Keresés

Részletes keresés

komiTTya Creative Commons License 2020.03.05 0 0 298

Sziasztok! Levelet tudtok küldeni? Tegnap este óta egy levél sem ment át senkinek sem!

joededy Creative Commons License 2020.03.05 0 0 297

Szevasztok

Nálam is elindult-végre.

Előzmény: Isiiz (296)
Isiiz Creative Commons License 2020.03.04 0 0 296

Na es 3 nap várakozás és hipp hopp beleptem!

Előzmény: Isiiz (294)
RazorX911 Creative Commons License 2020.03.04 0 0 295

Nálam, akkor miért jó??? 1-2 perce olvastam az INDA-s mailt, hogy írtak egy videóm alá. Aztán, kukáztam is. Ezt, nem értem, hogy nálatok mi van.

Isiiz Creative Commons License 2020.03.04 0 0 294

Semmilyen platformról nem megy nekem se. Plusz semmi reakcio az üzemeltető részéről... ugyanaz lesz a történet mint a megboldogult mailbox.hu val?

kenci78 Creative Commons License 2020.03.04 0 0 293

Sehogy nem lehet bejelentkezni. Sem telekom, sem más hálózat használatával. Több oprendszer kipróbálva, sem a mobil, sem a laptop, sem asztali gép nem boldogul..... hihetetlen....trágya.

RazorX911 Creative Commons License 2020.03.04 0 0 292

Hát, lehet pont a Trékom-nál van a kutya elásva. Nem, az ő hálózatukon vannak amúgy a szerverek?? Sokszor látni, bejelentkezés közben valamilyen telekomos vagy milyen webcímet kis pillanatra, authorizálás közben. (belepes.t-online.hu vagy mit.)

joedey: Hát, itt valami gikszer van. Elvileg, az összes fiókon már az új felület van, jó ideje, mióta lecserélték a régit. Sütiket törölve, amelyek a Freemail-hez köthetők, se jön helyre? A Gépház blog-ban írtak szerint, febr. 14.-én volt utoljára karbantartás, bár apróbbak is lehettek azóta, csak nem vettük észre. Most, eme pillanatban is jó. Invi-s a net, az isminél meg Tarr van.

joededy Creative Commons License 2020.03.04 0 0 291

Szevasztok

Nálam a feleségem be tud lépni,én ugyanonnan semmi.A külömbség az övé uj felület ,az enyém a régi FM felület.

Pár hete ö nem tudott.

Ugy tünik el kell hagyni az oldalt.Csesszék meg!!

Előzmény: pepetigris (290)
pepetigris Creative Commons License 2020.03.04 0 0 290

Nálam érdekes módon tegnap még betöltött, de csak az egyik Chrome profillal, a másikkal nem. Ma már nem tölt semmivel, más böngészővel se. T-kom-os netem van

RazorX911 Creative Commons License 2020.03.03 0 0 289

Nálam OK-s. Mind, az itthoni gépen perpill, meg az egyik ismerősömnél is este 7-8 között használva, másik szolgáltató hálózatán is jó volt. Ha, a Levélírásra mentem, akkor tökörészett, újratöltve az egészet, ismételve, eléggé gyorsan reagált rá.

timocskamail Creative Commons License 2020.03.03 0 0 288

Nekem is csak azt írja betöltés és semmilyen böngészővel nem megy. Más freemail fiókokat beenged. Tegnap még gond nélkül használtam

Mienne Creative Commons License 2020.03.03 0 0 287

Én belépni se tudok ma egész d.u. Addig bejön, hogy beírom a nevem, jelszavam, majd nem történik semmi. Én nem irányítottam át semmit sehova.

RazorX911 Creative Commons License 2020.03.03 0 0 286

Hmm, érdekes mód nálam nem igen volt gond, a közelmúltban. Igaz, a sokáig tartó karikázás, az megmaradt vagy a lassú reakció. Néha, rájön, néha nem. Az elmúlt 4 órában is több levelet küldtem el. A levelek is megjönnek rendben, legalábbis én nem tudok róla, hogy e téren nyűglődne. Az átírányítások miatt, lehet keheskedik.

Mienne Creative Commons License 2020.03.03 0 0 285

Nem jó, egész nap döglődik.

prs Creative Commons License 2020.03.03 0 0 284

Tegnap és ma sem tudtam belépni semmilyen böngészőből? Egyedi probléma?

(A gond az, hogy a levelek sem jönnek meg, át van irányítva, de az sem segít...)

Reed. Creative Commons License 2020.02.18 0 0 283

Saját adatok, a jelszó változtatás fölött. Átdob a az mo.hu oldalra , ott meg a regisztrációs adatok pontnál.

Egyedül ezt a szaros jófogást nem tudtam átírni. Az is fontos lenne, hogy jóváhagyjam a háztól házigot. Újra kell regiznem szerintem, mert a freemailon nem maradhat. Mi van ha 2 napig nem tudok belépni és lecsúszok dolgokról.

