Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Köszömöm a tippeket, én is 1150-et találtam először, de az alaplapot meg 1155-re dobta ki, az intel proci azonosítója meg felmászi ugyan de nem indul. Mégegyszer köszi.
az első a telepítőkészletben, de ez csak a telepítéshez jó az a aktiváláshoz már nem
a másik az ms fiókban, és ő a lényeg, ha ezt nem tudod, akkor kuka, de ezt az előző aktiváláskor megadta, akkor kellett volna elmenteni, agépen ebből semmit nem tárol, tehát nem kiolvasható
Tudom hogy amatőr kérdés, de a procit kéne azonosítanom, hogy 1150 vagy 1155-ös stockba tartozik-e? Az everesttel nem megy, ha googlizom, ugyan azzal a névvel mindkettőt ledobja. Mivel megy ez?
CPUID CPU Name Intel(R) Core(TM) i7-4770 CPU @ 3.40GHz ezt adja az everest.
Éppenséggel nem kell, csak lehet. Ha úgy látom, hogy valami szarabb, mint az elődje, akkor nem látom értelmét annak, hogy lecseréljük rá. Most a 10-esekkel kapcsolatban én is azt tervezem, hogy a mi szobánkban az egyik gépen fogjuk tesztelni az újabb kiadásokat, és ha egyszer jön majd olyan, ami tényleg jobb lesz, akkor azt majd felengedjük a többi 10-es gépre is. Az eddigiek azonban nem voltak igazán meggyőzőek.
Nem úgy értettem, mert az a hozzászólásom kifejezetten a 10-esekről szólt. Amúgy valóban nincsenek a gépek mellett ellenőrök, az XP-sek mellett sem. Szerencsére nem is bliccelnek, mindegyiknek bérlete van.
Nem egészen, sok minden mást is teszek a frissítések ellen. A partíció méretének a lecsökkentése csak egy végső, opcionális lépés. Mostanában nem szoktam alkalmazni, akkor vezettem be, amikor úgy látszott, hogy a többi már nem elég. Iszonyú sok szart beletettek a 10-esbe, hogy segítsenek lenyomni a vacak frissítéseiket a torkunkon.
Én eddig nem láttam sok előnyt belőlük, kivéve egy nagyon régi ős-buildhez képest. És nem túlzás, mert azért kellett ezt bevezetnem, mert minden funkciófrissítés megjelenése után tucatjával jöttek a telefonok, hogy X nem tud belépni, Y nem tud nyomtatni. Szerintem ezek után ez jogos önvédelem. Védjük saját magunkat és a felhasználókat a frissítésnek nevezett szívatásoktól.