Félreértesz. RJ sz*r ötleteit JJ egy tollvonással elintézte. Csak úgy árad a belső összhang a Lucasfilmen belül.
Két dolgot tudok elképzelni.
1. JJ megpróbálta, de a kármentő akciójából ennyit tudott kihozni, és minden forgatási napon RJ-t szidta.
2. JJ tökéletesen tisztában volt azzal, hogy ezzel már nem lehet mit kezdeni, és minden egyes forgatási napon kitalált valami "merészet", és most jókat röhög mindenkin.
Valahol csodálatra méltó, hogy már két éve annyira szurkolsz ennek a filmnek, hogy akkor is az év filmjének láttad volna, ha ket és fél órán keresztül Jar-Jar valamelyik testrészét mutatják. Az a baj viszont, hogy a legtöbb rajongónak nem ennyire erős a hite, ezért ők azt látják, ami a vásznon van, ami nem kecsegtet sok jóval a film szempontjából...
Olvasom, hogy sok fan előre megvette 2 előadásra is a jegyet. Először egyedül/más fanokkal nézték meg, utána a családjukkal. De a másodikra már sokan nem is akartak menni, csak hát ... megígérték a családnak.
Ha-ha-ha, még a végén Rian Johnson lesz a f*sza gyerek, akinek a zseniális ötleteit leköpködte ez a gonosz Abrams.
Szerintem Abrams nem köpködött senkire, mert Johnson szinte minden vitatott ötletére volt valamilyen utalása. Én egyáltalán nem éreztem bennük bántó célt, csak annyit, hogy az SW-től (állítólag) idegen újításokat sztárvárszosította (azaz rajongókompatibilissé tette őket).
Mindegyik positive word of mouth-szal számol, ami most nem lesz. A külföldi piacokon is kb 20 százalékkal a TLJ alatt nyit, úgyhogy lassan reménykedni kezdek az egymilliárd alatti bevételben, ami gigantikus bukta lenne.
Ötletek tényleg vannak benne. De mondd el kérlek, hogy mitől jók azok az ötletek? Rohanunk az egész film alatt A-ból B-be. És nem tudom érzékelted-e, de úgy JJ rendesen visszaköpött RJ ötleteire is. Egyszerre volt örvendetes (hogy semmissé tette a TLJ egy-két baromságát), ugyanakkor fájdalmas, hogy ennyire nyilvánvaló lett a trilógia koncepció nélkülisége.
A sokak által említett fan-service-ok meg a rosszabb fajtából valók. Senki ne számítson RO végi Vader-jelenet szintű kedveskedésre.
Egyetlen egy jelenet tetszett az egész filmből, amikor tényleg jó érzés fogott el. Sajnos nem tartott fél percig sem.
Mèg egy ekkora összevissza katyvaszt... bànom hogy moziban nèztem meg.Amúgy gyanùs hogy csak negyed rèsze volt tele a teremnek... Szal a majd üres teremben ment le az egèsz..vicc.Az egèsz film nettò baromsàg. Èrezni lehetett hogy a kòkler trolljohnson marhasàgait igyekeztek helyrehozni.de nem sikerült.Mitől lett ez lezàrva??? Kèrdèsek tömkelege naradt megvàlaszlatlanul...sose gondiltam volna hogy az Ep 1-nèl vagy az R1- nèl is lehet szarabb filmet csinàlni. Most sikerült.
Öt scenáriót vázolnak fel a buktától a nagy sikerig. E szerint bukta várható, ha a csütörtöki elővetítéseken 30 millió körül lesz a bevétel és nagy siker, ha az elővetítések bevétele meghaladja a 40 milliót.
Az ep7 és az ep8, valamint a Rogue One első mozis megtekintése után nem volt jó kedvem, mert mindhárom esetben csalódást éreztem. Aztán többszöri megtekintés után megváltozott a véleményem és ma már mindhárom film ott van a kedvenceim között. A Solo után inkább megkönnyebbült voltam, mert szerencsére nem volt gáz.
Ezúttal kifejezetten jó volt a hangulatom a két és fél óra után. Esküszöm, ez a film feldobott, és ebből kifolyólag nem is kívánok foglalkozni a kisebb hibáival.
Pedig szerintem ott kell látni, mert a látványvilága fantasztikus. És egyébként is a mozizás egy közösségi élmény, amit semmiféle otthoni csodaképernyő nem tud pótolni.
A Disney-éra messze legjobb filmje, ahol végre csúcsformában van a rendezés és a forgatókönyv is. Tele van ötletekkel és kreativitással. A szélvész gyors tempó kifejezetten jól áll neki és végre bátran meri használni az új karaktereket. Nevetségesek azok az állítások, hogy ez egy iparosmunka lenne, különösen azoktól a kritikusoktól, akik a trilógia előző két filmjét az egekbe magasztalták a premier idején. Ők a gyáva férgek, mert ahhoz nem kell bátorság, hogy a hosszú ideje egymást hergelő "rajongóknak" muníciót adjunk.
Szerintem a Bosszúállók: Végtelen háború szintjén van a film, talán csak annyival gyengébb, hogy nem tudta vagy merte felvállalni azokat a drámai áldozatokat, amik ott megvoltak (nem a fináléra gondolok).
Ez a film a TFA és a TLJ szerelemgyereke. Egyszerre gyáva és szemétláda.
Botrányos. Olyan, mintha a sok kupac fost összelapátolták volna, és azon tanakodott volna JJ, hogy mit hozzon ki belőle. Ennyit még nem facepalm-oztam film alatt. Van a film végén egy drámainak szánt jelenet, de az egész mozi önkéntelenül felröhögött rajta.
A TFA előtt azt mondtam, hogy ezt az új trilógiát csak akkor szabad megcsinálni, ha olyan történettel áll elő, amire azt mondhatjuk, hogy erről még tudnunk kellett. Nos, ez az új trilógia az, amiről nem szabad tudomást venni.