Balog Zoltán miniszter ma (2017. március 29-én) este benyújtott egy törvényjavaslatot, miszerint az EU-n kívüli, harmadik országokban székhellyel rendelkező egyetemek csak kétoldalú kormányközi megállapodás alapján működhetnének Magyarországon.
Ne csak a saját szűk környezetét és eredményeit vegye figyelembe, hanem azt is hogy milyen sanda politikai szándék húzódik az intézmény üzemeltetése mögött
Nem én mondtam, a hivatkozott cikked kategorizálja magyar tudósokat aszerint, hogy ki volt zsidó-származású ("a holokauszt által érintettek"), és ki nem.
Valamikor elhangzott: "A CEU nem költözik, hanem terjeszkedik – így fogalmazott az egyetem rektor-helyettese"
Így is lehet, világgá kürtölik, hogy Magyarországról elüldözik őket, az összes hikál média ezen csámcsog, a hülye gyerekek tüntikéznek, közben marad Magyarországon is, de Bécsben is nyitnak egy telephelyet.
A másik üzenet az lett, hogy „a Soros-egyetem úgy megy, hogy marad, a Soros-egyetem képzéseinek jelentős részét Budapesten tartják ”. Vagyis azt kommunikálja a kormány, hogy a CEU nem is költözik el, a videó leiratában
a megy szót egyenesen idézőjelbe teszik.
Ezzel szemben az egyetem közlése szerint a CEU a fő profilját jelentő amerikai akkreditációjú programjainak mindegyikét Bécsben indítja el 2019 szeptemberében. Csak a már felvett hallgatók folytatják tanulmányaikat Budapesten, ahol a Közép-Európai Egyetem magyar akkreditációjú képzései maradnak hosszabb távon, legalábbis az egyetem erre fog törekedni.
teged fikaztalak le. a magyar oktatasi rendszer ugyan nem a legjobb, de a logikai lanc, amit irtal, az messze alulmulja a magyar oktatas mai szinvonalat.
a matematikai formal logika nem az erosseged, ne probalkozz vele.
mivel becs legjobb egyeteme joval jobb, mint budapest legjobb egyeteme, igy ha budapest legjobb egyeteme atkoltozik becsbe ott elso korben nem lesz becs legjobb egyeteme. de 10 ev mulva mar lehet az, ha beleteszi az egyetem a munkat.