Keresés

Részletes keresés

Latex Bond Creative Commons License 2019.02.21 0 2 16518

Kabátból nadrágot szabni izgalmas kihívás még egy rutinos varrónőnek is, de érdemes megkérdezned!

Azt már próbáltad, hogy az ujjakba beledugod a lábad, övvel megfogatod a derekát és lesz belőle egy basanadrág-szerű valami? :)))))

Tudom, fárasztó vagyok... :)

 

Előzmény: technograd (16517)
technograd Creative Commons License 2019.02.21 0 1 16517

Köszönöm, Bond! Egyébként azóta a pestlőrinci bolhapiacon találtam olyan anyagot, ami szinte 100%-ig megfelelt az elképzeléseimnek. De a sors játéka folytán milyen alakot öltött a méteráru? Eeeeegy XL-es..............................

KABÁT :D ! A zakkant humor légritka rétegét képező Schimán-videók közül ennek az első poénja jutott eszembe:

https://www.youtube.com/watch?v=2XfXskcuY0Q

 

Látatlanban megmondom, hogy még a Vespucci-s hölgy szerint is akkor lesz ebből elfogadható szabású nadrág, ha ott helyben leperkálok 250 ezer forintot, és a bekövetkező idegösszeomlás kezelési költségeit.

 

De nem baj, majd vállfán pihen a darab, és időnként megsimogatom, mint öregedő veterángyűjtők a sirályszárnyas Mercit :) .

Előzmény: Latex Bond (16491)
Sheeny Creative Commons License 2019.02.19 0 0 16516

Szó nélkül elismerték a hibájukat és küldtek egyet jó méretben, ezzel semmi probléma nem volt, teljesen korrektek voltak.

Ezzel is csak annyi van, hogy nem jó a mérete ARRA a személyre akinek szántam. A kabinak semmmi baja amúgy, csak meg kell találni bele a megfelelő "testet" :D

 

 

Előzmény: Latex Bond (16515)


Latex Bond Creative Commons License 2019.02.19 0 0 16515

Aha, így már értem. Aliexpress-en ez sajnos előfordul néha, habár a tömeggyártás inkább az Alibabára jellemző, mert az szól inkább a kereskedői rétegnek.

Ezért is jó olyan eladót találni az Aliexpress-en, aki maga intézi a gyártást vagy közvetlen kapcsolata van a gyártóval, mert akkor szóba sem kerül ilyesmi, hogy min. 100 vagy 1000 db-ot rendelj valamiből, ami a végén nem is lesz jó. Cserébe viszont simán orvosolják a hibájukat és vásárlóbarát módon kezelik a panaszokat: többnyire teljesen ingyen küldenek egy cseredarabot, semmint hogy negatív értékelést kapjanak, mert nekik fontosabb a jó megítélés, mint egyetlen "elherdált" tétel. Persze olyan is előfordult már a történelem során, hogy a cseredarabot is elrontották, de azért ez nagyon ritka.

Mondjuk egy 45 ezres kabát esetén kétséges, hogy ingyen küldenének egy másikat, de engedményt biztosan kapnál belőle.

Alibabásokkal szerintem ne nagyon kezdjél közvetlenben, mert azok szarrágóbbak vagy lusták beindítani a gépsort egyetlen darab kedvéért.

 

Előzmény: Sheeny (16513)
technograd Creative Commons License 2019.02.19 0 0 16514

https://www.youtube.com/watch?v=7DqvweTYTI0 (némi irhóniával, Kicsi-Én! :D )

Előzmény: Sheeny (16513)
Sheeny Creative Commons License 2019.02.19 0 0 16513

Úgy értem, adtam le mérettáblázatot, de nem aszerint készítették el (állítólag összekeverték és egy másik rendelés adaival csinálták meg ezt).

Nem titok, Kínában készítették, az Aliexpressen keresgéltem, míg sok-sok levelezés és átirányítgatás után végül egy gyártóhoz jutottam, akivel közvetlenül tudtam levelezni.

Sajnos a gyártó erőlteti a tömeges megrendelést (minimum 100 db) de egy mintát csinált nekem. (ami sajnos nem lett jó méretben arra akinek szántam) ezért eladó.

