Csodás befejezése a történetnek: "De hát szakításban voltunk!" Ez jelzi, hogy Ross és Récsöl kapcsolata NEM lesz boldog.
Ennek kapcsán vegyük is sorba ki hova jutott el:
- Joey állástalan színészből közepes sorozatszínész lett.
- Fíbí férhez ment. Házasságuk a 101 kiskutya párját idézi fel bennem: állástalan zenész és állástalan mit-is-csinál sok-sok számálával. Ez aztán az élet!
- Maunika főszakács lett, és legalább emberiességből megkapja a kettes-alát.
- Csendler megnősült, és olyat dolgozik amit szeret, és még elég jól is keres vele hogy fedezzék megszokott életszínvonalukat.
- Ross egy rohadék perverz paleontológus volt és lett. Szar alak, aki leránt magához mindenkit. Fejlődés: zéró.
- Récsöcs állástalan/rossz pincérnővolt, és lett. Mindegy mi volt közötte. Az Elnyomó Patriarchátus diadalmaskodott.
Amúgy Fíbí, a 8 általánosával, és laposföld-kreácionista-ezoterista életével mikoris tanult meg folyékonyan franciául, és mi-is-volt-az-a-másik-nyelv? Mondom én hogy kilóg a lóláb, csak a sok marhának nem esik le hogy titkosügynök, aki beszivárgott hogy megfigyelje potenciális-terrorista-sejtjüket.
Btw, Rachel Green NEM Récsel teljes neve.
s10e14
Banánhinta Consuela Hercegnő. Az. No comment.
s10e15
elkell a konzervnevetés, mert itt semmi nem vicces
Hogy Ross tönkreteszi Récsel karrierjét - na az vicces igazán!
A Joey-kérdést mindazonáltal ez gondolom nem érinti. A fickó 35 névnél tart, szóval nagyon belekéne húznia ha meg akarja ütni az 50-et.
s10e12
Nem a városházán lesz az esküvő?
Viszont szép esküvő volt. És hogy legalább felmerült a Városháza, legalább attól menti a sorozatot hogy bigott, prédikáló szar legyen. Szarnak szar, de legalább nem hittérítő.
Az egyik szemem sír, a másik nevet: örülök, hogy személyedben új rajongója lett a sorozatnak, másrészről meg már annyi idő eltelt, hogy kicsi az esély, hogy akár egy egész estés mozira összejöjjenek a jóbarátok :-(
Szögezzük le, a készítők is láthatták mekkora trágya ez az egész, ez az évad már nem is lett teljes, csak 18 részt forgattak hozzá a 24 helyett.
No és ez valójában még mindig az előző évad. Triplarész? És akkor csak 17 rész marad az évadban!
s10e02
Az idegösszeroppanás vicces?
s10e03
Nem bírom én ezt idegekkel. Előbb Maunika haja, most Ross barnítózik... Ezek a mélyenszántó, Wass Albertet megszégyenítő mélységű történetszálak... Amúgy Wass Albert valószínűleg szar, de tuti elég sznob az összehasonlításhoz!
Napi egy óra. Te vérhíradót nézel, én ezt. Szerintem én jártam jobban.
Amúgy elárulom, rajtam kívül senki nem szól ehhez, mert a sorozat mára TÖKÉLETESEN FELEJTŐS. Örülök hogy neked is elvettem a kedved :D
s09e22
Miért nem jó a sima mesterséges megtermékenyítés? Ott érdektelen Chandler spermáinak kitartása, és a méh problémáját jelentősen csökkenti hogy több petesejtet ültetnek be.
s09e23-24
Ross mindenkinél retardáltabb. És még Joeyt szidtátok.
Btw, ki a fene az a Diana Roß?
Amúgy a gyémántnak nincs tisztasági foka.
ÉS: micsoda történetszálak! Például Maunika haja begöndörödött a párától!
Pár napja újrakezdtem...nem tudtam, mi hiányzott. Mint amikor egy rég látott kedves ismerőssel ül le az ember beszélgetni. Még mindig olyan jó mint régen :-)
Valahol irigylem, hogy ennyi időd van. Nekem nem fér bele, hogy a hozzászólásaid között keresgéljem másokét, ezért számomra tönkretetted ezt a topikot.
Szerencsére nemsokára befejeződik számodra is a sorozat és talán az is, amit itt csinálsz.
Maunikák rájönnek miről beszéltek anno a banda akkoriban-szegényebb tagjai. Hogy nem lehet ész nélkül naponta étterembe járni, meg meccsekre az első sorban ülni...
s09e17
Egyszer rajzórán vmi pszichopógus-hallgatónak kellett rajzolnunk önképet. Na ott az egyik srác egy olyan képetrajzolt, hogy mindenki látta rajta a kőmerev péniszt. De mikor egy tahó kretén elkezdte berajzolni, már nem is volt vicces.
Na ez jutott eszembe az egyik jelenetnél.
Btw, itt tényleg nyúlták a Szellemírtókat?!?
s09e18
Ez a rész durva szerencsejáték-reklám. Vagy hamvába hal ugye. Tök ugyanaz a szitu mint a pokemonban: ha nyer az nem jó, ha nem nyer akkor megint csak az időnket vesztegették.
