Balog Zoltán miniszter ma (2017. március 29-én) este benyújtott egy törvényjavaslatot, miszerint az EU-n kívüli, harmadik országokban székhellyel rendelkező egyetemek csak kétoldalú kormányközi megállapodás alapján működhetnének Magyarországon.
A társadalomban megfigyelhető nemi szerepekre irányuló, a pszichológia és szociológia tárgykörébe tartozó kutatások tárgyát képezi a genderelmélet, más néven a társadalmi nem elmélete, mely a tanult (nem biológiai) nemi szerepekkel és annak társadalmi vonatkozásaival foglalkozó elmélet. A szociológia tárgykörébe tartozó tudományterület azokkal a társadalmi tényezőkkel foglalkozik, amelyekben a nők és a férfiak közötti társadalmi különbségek megmutatkoznak, kifejeződnek és nem a buzulással. felfogtad ?
Az Elfekvő tárt karokkal várja a kamu NY CEU -t a kamu akkreditációjával. Hiszen az ámerikai akkreditáció a Nádor u.9-ben működő KEE-nek szól. akkor mit visznek a labanchoz ?
:-)))))
A CEU amerikai diplomát adó képzéseit Bécsbe telepíti át.
...CEU nem vehet fel új diákokat 2019. január 1-től, az egyetem kénytelen a mai napon bejelenteni, hogy minden amerikai akkreditációjú programját Bécsben indítja el 2019 szeptemberében, jelentette be közleményében az egyetem.
nekem ez éppen elég ahhoz, hogy az ilyen ANARCHISTA, DISZTÓPIA elméleteket a kukába dobjam, miután elolvastam őket."
ebből is látszik hogy egyszerű vagy mint a bot, anélkül fosod a véleményed, hogy bármit is tudnál bármiről. pár zavaros hazugság kavarog a fejedben amit orbán habony kidolgozott szépen. ilyen a fideszes.
Ha akarod tanulni, FIZESS ÉRTE szemeszterdíjat, PIACI ALAPON. Ha van rá kereslet dögivel, akkor olcsóbb lesz, ha nincs rá kereslet, csak TE magad, akkor viszont 1 szemeszter 30 millió lesz.....
ez nem demagógia hanem kérdés fideszes. Ki mered-e mondani hogy Orbán és bűntársai hazafiak ? Meddig tart még míg az összes magyar vagyont összecsórják maguknak? 10-20 év ?
beleneztel ezekbe a linkelt dolgozatokba? mi a konkret problema ezekkel?
megnezted, hogy egy mester diploma dolgozat hogy nez ki a magyar allami egyetemek bolcseszkarain? mondjuk kozvetlenuk mas gender tanszeki dolgozatokkal nem tudod ezeket osszehasonlitani, mert a magyar allami egyetemeken megszuntettek ezt a szakot. habar a linkelt dolgozatok csak egy resze szuletett a ceu gender tanszeken (a cim alapjan gondolvan ezt)
Egyértelműen bemutatja, hogyan lehet a dolgokat ÚGY MEGIDEOLOGIZÁLNI, hogy fordítottja jöjjön ki és az ÁLDOZATBÓL egy SIMA BŰNÖST lehessen kihozni.
A minden RELATIVIZÁLÁSA olyan elképesztő sikamlóssá tesz mindent, hogy bárkit bármiért be lehet perelni, már csak azért, mert a a szeme sarkából merészelt valakit végigmérni....
Ez egy olyan DISZTÓPIKUS , falanszter-IDEOLÓGIA, aminek semmi keresnivalója a társadalmainkban: mert NEM a megoldást hozza el, hanem a még nagyobb KÁOSZT és a folytonos "osztályharcot", ami a SOROS féle NEOKOMMUNISTA-LIBERÁLIS eszementek napi üzemanyaga........
szerintem a matematikát taníto egyetemeket is bezárathatod,, fideszes, ugyanúgy nem érted, furcsa és rémisztő mint ezek. előre a taplók országa kiteljesedéséhez!
gyanús építkezésbe is kezdtek a patásék, a Bakonyban egy lezárt területen barakokat építenek, meg furcsa kéményeket, az egész szögesdróttal van bekerítve, zorbán személyesen vezényli az építkezést... Én már kivettem az ágy alól a jó előre becsomagolt bőröndöm, holnap lépek Londonba! Vár már ott egy jól fizető, feketemosogatói állás, egy szimpatikus muszlim lesz a főnököm, 7 pakival fogok egy szobában élni, szóval, bekaphatjátok!