 

Egy fotót is tudok mellékelni a gyártásról, mert már rájuk írtam, 2 hét után, hogy hol áll a megrendelés...

 

Előzmény: Latex Bond (16512)
Latex Bond Creative Commons License 2019.02.19 0 0 16512

"Egyedileg gyártották méretre, csak elrontották a méretezést.."

 

Tehát mégsem méretre gyártották.. :) Lehet tudni esetleg, hogy hol követték el? Vagy inkább nem szeretnél itt hitelt rontani?

Előzmény: Sheeny (16511)
Sheeny Creative Commons License 2019.02.18 0 0 16511

Eladó a képeken látható kiváló minőségű vinyl kabát.Egyedileg gyártották méretre, csak elrontották a méretezést, ezért most hozzá illő személyt keresek :)

Nagyon finom, erős fényes anyag, teljesen vízhatlan, belül bélés (nagyon meleg). Felül magasított nyak résszel. A belső zseb is vinyl anyagból van.

Zippzáros és patentos elöl.Hosszított szabás (leér a fenék alá).

Pontos méretek a mellékelt képeken.(iszonyat jó az anyaga, puha erős "tapadós" és még az illata is jó).

Ára, méltányos: 45.000 ft

FONTOS: Senki nem használta a kabátot, felpróbálva lett csak !!!!Tökéletesen új állapotban van !

 

Fotók megtekintéséhez kattints ide

 

Érdeklődni e-mailben: aderill@freemail.hu

Gabor7839 Creative Commons License 2019.02.17 0 0 16510

Eladó ami a képen is látható egy Black Level márkájú férfi lakknadrág M-es méretben 12000ft-ért érdeklődni privát üzenetben itt a fórumban előre is köszönöm.

Gabor7839 Creative Commons License 2019.02.17 0 0 16509

déliszomszéd Creative Commons License 2019.02.16 0 0 16508

Amikor láttam, hogy a két nadrág összetapadt és a lila megfogta a fehéret, rögtön eszembe jutott, de hát én olvastam, hogy erre vigyázni kell! (Talán pont itt.) Én hintőporral dörzsöltem. Halottnak a szenteltvíz.

Köszönöm, megnézem a Parolát. Meg fogom írni, hogy mire jutottam.

Előzmény: Latex Bond (16503)
pontivy2 Creative Commons License 2019.02.16 0 0 16507

Igen, a Sly Classicban nincs kesztyűkészítáés - rájuk csak a tisztítás miatt gondoltam.

 

És annyiban valóban jobb a Parolával kezdeni, hogy nekik nagyobb a kapacitásuk, szélesebb a választékuk - és sztem a fantáziájuk is :)

Csak ők jobban el-/lefoglaltak is: x1 kb. negyedévet kellett várnom a rendelésem elkészültére, mert éppen akkor jött 1 nagy tételnyi kérés hozzájuk a(z akkor még Köztársasági Őrezred) díszőrségségének bőrkesztyűire.

Előzmény: Latex Bond (16505)
TízÉvenemvoltamitt Creative Commons License 2019.02.15 0 0 16506

:DD

 

Ha a szekrényt meglökném, az valószínűleg a "Braum" hangeffektel járna (mert a falhoz van erősítve) külön a latexhez lett csináltatva, de nem fér el benne:)

A latex nálam nem ad ki semmilyen hallható hangot tárolás közben,  mert mind egyenként van olajozva, és csomagolva :)

Az összsúlyt nem tudom, hogy mennyi, mivel sosem mértem még le a gyűjteményt. Latexet, lakkot és bőrt is gyűjtök.

(Bőrből karp, csukló, bokapánt, harness, karzsák, maszk, fejharness halmocskák vannak)

Előzmény: technograd (16501)
Latex Bond Creative Commons License 2019.02.15 0 0 16505

Igazad van, az első kettő ajánlásod is még jó opció lehet, jártam már én is mindkettőnél.

Stadleréknél egészen biztosan foglalkoznak műbőrrel és lakkal is, bár ott nem lett annyira passzentos a kesztyű, mint szerettem volna.

