Minden, ami a jogtiszta iGO navigációs szoftverrel kapcsolatos. A warezolásnak, illetve a warez linkek közzétételének ebben a topikban tiltás a következménye.
MIELŐTT MEGKÉRDEZED:
- iGO Primo kizárólag eszközre telepítve került és kerül forgalomba, telepítős változatban nem.
- Az iGO8 által támogatott készülékek listáját a http://www.igomyway.com/hu/support oldalon találod.
- A térképfrissítések a http://www.naviextras.com oldalon érhetők el.
- A navigációs készülékekkel kapcsolatos kérdéseidet a szomszédos szaktopicokban tudod feltenni.
Segítséget szeretnék kérni! Van egy Mediatek 5"-os navigációm, amit kb 5-6 éve vásároltam. Már nem emlékszem milyen navigációs rendszer volt rajta, de akkor le lett cserélve Igo Primora. Tehát min. 5-6 éves a program. Ezt szeretném frissíteni, mert használni szeretnénk késő ősszel. Jelenleg Európa van rajta részben (4GB).... Európa kellene, Magyarország és a környező országok, amennyi ráfér. A nagyon távoli országok nem szükségesek! (Anglia, francia, spanyol és környékük) Sajnos a (korom miatt) antitalentum vagyok informatika terén, ezért kérem jelentkezzen (e-mail), aki tudna segíteni nekem, hogy "megbeszélhessük". (Budapest) Köszönöm
Azért nem kaptál választ mert nem tudhattuk milyen program van ezen a csodaszerkezeten,ezek szerint Primó,ráadásul rögtön "warez" feltört verzió-ha egy kicsit is gyári lett volna nem tudtad volna ilyen egyszerűen frissíteni.
Az ilyen mérési pontokat maximum te magad fel tudod venni a programodban risztási pontként. Jelenleg az NNG szoftverekhez már nincs olyan lehetőség ahol manuálisan hozzá tudod adni. Megszüntettem, mert tulajdonképpen használni mindenki akarta, de fizetni a munkért senki. Ez van... :)
Na most.. ezt hogy gondoltad? Megbeszéled a yarddal, hogy bár ők kocsival autókáznak azért ezen a 200m-en mérjenek csak, vagy a teljes 8-as utat bejelented mérésre?
Sziasztok. Olyan ügyben érdeklődnék, hogy amennyiben az ember találkozik mobil sebességmérő autóval és arra a navigáció nem figyelmeztet. Hol tudom jelezni, hogy bekerüljön a rendszerbe és egy idő pl. egy frissítés után jelezzen? Vagy mi alapján, hogyan vannak összeállítva ezek a dolgok? Köszönöm.
Egyébként én nem lepődtem meg. A legtöbb warezhuszárnak meg önelégült mekk eleknek csak a szája nagy... Tudom, hogy te sem értesz hozzá, de te legalább elismered és kérdezel.. én meg (figyelem titkos információ) privátban évek óta válaszolok is. Szerintem az NNG-nél is csak elképzelés van, hogy hogyan kellene működjön a dolog, de mivel alapvető probléma van az NNG termékek motorjában (az általam kitalált újítás felét bevezették, de a másik fele nélkül működésképtelen és nem is értik miért.. :D )
Igazából ezért se javasoltuk anno a speedcam funkció 6 jellegénél több bevezetését... Az legyen más motoron alapuló riasztott pont... Látható mi valósult meg ebből. :D :D
Megjegyzem a vasúti átjárók project-re az EU jó pénzt fizetett utána viszont pont leszarta mindenki a dolgot. :)
Ui.: Érdekes, hogy vagy 10 éve írtam a pontos működésről, a megoldásokról és a buktatókról egy cikket, és mivel az Interneten soha semmi nem vész el, ez a mai napig fellelhető, ha az ember tudja hol és mit keressen... Tehát okoskodás helyett okosodhatna is aki akar. :D :D
Primo Loading screen-nel szenvedek, kicseréltem a régit (800*480,1.09Mb,24 bit,bmp)egy újra,és a képernyő jobb oldalán kb:10-15 pixellel el van csúszva jobbra,amit áttesz a képernyő bal oldalára,mintha ott folytatódna a kép.
Azért azon tényleg meglepődtem, hogy az elmúlt bő 3 hétben nem született érdemben válasz a kérdésedre (a sivatagi hülyeségeket nem tekintem annak). Én két szám kiemelésével segítenék azoknak, akik még most is gondolkoznak: 11 és 246. Ja, és az továbbra is találós kérdés, hogy a jelzett koordinátából hogyan lesz Pécs :-) :-) :-)
Görögországba melyik térképet ajánlott használni? HERE? TomTom? Vagy..?
Régebbi posztokban általában azt lehet olvasni, hogy a HERE nem túl részletes, a TomTom precízebb, részletesebb, naprakészebb. Letöltöttem mindegyik térképet és azt látom, hogy a HERE fájl jóval nagyobb méretű, mint a TomTom. Nos ismerem a mondást, hogy "nem a méret a lényeg" :-) Csak azt nem tudom, h a térkép fájlokra is érvényes-e.
"...Fentieken túl ne feledkezz meg arról sem, hogy a honlapon használt mérőkódok, konverziókövetők vagy elemző szoftverek (Google Analytics valamint Remarketing kód, Facebook Pixel, Google Ads, stb.) szintén tárolnak személyes adatokat, így erről is tájékoztatnod kell a látogatókat, valamint ezen adatok felhasználásának módját is tartalmaznia kell a honlapra, webáruházadra szabott adatvédelmi szabályzatnak...."
Ez is vonatkozik a portálra hiszen a Google Ads is ebbe a kategóriába esik.
Az okos nagytudású BDW userek közül ha vakai értelmezné nekem ezt a pécsi adatot az iGO8.3 a Primo 1-2 és a NextGen termékek tekintetében... Különös tekintettel arra, hogy miért nem fog ez a pont SOSEM riasztást küldeni?
18.2697021,46.0856393,11,50,1,246
Amíg ez nem megy addig szerintem hagyjuk azt, hogy ki mihez értet meg mihez nem. ;)