Szia.Vedd fel a kapcsolatot Jani haverjával(alfa kontakt.info).Kint élnek,nyáron 1 napot együtt töltöttünk,nagyon korrekt volt és nagyon otthon van albán kérdésekben.
Sziasztok!Elsősorban azoktól szeretnék segítséget kérni, akik ingatlannal rendelkeznek Albániában.Mi a vétel menete?Találtam egy apartmant de nem tudom,hogyan kezdjek hozzá az egészhez!Előre is köszönöm!
Nem a 38 fok a lényeg, elég az is, ha lesz 31. De mivel egyikünk sem meterorológus, még ez sem elvárás. Fontos lenne viszont, hogy szeptetmerre senki ne hadováljon.
Szerintem fontos, hogy az ember szembesüljön önnön hazugságaival. Ugy te is egyetértesz, hogy vasárnap jelenthetünk téged trollkodásért, ha a hőmérséklet nem közelíti meg mondjuk a 32 fokot?
Tovabba a repteri duty free zarva volt es 1 olyan uzlet volt, ahol lehetett alban italokat stb..kapni. kb.3-szorosa aron mint az udulohelyi uzletekben. Ajanlott a repterre erkezes elott vasarolni.
Szeptember végén megyünk Golemba. Milyen közlekedési ezközzel lehet lejutni a Holta kanyonhoz és érdemes- e erre áldozni egy napot , vagy tudtok-e valami jó kirándulást ajánlani, ha nem volna fürdésre alkalmas idő?
Nagyon jó ez a topik, jegyzet füzettel a kezemben, élvezettel olvasgatom.
elsősorban az Albániában élőktől szeretnék kérdezni; vendéglátóinknak szeretnénk egy kis ajándékot küldeni Magyarországról a kedvességért és önzetlen segítségért cserébe.
Gondoltam némi "hungarikum"-ra :) egy kis unicum, őrölt paprika stb. ami belefér egy kisebb dobozba. A kérdés, hogy egyrészt hogyan lehetne a leggazdaságosabban eljuttatni az országba, úgy hogy célhoz is érjen. :)
A másik, hogy vannak-e spéci albán vámszabályok ajándékként küldött, de esetlegesen jövedékinek minősülő termékekre. Itt most nem kereskedelmi mennyiségre kell gondolni, hanem max. egy 1-1,5 kilós csomagra. :)
Nem is ezt mondtam. A lényeg az, hogy ezzel az erővel akár robbanószert is fel lehetne vinni. Ha van a gyógyszerekhez orvosi igazolás, akkor nem is értem, miért van szükség csalásra, a szabályok szándékos kijátszására. És ez az ismerősödre még jobban vonatkozik. Sajnálom, de ezt a módszert én nagyon elítélem.