 

Marika tényleg fantasztikus teremtés és elképesztően ügyes, de kesztyűt nem fog készíteni, mert nincs hozzá varrógépe. Legalábbis az ismert gépi kesztyűvarrás típusokhoz (stepp, lasch, linksz) külön-külön gépfajták szükségesek, kétlem, hogy lenne neki bármelyik is. Maradna tehát egyedül a kézi varrás lehetősége, de ahhoz meg speciális ismeret szükséges, valamint műbőrt akkor sem vihetnél hozzájuk, mert azt már számtalanszor elmondták nekem is, hogy azzal nem foglalkoznak.

 

Az említett 3 kesztyűssel viszont valóban érdemes próbát tenni, de én akkor is a Parolával indítanék. ;)

Előzmény: pontivy2 (16504)
pontivy2 Creative Commons License 2019.02.15 0 1 16504

Sziasztok,

   kesztyűvé (át)varratással érdemes még őket is megkeresni:

https://5.kerulet.ittlakunk.hu/holmi/szolgaltatas/balogh-kesztyuuzlet

és

http://kesztyu.hupont.hu/

- mindketten tisztítanak is: igaz, én eddig csak bőr(kesztyű)t vittem hozzájuk.

   Persze, a Parola is pluszkategóriás profi, de engem elhajtottak, mikor a tisztítást kérdeztem (amit aztán utóbb az előzőeknél sikerült gyönyörűen megpucoltatni).

 

Illetve 1 már szintén szóba került helyet ajánlok:

http://www.slyclassic.com/

- ők ugyan szintén csak bőrrel dolgoznak, de sztem Marika, ha tud vmit mondani, biztosan segít.

 

Előzmény: Latex Bond (16503)
Latex Bond Creative Commons License 2019.02.14 0 2 16503

Szia Szomszéd! :)

 

Hajszál pontosan ugyanígy jártam én is egyszer, mint Te, pedig én még tudatában is vagyok annak, hogy a festékanyag képes átdiffundálni a sötétebb anyagról a világosabbra. Tudom, ez cseppet sem vigasztal, de mint ahogy én is kb. 10 receptet kipróbáltam a nadrág megmentésére (sőt, nekem még egy hófehér csizmámmal is szúrtak ki egyszer így véletlenül, amelyen azóta is ott éktelenkedik a sötét csík, ahogy a nadrágon), Te sem fogod tudni ezt már kiszedni semmivel. :(

Amúgy a teljesség igénye nélkül az alábbi vegyszerekkel próbálkoztam, mert én szentül hittem benne, hogy a fehér műbőr még megmenthető: speciális folteltávolító szivacs, aktív oxigénes fehérítő, kimondottan műbőr kozmetikai kezelőágyakra kifejlesztett tisztító spray, marhaepe szappan, Vanish Oxi, Domestos.. csak hogy lásd, mennyire elszánt voltam és mennyire elkeseredett. :) Mondanom sem kell, hogy sz@rt sem ért egyik sem.

 

De hogy a kérdésed lényegi részére is választ adjak: az említett varrónők dolgoznak ugyan műbőrrel (Ujfalusi Gabi, Töltl Erzsi és a Vespucci is), azonban azt tudni kell, hogy a kesztyűkészítés egy külön szakma, másfajta varrógéppel, amit ők nem fognak tudni kiszabni és elkészíteni neked. Ellenben tudnának csinálni belőle sortot mondjuk, ha az elszíneződés nem érintené az egész nadrágszárat, de esetedben ez sem játszik, ahogy a fotót elnéztem.

Ha mindenáron ebből szeretnél kesztyűt varratni, akkor ugorj el vele a Parolához (XIII. Jász u. 69.), náluk van egyedi kesztyű készítés és próbálj ott szerencsét. Anno dolgozott ott egy idősebb bácsi, aki úgy értett a szakmájához, hogy csak ránézett a kezemre és a karom vastagságára és mindenféle méretvétel nélkül (!!!) összedobott nekem egy lakk operakesztyűt, ami mindenütt hajszál pontosan illett rám. Szerintem őket megkérdezhetnéd, hogy ez a fehér műbőr anyag felhasználható lenne-e egy rövidebb (vagy hosszabb vagy amilyet akarsz) szárú kesztyűhöz.

Aztán számolj be róla itt a fórumon, hogy mire jutottál, mert engem is érdekel. ;)

Előzmény: déliszomszéd (16502)
déliszomszéd Creative Commons License 2019.02.14 0 0 16502

Szia Bond!

