Hirtelen halál a Facebookon "...Föl kell hívni a Facebook és a világ sajtószabadsága fölött őrködő szervezetek figyelmét arra, hogy ma Magyarországon olyan viszonyok vannak, amelyek között nagyon is elképzelhető, hogy hívő önkéntesekkel vagy netán fizetett alkalmazottakkal jelentgettetik föl a közösségi portálokon aktívan politizáló ellenzékieket..."
Kedves Iván, olvastam errôl a témáról itt, így itt is köszönjük neked, hogy felvetted oldalunkat az ajánlódba. Sokat jelent ez.
Bluebeary és Bearhunter
Mielőtt elfelejtem: ma elindul a Hócipő fóruma. (http://www.hocipo.hu/forum) Ráadásul két hétig én leszek a témavezető. Hogy az pontosan mit jelent, az majd kiderül. Számomra is.
Dédunoka kb. 12 év múlva várható.
De addig sem lehetek tétlen. A feleségem szerint, legalábbis.
Fénerről: ha vele dolgoztam, olyan volt a napom, annyit tudtam meg, mintha egy egyetemen elvégeztem volna egy szemesztert. Ezt komolyan mondom.
Főleg a fotózásról, de másról is.
A legszebb történet az volt, amikor egyszer megjegyezte, hogy ott volt a Berlini Fal lebontásakor. A szobájából a falra látott. Kérdeztem, hogy megmutatja-e a képeket, amiket akkor készített.
- Nem csináltam képeket.
- Miért? Nem volt nálad gép?
- Volt.
- És?
- Nem azért mentem.
Ebben a történetben tökéletesen benne van Féner. Kiderült: ő abban a korszakában volt, amikor nem készített emberes képeket. Hanem a városi struktúrákat ábrázolta. És ehhez tartotta magát.
Nocsak, nocsak. Fölébredt az Andrassew-topic.
Csak ezért mondom, mert megtartottam volna, hogy a helyedben én mostmár dédunokára hajtanék.
*
És ha már itt vagyok, jelzem, hogy a szakértők, Lenin és Horthy is megírta a maga posztumusz levelét:
A tréfát félretéve, én nem tudom, ő milyen ember, de rendezőnek extraklasszis. Csak két előadását láttam, a Tagankában a Csendesek a hajnalokat, meg itt Pesten a Koldusoperát, mindkettő életre szóló élmény volt.