Itt a 125 és 350 közé eső jawa és cz, vagy cz jawa motorokról lenne szó... legtöbb fórum a 350-esekkel foglalkozik, pedig készült pár 250-es 125-ös is, Pl 488-as, 475-ös széria, amikről elég keveset tudni, nemsok leírás található meg hozzájuk. Itt lehet tapasztalat és adat csere.
Sziasztok! Egy gyors kérdésem volna. 250 ccm-es blokk csapágyai C3-as besorolásúak legyenek? Erre vonatkozóan semmi információt nem találtam a Jawa Bibliában.
Igen én rendeltem. Majd 10€ volt a szállítás, de nagyon korrektek voltak és azt kaptam amit rendeltem. Paypaljuk nincs, bankszámlaszámos előreutalás működik.
CZ 125(488)-ösömben 16-os dugattyúcsapcseg van. 53,50 mm -re akarom fúratni a hengert,de ebben a méretben csak 18-as csapszeg mérettel rendelkező dugattyút lehet kapni! Mit lehet csinálni? Ki kell cserélni a hajtókart? Köszönöm ,ha valaki tud segíteni!
Üdvözlet! Tudja valaki hogy az egyhengeres 250-es JAWA dinamója, meg egyezik a 6 Voltos 350-esével? ( a gyújtáson kívül) Emlékeim szerint igen. De már rég volt mikor Jávám volt.
Venni akarok egy CDI-t kéthengeresét. De jelenleg 250-esre akarom feltenni.
Üdv! Jawa 175ös lámpafej alsó részét keresnék. Ahogy le van véve a foncsor ott van össze akasztva elől. Hátul alulpedig 4 furat van rajta. 2 a kormánykiflibe megy , 2 pedig a lámpefej felső részébe. Más fajtát találtam csak. Képeket hát ha látszik a régin újjon h nem úgyan az. Őntött alu.
Sziasztok. A nevem tibor, és egyből kérdeznék. Ha esetleg tud valaki segíteni, azt megköszönném. Jawa 559-es fesszabályzó bekötést, és vezetékelését szeretném megtudni, hogy mit-hová kell kötnöm. ha valaki tud segíteni, azt köszönöm. Későbbiekben töltök fel képeket a felújításról RÉSZLETESEN kössssszentyű
JAWA 559 / 250 motorkerékpárom, lejárt műszakival! Kitűnő állapotban, gyári fényezéssel, jó gumikkal, gyári csomagtartóval, kihasználatlanság miatt adom el! Ára: 420.000Ft Érdeklődni csak telefonon: 06709487764