Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítségeket, de csökkentett módban is ugyanez a jelenség. Ráadásul domain tag, így a tiltás amúgy sem maradhatott volna.
Végül újra telepítettem, ez volt a gyorsabb megoldás. A 120-as SSD-n 3GB üres hely volt, elképzelhető, hogy ez okozta a dolgot.
Az a megoldás, hogy elindítod csökkentett módban és a rendszergazda nevű felhasználó nevében lépsz be. ( jelszó kell).
majd belépsz a vezérlőpultba, azon belül a felhasználókba és kikapcsolod a másik felhasználónál ( amelyikkel eddig próbálkoztál) a "Ctrl. alt, del megkövetelése" újraindítod --- booooódogság.
Tárolás, vagy inkább zárolás? Az utóbbi esetre vannak talán használható találatok így keresve: to unlock, press ctrl + alt + del vagy így: zárolás feloldásához Ctrl+Alt+Del
Hátha rátalálsz valakire, akinek a hasonló gondja így megoldódott.
Egy tiszta újratelepítésnél miért kéne..? Ugyanaz megteszi. Csak még az előtt csinálom meg mielőtt újratenném.. De még a MediaCreationTool használhatóságát is kétségbe vonták uefi telepítéshez..
De ha az ELMÜ munkáját is beleszámítod meg a BKV -ét is a szállításhoz akkor nem érted az angolul 3rd-party jelentését. :)
De akkor fordítsuk meg a kérdést. (a bizonyítási kényszert) . Ti azt állítjátok hogy a Microsoft önerőből képtelen telepíteni a Windows 8-10 oprendszerét uefi módban a számítógépekre. (Szerintetek mindenképp külsős program kell hozzá.) Erről próbáltok meggyőzni mindenkit. =8() Ennek egyedül én mertem ellentmondani. Furcsa.. . Javaslom ti bizonyítsátok be hogy valóban képtelen ezt önerőből megtenni a MS.. (pl túl a kicsi cég? szerény költségvetés? nem értenek hozzá? stb) :P
Aki csak a bootolhatóságot akarja tesztelni az elég ha a sima Fat32 pendrivera az ISO-ból mindent rámásol, csak a sok gigabájtos "/sources/install.*" filet nem..
(A bootolhatóságot ekkor az /efi/ könyvtár filejai biztosítják.)