Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nem, az üzem a reptértől délkeletre van. A térképtűs képen a "raktártól" balra, feljebb van a célpont. Egy semmitmondó erdő, az összes "fentről.hu"-s képen ki van takarva. Az üzemről tudtam.
Erre gondolsz? Ha igen akkor egy hadianyag gyár volt, nem tudom mit gyártottak. Tavalyig a Lear Hungária volt, autó kábelezés.Szépen bent van az erdőben.
Gyöngyös-Pipishegyen, a reptértől északnyugatra a Google Térkép "Pipishegy Üzemi Terület" néven egy erdőt mutat. A fentrol.hu-n a régi fotókon ugyanez a terület titkosítva van. Mi volt itt egykoron, amit nem láthatott az "ellen"?
Ez se volt túl sokat. Görbe tető a Balaton felett .Pici bázis néhány épület és egy hatalmas antenna. Viszonylag modernek számított. Az Orfeusz rendszer része, ami a laktanyák közötti riasztó rendszert fedi. 5 éves képek. Az antenna remek állapotban volt, épp újra festették. Innen azért láttam képeket de szerintem nagyon egyedi és érdekes. Nagyon rejtett helyen van, nehéz megtalálni.
Herendtől délre volt egy munkásőr bázis, gyakorlótér, de pontosan nem tudom hol, a fentről.hu-n látszik valami szerintem az lesz az. Nem kizárt hogy Márkó környékén is volt egy hasonló gyakorlótér, de azt csak hallomásból tudom és lehet az illető összekeverte ezzel.
Na arra én is, még nem válaszolt, lehet nem is fog. Az a baj hogy az emberek 98 % egy ilyen cikkre alapozza mit is tud. Sajnos sokszor belefutottam már érdekes sztorikba ami hasonló cikkekből lett. Ilyen a szuper titkos atom siló, a 10 emeletes szuper bunker, vagy a föld alól felszálló repülőgépek. Nem tudok mit csinálni elenne, saját fülemmel halottam egy helyen mikor épp onnan jöttem el hogy ott amúgy mi volt, és ő még ott is szolgált! Szánalmas. Ő így tudja és kész, és sajnos egy általam is ismert "fórum társra " hivatkozott.
Igen tudom hogy árulják. Mondtam is a többieknek. A barátunk emlék táblája felette a Baglyas tetején van ,az adó torony környéke, és egy évben egyszer elmegyünk mellette. Nem is szándékoztunk bemenni csak meglepett az ajtó és a felírat. Köszönöm!
Hogy egy kicsit történjen is valami a fórumon. Felteszek néhány olyan helyet ami annak idején már megtettem de szerintem érdemes újra megtenni. Ezek főleg olyan helyek amit nem fotóztak rommá, sőt lehet csak én vagy néhányan voltunk, nem "urbex kánaán" Ez itt Vértesacsa, na persze nem a laktanya ami 100 képtárba van ,hanem a régi TÁS területén levő "állítólag " nem is létező 11. Lvgd dandár tartalék harcálláspontja, mint a képek mutatják létezett. Viszonylag akkor egyben volt, zárt terület, akkor vadvédelmi terület. 5 éves képek.
Tucatnyi /de lehet, hogy sokkal több/ titkos ember próbált meg seftelni a tudomásukra jutott, nem publikus információkkal. Nagy részük belevitt egy kis fantázia csavart is a történetekbe, hiteltelenek voltak. Az említett két jómadár tipikus példája ennek a jelenségnek. A Cirkusos aktív korában is a hierarchia alján sündörgött.
Pár hete dumáltuk haverral, hogy akkor mi lesz, mikor pár régebbi ügynök vagy valamiféle beépített embernek öreg korára kezd elmenni az agya, aztán kocsmában meg itt-ott telekürtöli a világot olyannal, amivel nem kellene. Meg persze sántít is valamit a sztori, vagy belekever hülye összeesküvés elméleteket.