 

A varrónők közt van olyan aki dolgozik műbőrrel? Van egy fehér műbőr leggingsem és összefogta a lila. Itt egy fotó: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=147242585&t=9067902 Házilag nem tudtam kivenni, felhívtam néhány bőröst, de műbőrrel nem foglalkoznak. Ismersz olyat aki átalakítaná? Szerintem van benne annyi anyag, hogy kijön belőle egy pár, könyökig érő kesztyű. 

Előzmény: Latex Bond (16487)
technograd Creative Commons License 2019.02.14 0 2 16501

"Észrevehető mennyiségem van". Ez aranyos :D ! Elképzeltem, ahogy meglököd az egyik szekrényt, és az előző munkahelyemen elterjedt "flapaty-flapaty" hangutánzó szóval leírható zajok hallatszanak ki :) . De Kriszta végül is már a vállalkozás, illetve a latex-fétisizmus leírásában említette azt a szintet, amikor a holmikat már drog módjára gyűjtöd. Mondom én ezt kb. 50 kg gyengébb minőségű lakk/műbőr és neoprén elajándékozása, valamint szintén csak becslés alapján 250 kiló elektronikai alkatrész kiselejtezése után. Ezúton is bocsánatot kérek SiGyu fórumtárstól, de az ő gyűjteményében csákánnyal és karbidlámpával kellett haladni; amikor ott voltam válogatni, csak néztem, mint Szása a gömbmoziban.

Előzmény: TízÉvenemvoltamitt (16500)
TízÉvenemvoltamitt Creative Commons License 2019.02.13 0 0 16500

dettó, én is kézzel mosok,csak mostanra már észrevehető mennyiségem van. (és igy 1 napba is beletelik:(

Előzmény: Ubul86 (16499)
Ubul86 Creative Commons License 2019.02.12 0 0 16499

hasznos, bár én maradtam a kézi mosásnál :) Kriszta ajánlotta a mosogatószert is , azt szoktam a kézmeleg vízbe (~30 fok, ahogy a cikk is írja pl), 5-10 percig forgatva kívül-belül, majd leengedem a kádban a vizet, addig lecsapatom a habot a ruháról tussal, majd újabb víz (öblítő víz), benne a szilikonolajjal, és újra bele a ruha, majd be a megfelelő tárolóhelyére.

 

A mosógép kényelmesebb, de csak az első procedúrát ússza meg vele az ember :D  én nem mertem belerakni még.

Előzmény: TízÉvenemvoltamitt (16497)
Ubul86 Creative Commons License 2019.02.12 0 0 16498

Elkelt mind

Előzmény: Ubul86 (16478)
TízÉvenemvoltamitt Creative Commons License 2019.02.12 0 0 16497
Bakator01 Creative Commons License 2019.02.11 0 0 16496

Keresek eladó latex maszkot szájkondommal

ajánlatokat várom a bakator983@gmail.com ra

gabornagy0129 Creative Commons License 2019.02.11 0 0 16495

Eladó vált egy Latex Catsuitom!

 

Új vagyok az oldalon, eddig csak figyeltem az írásokat, most meghirdetném egy már nem használt latex darabom...

 

Meghirdetném használt, de hibátlan nagyon jó minőségű catsuitom. Fekete színű latex catsuit! Az én méreteim 180 cm 80 kg. Rám jó, feszülős, de azért még van benne hely, lehetne szűkebb. Így kb hozzám hasonló vagy kicsit nagyobb alkatra ajánlom!

 

Érdeklődni e-mail-ben lehet!

