Balog Zoltán miniszter ma (2017. március 29-én) este benyújtott egy törvényjavaslatot, miszerint az EU-n kívüli, harmadik országokban székhellyel rendelkező egyetemek csak kétoldalú kormányközi megállapodás alapján működhetnének Magyarországon.
Ha akarod tanulni, FIZESS ÉRTE szemeszterdíjat, PIACI ALAPON. Ha van rá kereslet dögivel, akkor olcsóbb lesz, ha nincs rá kereslet, csak TE magad, akkor viszont 1 szemeszter 30 millió lesz.....
ez nem demagógia hanem kérdés fideszes. Ki mered-e mondani hogy Orbán és bűntársai hazafiak ? Meddig tart még míg az összes magyar vagyont összecsórják maguknak? 10-20 év ?
beleneztel ezekbe a linkelt dolgozatokba? mi a konkret problema ezekkel?
megnezted, hogy egy mester diploma dolgozat hogy nez ki a magyar allami egyetemek bolcseszkarain? mondjuk kozvetlenuk mas gender tanszeki dolgozatokkal nem tudod ezeket osszehasonlitani, mert a magyar allami egyetemeken megszuntettek ezt a szakot. habar a linkelt dolgozatok csak egy resze szuletett a ceu gender tanszeken (a cim alapjan gondolvan ezt)
Egyértelműen bemutatja, hogyan lehet a dolgokat ÚGY MEGIDEOLOGIZÁLNI, hogy fordítottja jöjjön ki és az ÁLDOZATBÓL egy SIMA BŰNÖST lehessen kihozni.
A minden RELATIVIZÁLÁSA olyan elképesztő sikamlóssá tesz mindent, hogy bárkit bármiért be lehet perelni, már csak azért, mert a a szeme sarkából merészelt valakit végigmérni....
Ez egy olyan DISZTÓPIKUS , falanszter-IDEOLÓGIA, aminek semmi keresnivalója a társadalmainkban: mert NEM a megoldást hozza el, hanem a még nagyobb KÁOSZT és a folytonos "osztályharcot", ami a SOROS féle NEOKOMMUNISTA-LIBERÁLIS eszementek napi üzemanyaga........
szerintem a matematikát taníto egyetemeket is bezárathatod,, fideszes, ugyanúgy nem érted, furcsa és rémisztő mint ezek. előre a taplók országa kiteljesedéséhez!
gyanús építkezésbe is kezdtek a patásék, a Bakonyban egy lezárt területen barakokat építenek, meg furcsa kéményeket, az egész szögesdróttal van bekerítve, zorbán személyesen vezényli az építkezést... Én már kivettem az ágy alól a jó előre becsomagolt bőröndöm, holnap lépek Londonba! Vár már ott egy jól fizető, feketemosogatói állás, egy szimpatikus muszlim lesz a főnököm, 7 pakival fogok egy szobában élni, szóval, bekaphatjátok!
> amelynek alapján Budapesten is kiadhat diplomát?
ezt a reszt nem tudom ertelmezni, magyar diplomat a mo-on akkreditalt kepzesekre ad a kee, ha jol tudom. a ny allam altal akkreditalt amerikai kepzesekre pedig a vegzett es diplomazott hallgatok amerikai masters, vagy phd diplomat kapnak.
miert kellene amerikai kepzesre, budapesten diplomat adni? gondolom az amerikai kepzes eleve az usa-ban akkreditalt kepzes es nem mo-on akkreditalt ez a kepzes.
amugy a ceu honpalja eleg jo, minden informacio megtalalhato rajta.
A queer elmélet a gender tanulmányok része és a másság témakörével foglalkozik. A dolgozat többek között Lee Edelman, a queer elmélet kiemelkedő alakjának és Lukács György kommunista filozófusnak a téziseit veti össze.
Ez a történelem tanszéken készült dolgozat esettanulmányokon keresztül mutatja be, hogy az istenkáromlásnak milyen szerepe van a posztszovjet politikai művészetben.
Ez a kutatás feltárja, hogy Macedóniában a média hogyan terjeszti a nacionalista ideológiát a tradicionális nemi szerepeken és a női test tipizálásán keresztül.
A dolgozat betekintést ad az izlandi feminista férfiak tapasztalataiba és az elméleti háttér alapján bemutatja, hogyan lehet jobban bevonni a férfiakat a nemi egyenlőséget propagáló programokba.
A dolgozat szerint noha az illegális bevándorlás évtizedek óta tart, az embercsempészek csak az utóbbi időszakban kaptak nagyobb figyelmet, és ez azért történt mert bűnbaknak kiáltották ki őket.
A dolgozat azt kívánja bemutatni, hogy a kirekesztő magyar bevándorláspolitika, és a kormány által kialakított ellenségkép, hogyan befolyásolta a magyarok identitását.
Mert azok már régen megvoltak a társadalomtudományok egyéb SZAKirányai alatt. nem kell ehhez külön GENDER szakirány, semmiféle társadalmi NEM-relativizáló IDEOLÓGIAI kísérletezéshez.