És mi ez a happening? Pont 30 éve láttam ilyen mozdony összeállítást ott csak mögöttük 2 Bak és egy Bax volt. Táskai elágazásnál az Mk és a Bax leakadt, mentek Táskára, többi meg Csisztára.
Szép gépparkot hoznak össze. Minden zöld-fehér lesz, oldalukon a Fradi sassal. Azt még hogyan oldják meg, hogy ne legyen steif a verlauf, de szerintem pénz kérdése csak.
Az hát.. A Népligetből fog indulni, átmegy az atlétikai centrum mellett a híd alatt, ott a régi iparvágány nyomvonalát követve megy a Hízlalóig, ott egy szép ívvel keresztezi a Kőbányai utat és bemegy az Északiba. Több helyről hozzák a járműveket. Lesz több gőzös is, felújított, meg Cötvenes. A közmű kiváltások már elkezdődtek, már spanolják a mídert is....
Majd ha ő úgy beszél a többiekkel, ahogy kell akkor majd én is és ebbe kéretik nem beleszólni a "mi körünkben". Én a tudását tisztelem és nem a hülyeségét. Ha nem tetszik: porta patent!
Tudom. Pedig azt hinné az ember, hogy meglett fejjel eljut odáig az ember, hogy dolgok vannak s elmúlnak, ami marad azért tenni és annak örülni kell. Mert ugye ő sem karonülő gyermek, se nem szoptatós csecsemő már.
Nem tudom, de mifelénk a Börzsönyben azért jól megvan a 3 vasút. Vannak morgások és zördülések, de összetartunk -most meg aztán pláne.
Felőlem mondhatja magáét nap-nap után, de mi lesz jobb?
Egyébként meg akkor is ő Róka. A Róka. Tiszteletem!