nem értem mit akarsz fideszes. megártott a túlóra ? legyen 380000 óra, hisz te a közelében sem jártál. mit neked az. ja és 75 év múlva fizessék ki. mert van szakszervezet! így mulat a hazáruló fidesz!
Ez már a sokadik orbánozós-túlórázós topik, de valaki már végre beidézhetné, linkelhetné a törvénynek ezt a részét, ami ezt írja, hogy 3 év múlva kell fizetni!
"Kövér megismételte: az ügyrendi bizottságtól annak kivizsgálását kérte, hogy nem történt-e bűncselekmény szerdán a parlamentben. Szerinte az, ami történt,
puccskísérlet volt, egy parlamenti puccskísérlet.
Az ellenzéknek arra a vádjára, miszerint szabálytalan volt, hogy a szavazásokhoz nem volt szükség a képviselői kártyára, úgy reagált, hogy gyakrabban és figyelmesebben kellene olvasnia az ellenzéknek a házszabályt.
A Fidesz-közeli Alapjogokért Központ igazgatója, Kovács István még keményebben fogalmazott a köztévében. Azt mondta, hogy az ülésteremben a személyi szabadság elleni bűncselekmények gyanúja mellett
államellenes bűncselekményekről is beszélhetünk."
Éljenek a kommunisták tiszt a 1970-es évek
Ezek nem a köz szolgái ezek egy hataloméves diktatórikus rendszer építői.
Ha ők csinálnák, ahogy csinálták, au OK bolt, ha más csinálja ellenül az BŰNCSELEKMÉNY...
ezek lehúzták magukat a klotyón, ellesznek évekig, akár évtizedekig, de majd követik a kommunista elődeiket, OV követi maj kádárt rákosit...
Nagyon sokan egyébként ezért mennek külföldre, és például Ausztriába. Én beszéltem olyan emberekkel, akik 3-4 hónapot szabadnap nélkül lehúznak egy szállodában, mert így tudnak pénzt keresni, Magyarország erre – hogyha valaki többet akar dolgozni, és ezért több pénzt akart kapni – egész egyszerűen nem volt lehetőség.
Azért az Q szar élet lehet, ha a pártközpontból figyelik az ember teljesítményét ...
Nézd majd meg, mi lesz itt a szombati tüntetés után.
MatematikusTROLLok tucatjai jelennek meg, akiknek a legnagyobb örömük-bánatuk az lesz, h megbecsüljék a tömeg számát.
Amiért tüntetnek az sokadlagos kérdéssé degradálódik!!
De, ha 2 kuka felborul, esetleg fel is gyullad, akkor akik most a párizsiaknak szopkodják a f.szát, a leghangosabban fognak uezek fröcsögni a felvonulókra.