Komolyra ferdítve: változatlanul nem szerettem meg a SUV kategóriát, BMW-ből sem...
Nagy limókat nézegetek a távol-keleti szekcióból ( Lexus GS, Honda Legend), bár a szívemnek benzines, 3000 ccm körüli német limók ( E65, S-Klasse, A6/A8) kedvesek... de ezektől meg igencsak félek...
mert ők hozzánk képest bevállalós, merész népség!!
:-)))
--------------
De akkor beszélgessünk - ill Te, Ti mit csinálnátok/vennétek a helyemben:
50 fölötti, már csak egy saját gyerekkel ( + asszony) utazó, áprilistól október végéig autót csak végszükségben használó, viszonylag normális egszisztenciájú csávó vagyok, évi 8-8.500 km-t megyek autóval ( döntően csak Bpest és agglomeráció, nagyon-nagyon ritkán - csak végszükségben - egy-egy vidék)
Egyetlen ( na jó, 3) kívánságom, hogy megbízható, kényelmes, csendes autóm legyen ( a sorrend szabadon felcserélhető), mindegy hány lóerő ( azért 100 fölött kéne), mindegy ilyen típus ( de legyen hozzá alkatrész pár napon belül és ne csak egy helyen tudják javítani Európában), mindegy milyen felszereltség ( de klíma/el. ablak, aut váltó, tempomat kell bele), mindegy, milyen a fogyasztása, mert keveset megyek vele...
Ja, és 3-4-nél nem kéne többe kerüljön ...
Szóval nézelődök a Magentis helyett, de mindennel van valami bajom...
Szerintem vedd meg, szép kis autó, passzolna Hozzád. Úgysem használnád sokat, hisz alig vagy itthon. Múltkor eszembe jutottál, megtaláltam a kb 10 éve adott nyílhegyeket.