Feltéve, hogy Varazsdon van készleten. Ki lehet menni Zágráb után is, de ott nagyobb a szívás. Meg jobb a letölthető adatlapokkal együtt már kitöltve besétálni és gyorsabban megy minden.
Varazsdon lehet elméletileg, de gyakorlatban lehet elfogyott a készlet. Azonnal nem lehet használni, amikor behajtasz kell kártyát húzni. Kihajtáskor kártyát meg ENC-t odaadni. Akkor vesznek le egyenleget meg aktiválódik. Utána már lehet ENC sorba ki meg behajtani.
Rastoke jó program egy fél napra! Csak egy bizonyos része fizetős, de nem kötelező, viszont nagyon megéri! Jó program, lehet fürdeni is és talán nincs olyan nagy tömeg!
Igazából nem is találtam külön csak regisztrációs felület a weboldalon, hanem 2 nappal korábban online jegyet lehet venni nap/órára és bejárathoz pontosan.
Mikor megrendelted a jegyet a weboldalon, akkor kéri a jegyekhez a neveket, és egyéb adatokat.
Ezzel az online jeggyel kell majd a park adott bejáratához időre menni.
Szia! miért nem pénteken (útban hazafelé) mentek be Plitvicére. Plitvice egész napos program, estig elbocorogtok a parkban, és attól függően mennyire vagytok fáradtak vagy elindult haza, vagy ott alszotok és reggel indultok tovább. Ha így tesztek még erre is lesz időtök.
Ez aztán totál megkavaró már. Egyik mondat szerint csak előzetes regisztrációt követően lehet jegyet venni. Másik mondatban azt írják, hogy mindkét kapunál lehet jegyet vásárolni.
Addig - addig halogattuk a dolgokat, hogy lemaradtunk a jegyvásárlásról. Én balga meg azt hittem, hogy a Krka nemzeti perk a Krk szigeten van. Az igazság, hogy 248 km.-re van, és majd 3 óra. Jól benéztem.
Viszont pénteken indulunk haza, így legfeljebb holnap tudnánk menni Plitvicére.
A helyszíni jegyvásárlás abszolút esélytelen? Nincs rá lehetőség, megmaradt jegy vagy ilyesmi? Írtam nekik emailt, de nem válaszoltak.
KRKA-hoz Skradinban érkezési sorrend számít, van egy nagy parkoló a folyó partján (fizetős, de a többi is az), és onnan látszik a nagy "üvegkocka" épület, ahol jegyet lehet venni.
Az épület mögött látni fogod a sort, szinte folyamatosan kb. 10 percenként jönnek a hajók, és azzal a hajóval tudsz bemenni, aminél rád kerül a sor.
Persze tudom hogy 2 nappal előre kell a jegyet megvenni. Pénteken indulunk haza, így csütörtökön tudnánk menni. Ma este eldől a dolog, hogy oda, vagy a Krk nemzeti parkba megyünk. A Krk nemzeti parkba nem kell előzetes regisztráció ugye?
Crikvenica közelében nem tudtok olyan strandot ajánlani ami hasonlít a görög Orange beachhez? Sznorkel buvármaszkkal egy élmény volt az uszkálás. Hátha van valami hasonló hely a közelben!