Amúgy már megint miért mondja mindenki, nem tudják mit csinál Bing? Fénymásoló-kezelő-segéd, ott mondja meg mindenkinek.
Viszont fix pont a Világegyetemben: Ross még mindig egy fasz.
PS: a végén az "Joey"-tól szerintem improv volt. #JoeyRulez
viszont írtak hozzá egy meglepő befejezést. Váratlan fordulat! De most komolyan: a fickó felsővezető. Az még csak nem is újságban keres munkát. Béna proli írók.
s09e11
Tényleg meglepődik valaki hogy amíg szülési szabadságon van, valaki más dolgozik helyette?
És még azt mondtátok, Joey idióta.
s09e12
Ráhel helyettesítője az új Joey?
Egy biztos: lehet hogy Joey jobbára hülye, de Phoebe mérföldeket ver rá azzal hogy patkányinváziót idézett elő a saját lakásában!
Mindössze 2 (kettő) dolgot kellene figyelembe venned (persze nem fogod).
Az egyik, hogy ez nem működik vígjátékként.
A másik, hogy ma is úgy hivatkoznak rá, mintha ez ma is a nonplusultra lenne, holott anno se volt elfogadható, de legalábbis nem ütötte meg a jó szintet. Ez egy pocsék sorozat, és mindigis az volt.
Ja, és három: nem veszed figyelembe hogy ezek a szösszenetek tőlem vicc. Persze azért még igazak. Sőt, attól vicces.
s09e07
"De hát éppen szakításban voltunk!" - Ross komolyan még mindig itt tart?
Csendlör meg mitől orrolt meg Ricsárdra?
s09e08
Récsöcs másik lánytestvére előkerült. Hát, legalább Christina Applegate az.
FíBí meg egy holdraszállás- és evolúciótagadó olyan-sátánista-akitől-a-nagy-sátánista-pánik-során-óvtak. Micsoda yo barát.
Mindössze 2 (kettő) dolgot kellene figyelembe venned (persze nem fogod).
Az egyik, hogy ez egy laza vígjátéksorozat volt. Ha hatalmas megfejtéseket, világmegváltó bölcsességeket akarsz, azokat nem ettől a sorozatból fogod megkapni. Nem is erre való, kár ilyet várni tőle.
A másik, hogy x évvel ezelőtt forgatták, lehet, hogy ami akkor friss volt, vagy poénos, vagy ha nem is tabudöntögető vagy bátor, legalábbis rendben lévő, az ma már cikinek vagy elcsépeltnek hat.
Ha annak nézed, ami: egy könnyed sitcom-nak, ami adott időben OK volt, és nem akart több lenni annál, mint ami, akkor teljesen nézhető ma is. De mivel előre elhatároztad, hogy csak rosszat írsz róla - ki tudja, kinek, miért, annyira nem nagy az olvasóközönséged, hogy ez releváns polgárpukkasztás legyen, meg azzal már el is késtél néhány évet -, ezért ezeket persze hiába mondom.
Amúgy értem én, talán: a sorozat kezdetén Récsöl futott egy házasságtól, a végén meg megérik rá. A gond: Ross nem fejlődött sehova. De: ez nem is számítana, hiszen a leendő vőlegény: #JoeyRulez
Ja, amúgy miért mondja a sorozat hogy a lányok nem maszturbálnak?
s08e12
Milyen egyetem ami nem tud munkát szervezni, és 15 perces órákat tart? És tudtommal az "olvassátok a könyvet" metódust általános iskola alsó osztálya után sehol nem alkalmazzák.
Komolyra fordítva: mi baja volt a sok lúzer bétának a Dzso(k)ey + Récsöl végkifejlettel?
Van hát olyan jelenet ami nem a felejthető kategória. Pl. mikor Joey papája zuhanyzik.
Vagy mikor azt mondják "Richardnak van egy sütije. // Nem is vagyok süti!"
Mikor Joey karaktere felébred a kómából.
Mikor Chandler mondja "miután összeházasodtunk, ugye az után is megtarthatom Joeyt?" (Hogy itt most kisállatként, vagy meleg szexpartnerként gondol rá, nem egyértelmű.)
Na és az Itchiban?
U2b-linkre meg minek kattintgassak, felütöttem a wikit, és megnéztem az első megjelenését a karakternek. Eddig nem volt neki.
s07e22
Rachel lop Rossztól - igazi Rossz-né, eh? Rossz meg hülye. Még én is t'ok annyit, ha a csaj rádmosolygott, MENJ ODA. És ha Rossz elment fésülködni MIÉRT ÁLL UGYANÚGY A HAJA a következő jelenetben? (Mert ez egy szarsorozat zéró kivitelezéssel, azért.)
Egyébként fel vagyok háborodva, hogy a nők ellopják a férfiak munkáját. Férfiakat játsszanak férfiak. És mutáns kiborgokat mutáns kiborgok!
s07e23
Kivel harcoltunk az 1. VH-ban? // Mexikóval." - Rachel, Phoebe, Maunika. És még Joeyra mondjátok hogy ostoba.
Továbbá mind a stáb, mind a rajongók miért dugdossák Maureent?
s07e24
Tegyünk fel egy kérdést: érdekel ezen a ponton még bárkit Récsöl? Mármint aki elméletileg a főszerepölő? Mármint persze mind tudjuk hogy Ross az, de értitek, na.