ossze szeretnek rakni egy szemcse szorot. ( alkatreszt tisztitani )
nagy elvaras nincs, DIY a project.
( voltak mar mukodo palackos probalkozasaim, ( teli volt a f@szom a homokal ) de most zart rendszerut szeretnek , ne adj isten vizes verzioban. )
szetboritottam par ruha szaritot, meg mosogepet, alkalmas dobozt keresve, - mind alkalmatlan - mire megvilagosodtam.. nekem egy konyhai hutogep kell.. :)
az helybol szigetelt, telibe ajtos, es terfogat eleg arra amit akarok.
par kerdes van,. de azok hosszuak.. es meg tenyszeruen felsem merultek.
ha valaki mar csinalt ilyet, barmi otlet jol jon.
...leginkabb a venturival vagyok bajban..
racsurgos, felszivos, keveros, nyomas alatti.. stb..szemcse jutattas a legaramba.,.
tekintve hogy kompresszorom teljesitmenye veges, igy inkabb a hatasfok novelesrol szol a kerdes.
...az apro trukkok, amitol valoban jo is lesz.. es nem csak mukodik.
(youtube videok koszi.. szerintem mar az osszest lattam. )
off topik eseten elnezest.. de ugy gondolom van itt annyi agykapacitas amibol ossze birom rakni. :)
A csatlakozási pontok vezetékeinek forrasztása tökéletes,viszont ettől függetlenül ha a három lábas csatlakozó lábaknál próbálok rá feszültséget adni akkor nem működik. Ezért nem értem,viszont szétszedni sem tudom,csak az elektronika zárófedelét levenni.
Tiszteletem a Topiclakóknak! Egy kéréssel fordulok a csoport tagjaihoz, hátha van kapcsolatuk olyan emberrel akinek van ráhatása a MOL vezetésére... A kérésem: a járvány ideje alatt szüntessék meg az üzemanyagokban a bio összetevőket, gyártsanak klasszikus tiszta gázolajat, és benzint amilyen volt 20 éve, ami elállt , stabil maradt évekig... Az etanol kell úgyis kézfertőtlenítőbe, a repce meg kajába, ráadásul a kőolaj szinte ingyen van... Mindezt azért mert autók ezrei fognak tönkremenni a várhatóan hosszú állásidőben... Köszönöm!
Megnézném,de a sajnos nem tudom hogyan szedjem szét.Egyedül az elektronikához tudok hozzáférni amit egy műanyag fedél zár 4 db csavarral. De sehol nem láttam további bontási lehetőséget vagy csavart.
1.4 8v? Még a torx csavarjaihoz sem egyszerű hozzáférni, de ki lehet végül forgatni a bölcső alól, de előtte vegyél be 2 doboz nyugtatót....az olajszivattyút kicsavarozva könnyebb lesz. Vagy kikötöd a bal szélső motortartót, és az ékszíjtárcsánál megemeled a motort. Off roadoztál vele a hegyekben?
Kipróbáltam ma akkumulátorról,viszont az érintkezőlábakra kötve nem működik.Levettem a burkolatot,és a forrasztási csatlakozó pontokra tettem a vezetékeket és úgy már működött a kompresszor.A csatlakozó lábak tiszták pedig.
2.0dci motorral lenne problémám. Az autó menet közben leállt,azóta nem indul, egy hónapja volt ugyanez,akkor még az út szélén újraindult .....
P2293 a hibakód,ami akkor volt benne,kitörölve már semmi hiba nem jön be inditózáskor.
A rail nyomás az max 6barig megy fel, porlasztóktól nem jön vissza gázolaj, és a rail csőből se enged vissza semmit a nyomás szab. inditózás alatt. Hajól tudom ez 100barig zárva marad,ha elektromos jelet nem kap akkor is?! Egyedül a CR-szivattyú,onnan jön a visszaágban rendesen a nafta.Szűrőt cseréltem. Szivattyú lehet vagy rajta a mennyiségszabályozó?-Vezetékszakadásra gondolom be adna hibát nem ?Esetleg a nyomásérzékelő hiszi csak h 6bar a nyomás és ezért nincs is befecskendezésem ,közben meg lehet ,hogy megvan már a 260bar is a rail nyomás?
"Cda kepen nagyon komolynak tunik a szerszam, kar hogy ezt az ara is tukrozi."
A Knipex nem szokott szart csinálni. Sokszor elgondolkodtam már, hogy ha fogót fogok venni akkor csak azt - de valahogy csak nagyon ritkán vesz rá a lélek. Van egy Cobra vízpumpfogóm tőlük, meg a külső/belső seegerfogóim is, de eddig többre nem futotta.
Nekem Tracon márkanevű a szigeteletlen csúszósarukhoz való fogóm. Ritkán kell és ennek a használatát volt a legnehezebb megtanulni. A többi típust ( érvéghüvely, szigetelt saruk ) egyszerűbb alkalmazni.
Ezekből a szemes sarukból nem sűrűn van 2.5-es 6-os lyukkal. A magam részéről először összenyomom a 4-6-os pofával, utána az eggyel kisebbel. Így nem szokta begyűrni. Ha túl nagyok a "fülei", akkor lecsípek belőle csípőfogóval.