Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Mint például az Office 2010 frissítéseivel, amelyek közül már legalább négy olyan jelent meg, amelyek Windows XP-n használhatatlanná teszik a programcsomagot.
Nyilván, mint ahogy az is, hogy a frissítésekkel is szívatni kell a népet. Mint például az Office 2010 frissítéseivel, amelyek közül már legalább négy olyan jelent meg, amelyek Windows XP-n használhatatlanná teszik a programcsomagot. A Windows 7-hez pedig volt egy olyan frissítés, amitől nem lehetett a gép megosztásait egy másik gépről elérni.
Szerintem erre kétféle magyarázat lehet. Az egyik az, hogy tök hülyék, a másik pedig az, hogy így akarják szívatni a jónépet. Szóba jöhet még e kettőnek valamilyen lineárkombinációja.
"The menu does not exist in Control Panel anymore on Windows 10 version 1803 (not sure about 1709 and older).
But the same setting is accessible from Modern Settings app → Time & Language → Region and Language → Advanced keyboard settings (from the Related settings section) → Language bar options → Advanced Key Settings tab.
Update: Windows 10 version 1809 moved this setting again."
A pirositas tolem.
Mi a k.rva annyukert kell ide-oda pakolgatni a beallitasokat. Ráadásul minden logika nelkul, frissitesenkent.
Kolléganő egyszer kapott egy 5:4 oldalarányút. Foggal-körömmel ragaszkodott hozzá, mert be lehetett állítani a videókártyájához oldalhelyesre, és így még 55 excel sorral többje lett, ugyanolyan képszélességhez.
Egész nap a krva táblázatokat kellett bámulnia szegénynek, de kente-vágta mit szikvizes a munkatársát.
Igen, és vannak weboldalak, amiket láthatóan 16:9-re készítettek, de a vízszintes csúszka nem jelenik meg. Így az oldal jobb széle egyszerűen nem látható. (4:3-as monitor)
Igen, a 4:3-as 19-esnek a magassága (11,4") a 22-es és a 24-es 16:9-esé között van. Az előbbié (ha stimmel a matek) 10,786, az utóbbié pedig 11,766. A szélességük viszont nagyjából 19 illetve 21 inch (49-53 cm), és ezt közelről nézve már nem olyan könnyű áttekinteni. Ami engem illet, egyáltalán nem rajongok a nagyon széles kijelzőkért (bár az igaz, hogy néha jól jön, például akkor, ha egy olyan táblázatot kell átnézni, aminek sok oszlopa van).
19es? Nem lesz az kicsi és úgy egyáltalán? És attól függ merre, úgyis ugyanazt árulják, Media Markt, Edigital és társaiban kinézel egy akármilyen Samsungot 3 év gaival és nagy baj már nem lehet.
Milyen márkájú led-monitort érdemes venni, melyik a legmegbízhatóbb, legstrapabíróbb? 19 inches kéne, de a választék túl nagy, sok márka van ezért nehéz döntenem. Direkt pc szaküzlet vagy nagy műszaki áruház, ez is a kérdésem... Érdemes használtat venni vagy legyen zsírúj?
Bonusz: w10-ben hova raktak a billentyuzetkiosztas valtas billentyuparancsanak beallitasat?
Jelenleg
ENG
HUN
HUN101
van telepitve.
ALT+SHIFT valt az angol es a magyar kozt, a magyaron belul a CTRL+SHIFT valt a sima es a 101 gombos kozott. Na ez praktikusabb volna, ha a CTRL+SHIFT vegigporgetne a 3-at.
W7 volt eddig. Azon ha elkezdtem a mentes ablakban gepelni a file nevet, akkor szepen felajanlotta a lehetosegeket (lenyegeben autocomplete, csak nem foglalkozott a kiterjesztessel).
Ezt akarom a W10-ben is megcsinalni.
Kenyelmes volt mert megnyitottam a lohere.xls-t, nyomtatas pdf-be, mentem ugyanabba a konyvtarba, es akkor ha elkezdtem gepelni, hogy lo, akkor feldobta az xls-t is.