP (280)
MarK Creative Commons License 1999.06.10 0 0 281
Jegyet a helyszínen kell venni (a belépők 90%-a a HDMFC-ben is a helyszínen kel el). Morpet már leírta, hogyan lehet eljutni oda. Sajna most a besztof miatt szerintem több Ákos lesz, de a 101-nél ez is benne van a pakliban. Pedig egy kicsivel több DM-ot jobban elviselnék :-).
Cris: Igazad van, de nem bánom. A Warpigs számára a FNM olyan, mint pl. a Shape-nek a DM. Egyébként imádom az Ashes to Ashes-t (+ a Midlifecrisis-t és a Stripsearch-ot szintén). Sok más számuk is, de főleg ez a 3, mondhatni DM színvonalú. Kár, hogy abbahagyták...
AntiLooP Creative Commons License 1999.06.09 0 0 280
Megneztem a 101 honlapjat a xoom-on. Eleg rendesen felkeltette az erdeklodesemet. Eleg jo a kinalat, bar Akost igy szoloban nem nagyon birom. Most azon gondolkodom, hogy tudnek megis elmenni.
Jegyet a helyszinen kell venni, vagy elovetelben, mint a fan clubra? ezt m,eg irjatok meg, mert lehet eljutok oda penteken.
cris Creative Commons License 1999.06.09 0 0 279
Hi
Olyan a warpigs mint a Faith No More-nak az Ashes to ashes c. szama..

Vagy amin én meglepődtem anno -zöldfülü koromba- az a DM :I want you now-ja volt..

sirC

Előzmény: MarK (276)
AntiLooP Creative Commons License 1999.06.09 0 0 278
Hali
Sracok most hallgatgatom ezt a Lobog a leptem c. szamot. De hisz ez budos jo! Marhara teccik most. Nemtom miert nem figyeltem eddig erre a Popularra :(
101-be sajnos nem tudok elmenni, de HDMFC-n ott leszek, azt nem hagyhatom ki.
MarK Creative Commons License 1999.06.09 0 0 277
"...be kell lőni a cuccot." -> Szóval a hangszerekre + az énekre gondoltam...
:-)
Előzmény: MarK (276)
MarK Creative Commons License 1999.06.09 0 0 276
101 kb. 22h-tól lesz a Saigonban (ahogy Morpet korábban említette). "És hánytól és ki?" Még semmi konkrétum nincs, mi valószínűleg a Shape-pel már 19h felé lemegyünk, hiszen oda kell szállítani a szintiket+egyebeket és be kell lőni a cuccot. Utána a ShapeGáborral elmegyünk még 1-2 cimboráért, felvesszük őket, majd egy közösen meghatározott helyen a pohár fenekére nézünk, persze csak mértékkel(?). Kb. 23h felé ott vagyunk. Innen nemtom ki jön, az Ákos levlistáról már beszerveztem néhány embert :-), akik szintén a Shape miatt ott lesznek. Sajna Disp nem teszi tiszteletét, ő inkább a 18.-ai DM klubba jön, mert ha minden igaz a Neo fog fellépni (a HS7-nel!).
Na egyenlőre ennyit.
A toplistával kapcsolatban: mindenki szíves figyelmébe ajánlom a Warpigs: Monte Carlo c. számát, most jött ki, vadi új, a klippje sem utolsó. Van egy különös hangulata a dalnak.
Előzmény: cris (274)
cris Creative Commons License 1999.06.09 0 0 275
Hi!
Mintha ezt én irtam volna kivételesen..

Hánytól lesz 101?És hánytól lesz lennt és ki?

sirC

Előzmény: MarK (272)
cris Creative Commons License 1999.06.09 0 0 274
Hi!
Mintha ezt én irtam volna kivételesen..

Hánytól lesz 101?És hánytól lesz lennt és ki?

