Van egy FAP androidos programom .., lite és pro versio is.., utobbi amazon vásárolva..,
Sajnos szinte képtelenség a motor ECu- hoz csatlakozni.., Bluetooth OK.., és ezzel vége.., három kûlönbözó Elm Bluetooth adapterrel is probáltam., több tabletettel is.., egyszer - kétszer ha sikerült.., többtucat kisérletböl.
Peuge 307 2.0Hdi., Bosch Edc...,
Gyártónak irtam--- szerintük nem megfelelő minöségü Bl.adaptert használalok! Ez az egyetlen probléma..,
Tud valaki egy konkrét adapter nevet megnevezni , amelyikkel biztosan müködik???? A program kitünő.., sajnos nem tudom az elözők miatt használni.
2008-as 1.9pdtdi octavia 2-nek törölném a hiba kódját (amit a klima tisztitaskor a jobb elso ülés airbag kapcsolójának a lehúzása és véletlen gyújtás ráadás miatt következett be - szóltak érte a vizsgán)
az opeles Op-com és valami más software-el ugye ezt nem lehet megtenni? (mert van 1 olyanom)
Mérd meg az áramfelvételt. Azaz: leveszed az akkumulátor egyik pólusát, és közbeiktatsz egy multimétert, egyenáram mérés állásban (ehhez általában át kell tenned a csatlakozó vezetéket másik pozícióba). Mintegy 30-50 másodpercet várja, amíg a kezdeti beállítások miatti nagyobb áramfelvétel zajlik, és mikor állandósul, azt az értéket tekintve, egy-kétszer 10 milliAmper nem lesz probléma. Ha felmegy 150-200 milliAmper-re, akkor sajnos nem alkalmas a tervezett üzemre az OBD interface-d - feltéve, hogy nem napi használatban van az autó.
Passat B8-hoz milyen OBD-t ajánlanátok? Teljesen laikusként csak néha napján szeretném ellenőrizni, hogy van-e valami bejegyzés, igazából mégcsak törölni sem szeretném ha van benne valami...
Illetve ami még kérdésem, hogy az eszköz egy dolog, de milyen SW kellene hozzá és annak mennyi lenne a költsége?
vettem egy obd2 Vgate olvasót,megvan a kontakt a kocsival,de ha valamit változtatni akarok,nem hajtja végre,azt irja hogy ellenőrizzem az internetkapcsolatot!Mi köze hozzá?
Sajnos én is igy jártam ,Mercedesnél sem működik csak a piros lámpa világít és a készülék látja. Nem kommunikál a kocsi szoftverével. Vettem egy IOBD II mini interfészt annak a saját letölthető programjával minden olvasható.
Beparáztattak, hogy ha kínából rendelek és nincs szerencsém, 50/100 ezres jogdíjbüntetést is kaphatok. Korábban rendeltem Opelhez ugyanilyet, gond nélkül megjött. Lehet ennek a parának alapja?
Sziasztok. Valaki egy jó használható dolgot ami DPF dolgait mutatja ,km-t mennyi van még ,nyomás érték....mennyire van tele..Most egy iobd2-m van az 1000-20000 ír értékeket csak
Rendeltem Kínából egy Wifi-s ELM327 OBD2 eszközt, konrétan ezt: https://www.wish.com/product/597f1dda75572f717767b091. Meg is jött, 1-2 alkalommal használtam, aztán egyszer csak szaga lett a dolognak. Szétszedve láttam, hogy egy 6 lábú IC elhalálozott. Valaki szedett már szét ilyet? Meg tudná mondani, milyen IC ez, ne adj isten milyen azonosító szám van rajta? Próbáltam keresni a neten kapcsolási rajzot vagy fotót, de pont erről nem találtam normálisat.