 

gabor.nagy0129@gmail.com 

Latex Bond Creative Commons License 2019.02.10 0 0 16494

Szerintem a késő '60-as évek űrkorszak ihlette vinyl mániáját inkább ne hagyjuk soha feledésbe merülni.:)

Ráadásul ezeket soha nem lehet "eléggé" kitárgyalni:

https://hu.pinterest.com/mayakule/60s-fashion-vinyl/?lp=true

Előzmény: technograd (16493)
technograd Creative Commons License 2019.02.10 0 0 16493

Aztán részemről a retro vonulat kitárgyalva :) :

 

https://www.flickr.com/photos/10939298@N08/albums/72157606421033753

TízÉvenemvoltamitt Creative Commons License 2019.02.09 0 1 16492

nagyon helyesen, mert a cigifüst elrontja a ruhák finom aromáját.^^

Előzmény: Latex Bond (16491)
Latex Bond Creative Commons License 2019.02.09 0 1 16491

Látom, Te is nagyon otthon vagy az anyagokban, minden elismerésem a precizitásodért. :) Egyébként is tisztelem azokat, akik a vágyaik tárgyában a legapróbb részletekig naprakészek, információgyűjtésben a végletekig el tudnak menni és azt akár a föld alól is képesek előtúrni.

A stúdióban rögtönzött Hofi műsor pedig az egyik kedvenc, ritkaságnak számító felvételem, úgyhogy ezért külön köszi! (Érdekes, nekem is ezt tűnt fel furcsaságként, hogy akkoriban mindenki füstölt, mint a gyárkémény és tették mindezt olyan zárt helyiségekben is, ahol ma már el sem tudnánk képzelni vagy úgy vágnák ki onnan, mint macskát sz..ni. :) )

Előzmény: technograd (16489)
Latex Bond Creative Commons License 2019.02.09 0 0 16490

Magától értetődik.

A divatfűzőkhöz használ csak műanyagot, de a komolyabbakhoz természetesen acéllal dolgozik. Sőt, néha kombinálja is az acéllapot a spirálrugóval kívánságra vagy ahogy a fazon adja.

Előzmény: TízÉvenemvoltamitt (16488)
technograd Creative Commons License 2019.02.09 0 0 16489

Milyen kicsi a világ (kivéve Kína) ! Én is a Nicky Fabric-tól rendeltem meg az 5-ös kódjelű anyagot, nagyon hasonlított arra, amiből a BEAG készítette a batár nagy fülhallgatóinak a párnázatát:https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&biw=1360&bih=635&tbm=isch&sa=1&ei=z2xeXJWrFoj6kwWW2q6YDw&q=beag+f%C3%BClhallgat%C3%B3&oq=beag+f%C3%BClhallgat%C3%B3&gs_l=img.3...57299.62889..63914...0.0..0.197.1125.15j1......1....1..gws-wiz-img.......35i39j0j0i67j0i5i30j0i8i30j0i30j0i24.SjNYKrubZlM#imgrc=0NoajhKrgVpYpM: . Annak nagyon tetszett a gumis jellegű felülete, meg a strapabíró jellege. Viszont éppen emiatt a szakmában közutálatnak örvendett, "szauna", "65 mintájú fejfőző" volt a gúnyneve :D . Viszont ruházati fronton más volt a helyzet, a butikosok sorra varratták ebből a dzsekiket. Valamelyikük látta az akkor elterjedő műholdas tévéadásokban, hogy a profi síversenyek szponzora a Parmalat tejipari cég, rögtön szólt is a műhímzőnek, hogy ilyen embléma kell rá, és már kész is volt az eladható termék. De frankón láttam a sulinkban, hogy ilyen anyagból készült overállban feszít egy kiscsaj, olyan büszke volt rá, mintha aranyba lenne öltözve. Farkas Berci űrrepülésének mai szóval hype factor segítségével kialakított kultusza, valamint az űrsikló-program olyan hatással volt ránk, hogy minden gyerek, a skála két vége közt lavírozva, vagy kukás, vagy űrhajós akart lenni. Lehet, hogy a kukás a rentábilis manapság :) ... Egyébként a Vistram nem azonos az előzőekben belinkelt anyaggal, ott PVC-t használtak fel, csakúgy, mint a mai napig létező, szintén német Skai-nál. Leadtak párszor a CC humorcsatornán és az M1-en egy korai felvételt, amikor a porcelángyárból épphogy csak dobbantott Hofi az 1-es stúdióban szórakoztat egy kisebb közönséget, már csak a poénok miatt érdemes megnézni, de az első sorban ott ül egy Skai ruhás szöszi csaj: https://www.youtube.com/watch?v=7hKPUY2fFTk . Az, hogy még a sarokban levő filodendron is dohányzik, Istenem, ez egy ilyen korszak volt.

Előzmény: Latex Bond (16486)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!