Elég rosszul értesültél,CCP-797 nem szakadt szét,egyben húzták be a telephelyre,majd felvontatták Fehérvárra,elvileg még ott van(nak)(?)AOA-303,448 és 323-al együtt. Ha valaki tud róluk friss infót azt megköszönném,Üdv.
Ezeket az esőbeállókat szerintem hagyjuk... Szinte semelyiknél nem egyezik a megálló neve és ami fel van tüntetve az esőbeállókra. Nem nagy kunszt lenne felszerelni az összes megálló tábla alá a valódi megálló nevet.
Szerintem inkább a technikához kell nevelni az utazóközönséget, és nem az utazóközönséghez butítani a technikát...
Más téma:
szép és jó, hogy az új megállóhelyi esőbeállókon nagy betűkkel feltüntetik a megállóhely nevét, de egyrészről ezek az új beállók lassan terjednek, másrészről van jó pár megállóhely, ahol valószínűleg soha nem lesz esőbeálló (csak pár példa: Zsuzsanna-forrás; Távirda utca; Rozsnyói utca), ez okból nem ártana, ha "pesti mintára" minden megállóhelyen a megállótábla alatt kis táblán feltüntetnék a megállóhely nevét - ez, feltételezem, nem jelentene túl nagy költséget.
Nem hittem volna, hogy egyszer látom forgalomban... Nem egy bizalom gerjesztő látványa volt az első fehérvári munkanapján... Most a 932 áll a műhely előtt, úgyhogy még mindig nincs kint egyszerre mind a 3 kocka merci😃
Sajnos a Fehérváriak 80%ának eszébe sem jut, hogy nem a sofőr szórakozik hanem elektromos az ajtó, nem a sofőr kezében van az irányítás. És akkor jönne a szöveg, hogy "hát de mi megnyomtuk ott hátul" pont ezekre a szövegekre nincs szüksége egy gépkocsivezetőnek. A még nagyobb baj, hogy megnyomják a gombot pl.: leghátúl és amikor megáll a megállóba a busz akkor sietnek az ajtóhoz. Mennyivel egyszerűbb is ha időben oda sétál az ajtóhoz, megnyomja a gombot?
Álljon meg a busz akár minden megállóban (csúcsban amúgy is meg kell), de ez, hogy egy problémára ilyen választ adunk, az nem megoldás, már megbocsáss!
...és - jó fehérvári szokás szerint - az ajtók mellettieket kivéve kiszedték belőle az összes leszállásjelzőt, de legalább gondosan lefalazták a helyüket...
Azért szedik le a leszállásjelzőt, mert az utas amikor ül le véletlenül megnyomja, mikor kapaszkodik! A másik meg azért is, mert a diákok előszeretettel azzal szórakoznak, hogy megnyomják és amikor megáll a busz senki nem száll le!
Remélem hogy nem de úgy néz ki hogy az AOA-452-est össze szecskázzák mert el tört az y tengely ami tartsa az egész kocsit helyette most az AOA-318-as van kint!
A Faceliftes Citarokba (csuklósról beszélek) a 3.ajtó engedélyeztetős. Az engedélyeztető, csak az ajtónál lévő 2 gombra reagál, a többire nem. Magyarán:ha az utas leghátul megnyomja az egyik piros gombot és odaáll a 3.ajtóhoz akkor a 3.ajtó nem fog kinyilni. És ugye akkor megy a pocskondiázás a sofőrnek, hogy "én megnyomtam, ne mondja már nekem, hogy nem" ennyi az oka, hogy leszerelték a gombokat. Ami le van szigszallagozva azok nem működnek (NLF-373 biztosan egy ilyen busz)