Átviteli rendszerek és - ahol ez értelmezhető - a hálózatban jelek irányítására szolgáló berendezések, továbbá más erőforrások, melyek jelek továbbítását teszik lehetővé meghatározott végpontok között vezetéken, rádiós, optikai, vagy egyéb elektromágneses úton, beleértve a műholdas hálózatokat, a helyhez kötött és a mobil földfelszíni hálózatokat, az energiaellátó kábelrendszereket, olyan mértékben, amennyiben azt a jelek továbbítására használják, a műsorszórásra használt hálózatokat és a kábeltelevíziós hálózatokat, tekintet nélkül a továbbított információ fajtájára.
(2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről)
Összekeverted a hírközlő hálózatot a hírközlési szolgáltatással:-)
A közérdekű üzemek közé a hírközlő hálózat vonatkozik.
Valószínűleg azért, hogy 2019. január 1-en hatályba léphessen. Hogy miért nem jó februárban hatályba léptetni, vagy miért neml ehetett előbb beterjeszteni, esetleg a szakszervezetekkel is egyeztetni, azt nem tudom.
Miért lenne az? Itt lakok a hegy tetején, baszott nagy villa, hatalmas kert. A fasszopók meg itt basszák ki a cicáikat, hogy elpusztuljanak. Bekéretőznek, befogadom őket.
Mélyszegény? Lol. Ki mondta? Megtehetem, szeretem a cicákat, miért ne fogadnám be őket?
Az igendemokratikus pc ellenzék – szerintem – pontosan tisztában van azzal, hogy ez a hét az utolsó dobásuk! Ha most nem történik valami világra szóló, valami címlapsztori, valami orbitális, akkor a lemez lejárt. Akkor esetleg a gyuribácsi is bezárja a buxát és az már nagy baj!
Provokálni bármi áron! Folyjon egy kis paradicsomlé, az se baj, ha törik bármi, csak szakadjon a cérna, hulljon le a lepel az erőszakos náci kormányzatról!
Mert most mintha összeállt volna az ingatag tákolmány, mintha egy pillanatra egy képzelt forradalom szele összefújta volna a szemetet. Ennyi és nem több.
Viccesek a hölgyek. Olyan igaziak. Vihorászósak, felháborodottak, hisztizők, akaratoskák, butácskák, mulatságosak. Mondják, hogy politikusok. Hááát? Szerintem az egri nőknek képzelik magukat.
Ám van az a pont, ami alá azért nem kellene bukdácsolni a figyelmetlen csacsogásuk közepette! De már ismét csak ott vannak.
Van itt vagy ezer, igen lelkes honfitársunk, aki most elégedetlen. Sőt, fel vannak dúlva! Mert már ige-igen unják a patás regnálását! Abcug patás!
Ja és békés karácsonyt, hanukát és még ami ilyenkor dukál!
"Az hogy ez a bagázs pont a karácsonyt akarja elbaszni az emberek számára, nem lehet véletlen. Európában kaptafára történő tüntetések, a keresztény jelképek eltörlése. Az európai keresztény kultúra ellen folyik támadás..."
Ez az ami én sem értek.
Eddig Orbán - bár többször is váltott hitet, vallást, amikor érdekei megkívánták - de mindeddig tüntetően kiállt a keresztény hagyományok mellett.
Most miért volt olyan fontos, hogy most ez a bagázs -Kósa Szatmáry Bányai javaslatára a teljes fidesz-kdnp frakció - nov 26 és dec.13 között erőltetett menetben bedobja a köztudatba a rabszolgatörvényt , hogy elbassza a karácsonyt?