Előzmény: -Smiley- (281)
RazorX911 Creative Commons License 2020.02.15 0 1 282

Nem tudom, hogy mit kúrhattak el megint, nappalra. A tegnapra beígért karbantartási munkálatokkal is közel 1 órát késtek és éjjel 3/4 1-re volt jó megint. Ma, délután 2 felé, megint más, most Internal Server error baja van neki és 'serényen' nekiálltak karbantartani. A FB-on, egyre dühösebbek az emberek. Sőt, valaki valamilyen hatóságnak írt a fejleményekről is, amely büntetést hozhat kilátásba az üzemeltetők felé.

-Smiley- Creative Commons License 2020.02.15 0 0 281

ügyfélkaput hogy tudtad átregisztrálni?  Sehol nem találom az email cím változtatást rajta.

Előzmény: Reed. (269)
RazorX911 Creative Commons License 2020.02.14 0 0 280

Nálam, semmi rinya nem volt a tanúsítványt illetően.

Előzmény: Törölt nick (277)
hegizoli 307 SW Creative Commons License 2020.02.14 0 0 279

Hát ez az. Mostanában először figyelmeztetés,engedélyezés és talán bejön az oldal. Én sem tudom miert vagyok még a freemailnál.A vállalkozásom intézni valói erre jönnek.Számlakivonatok,biztosítások,.....stb.   + még egyes oldalak regisztrációzásához az adatok megadásánál a freemail van megadva. :((((

Előzmény: Törölt nick (277)
Wolfpet82 Creative Commons License 2020.02.14 0 0 278

Nem működik megint ez a sz...r tetű freemail

Törölt nick Creative Commons License 2020.02.14 0 0 277

Mióta létezik a fossmil azóta folyamatosan ez van. A böngésző minden alkalommal figyelmeztet, hagyjam el az oldalt mivel biztonsági tanúsítványa nem megfelelő. Ezek szerint nem csak megbízhatatlan de biztonsága is zéró. Megvan de minek mindent a gmailen intézek soha nincs probléma vele. Törölni nem tudom mivel van pár begyepesedett webhely ahol a regisztrációs emilt nem lehet megváltoztatni. 

hegizoli 307 SW Creative Commons License 2020.02.14 0 0 276

Ma is carakodik a freemail. Hibát ír,majd pár próbálkozás után nehezen betöltődik. MI EZ??????

fodry Creative Commons License 2020.02.13 0 0 275

Tegnap óta nem müködik a freemail...  :-(

Ezt írja ki:

Hiba történt az oldal betöltése közben

Kategória: server_error
Leírás: all shards failed

Wolfpet82 Creative Commons License 2020.02.13 0 0 274

Ma sem működik ez a f..s freemail.

Reed. Creative Commons License 2020.02.12 0 0 273

Átlehet irányítani a freemailes leveleket az új fiókba, sőt exportálni is lehet minden címet, levelet elméletileg. Gyakorlatilag ez sem működik a freemailel nálam.

Nem ciki egy körlevelet küldeni az ismerősöknek. Az a ciki, ha az ember 2020-ban nem tud megírni, elolvasni egy levelet. Arról már nem is beszélve, hogy mennyire vannak biztonságban egy ilyen megbízhatatlan fiókban az ember adatai, jelszavai.

Előzmény: ilcsike48 (271)
bandolesa Creative Commons License 2020.02.12 0 0 272

Látom másoknál is van probléma a freemaillel,nálam sem megy a belépés! Meddig tart a karbantartás 1-hétig?

ilcsike48 Creative Commons License 2020.02.12 0 0 271

A múlt héten csak pár órán át nem tudtam belépni a freemailembe, de most már második napja. Lennének fontos levelek, de sajnos nem tudom elolvasni! Kénytelen leszek másik fiókot használni, pl. gmailt, csak hát akik ezt a freemailt ismerik tizenvalahány éve, azokat cikis lesz értesíteni. Kérem, tegyenek már valamit, hogy műlödjön!

cerka42 Creative Commons License 2020.02.11 0 0 270

A freemail hasznavehetetlen hetek óta. Jó lenne ha jobban odafigyelnének a használókra, ugyanis többen itt hagyják a szolgáltatót. Én is ezt tapasztalom már elég régen, hogy semmire sem alkalmas, mivel állandóan különböző problémák jelennek meg. Nem tudom még, hogy meddig kell várni a végleges rendbetételre. Ha sokat  akkor én is megköszönöm az eddigi együtt működésüket. Bíró Franciska

Reed. Creative Commons License 2020.02.11 0 0 269

Én ma csináltam egy gmail fiókot és átpakoltam mindent. Paypal, ügyfélkapu, minden. Elég volt a xarakodásból! Tegnap fél órát kínlódtam egy levél elküldésével. Jó lesz a freemail a webshopos regisztrációkhoz, meg spam gyűjtőnek. Nem volt egyszerű nevet találni, mert minden foglalt, de utána azt találtam ki, hogy megszokott freemail nevemet kiegészítem a mail-lal. Pl kislaci@freemail.hu helyett kislacimail@gmail.com lesz. Így még vannak szabad helyek. Ne kínlódjatok ezzel a fostalicskával, váltsatok, nem bánjátok meg.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!