Sehogy nem lehet bejelentkezni. Sem telekom, sem más hálózat használatával. Több oprendszer kipróbálva, sem a mobil, sem a laptop, sem asztali gép nem boldogul..... hihetetlen....trágya.
Hát, lehet pont a Trékom-nál van a kutya elásva. Nem, az ő hálózatukon vannak amúgy a szerverek?? Sokszor látni, bejelentkezés közben valamilyen telekomos vagy milyen webcímet kis pillanatra, authorizálás közben. (belepes.t-online.hu vagy mit.)
joedey: Hát, itt valami gikszer van. Elvileg, az összes fiókon már az új felület van, jó ideje, mióta lecserélték a régit. Sütiket törölve, amelyek a Freemail-hez köthetők, se jön helyre? A Gépház blog-ban írtak szerint, febr. 14.-én volt utoljára karbantartás, bár apróbbak is lehettek azóta, csak nem vettük észre. Most, eme pillanatban is jó. Invi-s a net, az isminél meg Tarr van.
Nálam érdekes módon tegnap még betöltött, de csak az egyik Chrome profillal, a másikkal nem. Ma már nem tölt semmivel, más böngészővel se. T-kom-os netem van
Nálam OK-s. Mind, az itthoni gépen perpill, meg az egyik ismerősömnél is este 7-8 között használva, másik szolgáltató hálózatán is jó volt. Ha, a Levélírásra mentem, akkor tökörészett, újratöltve az egészet, ismételve, eléggé gyorsan reagált rá.
Hmm, érdekes mód nálam nem igen volt gond, a közelmúltban. Igaz, a sokáig tartó karikázás, az megmaradt vagy a lassú reakció. Néha, rájön, néha nem. Az elmúlt 4 órában is több levelet küldtem el. A levelek is megjönnek rendben, legalábbis én nem tudok róla, hogy e téren nyűglődne. Az átírányítások miatt, lehet keheskedik.
Saját adatok, a jelszó változtatás fölött. Átdob a az mo.hu oldalra , ott meg a regisztrációs adatok pontnál.
Egyedül ezt a szaros jófogást nem tudtam átírni. Az is fontos lenne, hogy jóváhagyjam a háztól házigot. Újra kell regiznem szerintem, mert a freemailon nem maradhat. Mi van ha 2 napig nem tudok belépni és lecsúszok dolgokról.
Nem tudom, hogy mit kúrhattak el megint, nappalra. A tegnapra beígért karbantartási munkálatokkal is közel 1 órát késtek és éjjel 3/4 1-re volt jó megint. Ma, délután 2 felé, megint más, most Internal Server error baja van neki és 'serényen' nekiálltak karbantartani. A FB-on, egyre dühösebbek az emberek. Sőt, valaki valamilyen hatóságnak írt a fejleményekről is, amely büntetést hozhat kilátásba az üzemeltetők felé.
Hát ez az. Mostanában először figyelmeztetés,engedélyezés és talán bejön az oldal. Én sem tudom miert vagyok még a freemailnál.A vállalkozásom intézni valói erre jönnek.Számlakivonatok,biztosítások,.....stb. + még egyes oldalak regisztrációzásához az adatok megadásánál a freemail van megadva. :((((
Mióta létezik a fossmil azóta folyamatosan ez van. A böngésző minden alkalommal figyelmeztet, hagyjam el az oldalt mivel biztonsági tanúsítványa nem megfelelő. Ezek szerint nem csak megbízhatatlan de biztonsága is zéró. Megvan de minek mindent a gmailen intézek soha nincs probléma vele. Törölni nem tudom mivel van pár begyepesedett webhely ahol a regisztrációs emilt nem lehet megváltoztatni.
Átlehet irányítani a freemailes leveleket az új fiókba, sőt exportálni is lehet minden címet, levelet elméletileg. Gyakorlatilag ez sem működik a freemailel nálam.
Nem ciki egy körlevelet küldeni az ismerősöknek. Az a ciki, ha az ember 2020-ban nem tud megírni, elolvasni egy levelet. Arról már nem is beszélve, hogy mennyire vannak biztonságban egy ilyen megbízhatatlan fiókban az ember adatai, jelszavai.
A múlt héten csak pár órán át nem tudtam belépni a freemailembe, de most már második napja. Lennének fontos levelek, de sajnos nem tudom elolvasni! Kénytelen leszek másik fiókot használni, pl. gmailt, csak hát akik ezt a freemailt ismerik tizenvalahány éve, azokat cikis lesz értesíteni. Kérem, tegyenek már valamit, hogy műlödjön!
A freemail hasznavehetetlen hetek óta. Jó lenne ha jobban odafigyelnének a használókra, ugyanis többen itt hagyják a szolgáltatót. Én is ezt tapasztalom már elég régen, hogy semmire sem alkalmas, mivel állandóan különböző problémák jelennek meg. Nem tudom még, hogy meddig kell várni a végleges rendbetételre. Ha sokat akkor én is megköszönöm az eddigi együtt működésüket. Bíró Franciska
Én ma csináltam egy gmail fiókot és átpakoltam mindent. Paypal, ügyfélkapu, minden. Elég volt a xarakodásból! Tegnap fél órát kínlódtam egy levél elküldésével. Jó lesz a freemail a webshopos regisztrációkhoz, meg spam gyűjtőnek. Nem volt egyszerű nevet találni, mert minden foglalt, de utána azt találtam ki, hogy megszokott freemail nevemet kiegészítem a mail-lal. Pl kislaci@freemail.hu helyett kislacimail@gmail.com lesz. Így még vannak szabad helyek. Ne kínlódjatok ezzel a fostalicskával, váltsatok, nem bánjátok meg.