Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Meg jobb helyeken direkt tiltva is szokott lenni, némi biztonsági mambójambóra fogva, ahol kétszer meggondolja és szakérti a paraszt, hogy honnan mit futtat milyen jogokkal.
BUÉK! A melóhelyemen 70+ Win 10-es gépre kell időnként bejelentkeznem, és amelyiken sima júzer vagyok, ott automatikusan csatlakozok 8-10 hálózati meghajtóhoz, ahol meg később rendszergazdává leszek, ott mind eltűnik és nekem kell egyesével újra csatlakozni. Ha egyszer megvan, legközelebb már megint megy automatikusan. Asszem a rg. nem állít át mást, csak bekerülök a rendszergazdák csoportjába is.
A rendszergazdánk (az igazi, én csak appokat telepítek, frissítek) nem tudta megoldani, szerinte ez egy bug. Az összes felhasználónk így viselkedik. Van erre valamilyen rendszerszintű beállítás, vagy ez vmi miatt így logikus? Vagy tényleg bug?
Microsoft Windows Verzió: 1903 (Op. rendszer buildszáma: 18 362.535) 2019 Microsoft Corporation.
Amióta a fenti verziót használom Jegyzettömböt Win10 alatt, a megnyitás után a betűméret látszólagosan 0,5 mm-re vált. Editálás megkezdése előtt be kell állítanom a Nézet/Nagyítás/Kicsinyítés parancsával. Az előző verzióknál nem volt ilyen. Szerintem a Microsoft fejlesztői teljesen feleslegesen, a megszokást zavaró dologgá alakították. Idegesítő, hogy a fent leírt műveletsort minden megnyitás után meg kell ismételni. Mire jó ez és sok szoftver termékre leírhatnám ezeket a panaszokat.
Ilyenkor szoktam nem meglepődni mikor 170 másik helyen is használnak valamit, meg csak egy valamilyen vacak egy banki- és egyéb nyilvántartóproggiban, aminek önmagában semmi értelme nincs.
Babrálni nem akarom, azt gondoltam, hogy ez leírás, nem a program által használt adatbázis. Jobban belegondolva igazad(tok) lesz, azt hittem, hogy megnyitható leírás lesz... Köszönöm, hogy foglalkoztatok vele!
Tekintve, hogy ez egyik ilyen kiterjesztés itt van: alap_beallitasok_altalanos_ver11_hu.dtt, gondolom, hogy ezeket a program használja. De nem hinném, hogy másképp van ez a dekóder adatbázisokkal is. Nem tartom valószínűnek, hogy neked kellene babrálnod.
A digitools.hu honlapon (ismert, megbízható modellvasutas cég) vannak fent kezelési leírások, és letöltve ebben a formátumban mentődik, többször-többet is próbáltam.
Üdv, szánjon már meg légyszives aki tudja: .dtt kiterjesztésű fájlt hogy lehet megnyitni, mivel kell társítani, vagy milyen program kell hozzá? A neten keresgéltem, de nem igazán találtam olyan megoldást, ami működne...