Megy a vadász az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve: – Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha l......sz. A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve: – Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha l......sz. Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idő múlva sértetlenül előjön a medve a vállát porolva: – Vadász, vadász te .......jársz ide…
Ez évtizedes probléma ezen a fórumon. Küldés előtt mindig kijelölöm a fáradtságos munkával bepötyögött szöveget Control+C -vel, és ha elszáll a hozzászólás, akkor Control+V -vel újra elküldöm.
Mind említettem, nekem nem lesz ilyen problémám, de köszi, jó tudni! ;)
(Mi az isten megveszekedett lisztporos péklapátja ez az új módi? Kattintok az "Elküldöm"-re, erre villan egyet az ablak, eltűnik a bepötyögött rész, és újra itt vagyok, üres minden, pötyöghetem be megint... Más is tapasztalja?)
Amiben ugyan úgy szar lesz. Könnyen javítható ez. Én is ennek jártam utána még mielőtt meglett volna. Oldalanként 920pénz egyébként ha mindenképp a bmw-től rendelnél,de kis uánajárás és meglepődnél mennyire egyszerűen orvosolható továbbra is gyáriként új cuccal.
Most már jó végre. Még kellett egy teljes váltó felújítás (mégegyszer ugye), mostmár olyan amilyennek lennie kell. Úgyhogy majd ezt is jól eladom. Marad a Z1.
Van egy igen zavaró hiba amivel szembe kerültem,hátha találkozott már vele más is, remélem kapok támpontot a javításával kapcsolatban. Az alany egy E38 730iA (vin:DF65900) , valamiért a bal első ajtón lévő vezérlőről nem irányítható egyik ablak sem, és a tükrök sem. Viszont a többi kapcsoló mozgatja fel/le az ablakokat, illetve ha a gyári távirányítóval nyitás/zárás esetén nyomva tartom a gombot, akkor a bal első ablak is mozog. A vezetékeket már átnéztem szakadásra gyanakodva, az ajtókárpit alatt lévő modult is cseréltem. Elképzelhető, hogy a grundmodul adta meg magát ?
Urak, maradtak meg dolgok a 7esemrol, úgymint komplett Styling 94 garnitúra, mkIV navi, 16:9es board ami így most eszembe jut. Szívesen cserélek is más alkatrészekre.