sirC

MarK Creative Commons License 1999.06.09 0 0 273
Akarom mondani www.extra.hu/szmark
MarK Creative Commons License 1999.06.09 0 0 272
Hi!
Bianco: Ezek közül a demo-k közül a Down in the boondocks-ot és az I love you love me love-ot ismerem, hááát, nem vmi nagy számok, kb. Elvis(!) stílusú dalok, de Martinnak még ez is jól áll. Mindenesetre, ha vki szereti az érdekességeket, annak O.K., egyébként köszi. Ha jól emléxem, volt aki már érdeklődött ezek iránt itt a topicban.
KuZo: Bár nekem már van egy hasonló, azért kösz a felajánlást, hátha vkinek szüksége van az anyagra.
Morpet: A megadott címen már nem elérhető a ruszki kiscsaj hp-e! Nagy szívfájdalom ez számomra, mert még alig szedtem le néhány számot. Jó lenne, ha fel tudnád uppolni vhova a KROQ koncertet (a Behind és a Sister már meg van) + emlékeim szerint az It's no good club 69 mix is kéne.
Némi frissítést hajtottam végre a www.extra/szmark-on: a Gyengéden'99 továbbra is ott figyel + Alphaville: Dangerous Places(asszem 97-es szám, meglepően nem a szokásos Alphaville - inkább A.Wilder stílusban), Rammstein: Stripped, Diesel Christ: Sister of Night (az aktuális kedvenc :-).
Hogy egy kicsit felélesszem a toplisták írását, íme egy újabb, kizárólag magyar (nemcsak DM ihletésű) számokból:
1. BB: Kihalt minden
2. Shape: Gyengéden(régi)
3. Popular: Kapcsolat
4. BB: Persze hajnal van megint
5. The Perfect Name: Hideg, mint a jég
6. Shape: Mint a fény
7. Popular: Lobog a léptem
8. Ákos: Csak Te vagy
9. BB: Ne titkold
10. Tankcsapda: Lopott könyvek
11. Kozmix: Minden most kezdődik el
12. Pál utcai fiúk: Hideg napok
13. Ákos: Átkozz el
14. Popular: Én fajtám királya
15. Tankcsapda: Legjobb méreg
16. Warpigs: Monte Carlo
17. BB: Berlin
18. The Perfect Name: Száz év magány
19. Ákos: Szabadíts fel
20. Jazz+Az: Csepp a tengerben
Egyébként készülnek a Shape cd-k... Akivel a héten nem tudok találkozni, hogy átvegye, sajna várnia kell egy ideig, mert 15.-től kb. 2 hétig nem leszek.
Helloka!
Márk

Ki jön pénteken a 101-be?

bianco Creative Commons License 1999.06.08 0 0 271
Sziasztok!

Ez megvan valakinek?

Martin Gore's Studio Tapes

Told you so
If you want
Love in Itself
Pipeline
And then....
All by themselves
Violence
Until you saw the sea
Here is the house
Down in the boondocks
I love you love me love
I feel no guilt

disp_ Creative Commons License 1999.06.08 0 0 270
Hi all!
Shape ha olvasod akkor hivj fel!
(30)9229984
MarK Creative Commons License 1999.06.07 0 0 269
Hi!
Készül a cd...
Na ezt a Popular demo ügyet majd megbeszéljük a 101-ben, ha egyáltalán le mersz jönni :-)))). Most csak annyit: én többek között pl. a Fekete lányra gondoltam.
Rádió: igen az ember nagyon tud örülni az ilyen meglepiknek, pedig otthon bármikor betehetné a cd-t, de vhogy más, ha a médiákban adják (had hallja a sok más szerencsétlen is :-)). Ez olyan, mint amikor több billiomodik alkalommal is képes vagyok elmenni egy lepra helyre és örülni, ha nagy kegyesen leadnak egy DM-ot (általában az It's no good-ot). Persze nemcsak akkor érzem jól magam, ha DM szól, szerencsére van 1-2 jobb hely, ahol elvislhető a zene (Rocktogon, E-Klub(néha), Picasso Point, Wigwam, volt Bahnhoff - az új helyen mikor nyílik, nem tudjátok?).
A Dieseltől még 1 számot sem hallottam, de hallgatva ezt a feldolgozást, lehet, hogy utánanézek.
Üdv.
Előzmény: morpet (267)
KuZo Creative Commons License 1999.06.07 0 0 268
Helló!
Nemrég elsősorban a saját szórakoztatásomra, de a barátaim részére is csináltam egy CD-t.
Ezen megtalálható az összes Depeche nagylemez mp3 formátumban és a hozzá tartozó szövegek is. Egy html kezelőfelülettel ami Explorer alatt használható. A CD-t szívesen kölcsönadom 1 napra annak aki szeretne róla egy másolatot és megbízhatóan visszahozza hozzám. A kezelőfelület olyan mint amit a honlapomon találsz.
Ha tetszik, írj bátran és válaszolok!
Üdvözlet minden DM rajongónak!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!