Lófaszt van, Kane-t minden transzferablakban eladja a sajtó :-D
A gond csak annyi hogy Kane még mindig nem akar menni (főleg nem a lányligába), Levy meg nem akarja elengedni. Ugye a spekulációk alapja az hogy köll elvileg a pluszpénz a stadion miatt, mintha csak egy Stadler FC szintű sztoriról lenne szó és nem egy kőgazdag Premier League klubról. De még ha tényleg eszébe is jutna a vezetésnek hogy játékoseladásból kellene kreálni pluszbevétel, akkor sem a talizmánt kótyavetyélnék el, hanem 2-3 másik játékost, akiknek a posztján Poch akár már most tud mást játszatni.
De érted, alap hogy a PL és a BL prioritás bármely csapatnak, amíg tétre megy, mert ezekből van a pénz. A fő dilemma így idén is ugyanaz lesz Pochettinonak mint a korábbi években, nevezetesen hogy mennyi energiát öljön a "kiskupákba"? Általában a nagycsapatok az elődöntőtől veszik komolyan, idén ehhez még hozzájön az hogy a negyeddöntő is NLD, erre se illene nagyon a B-sort felküldeni. Főleg nem a tegnapi vereség után :)
Mostanában 3-4 naponta jönnek a tétmeccsek, Pochettino rotál, benne vannak az ilyen bukták, ezt nem mondanám hullámvölgynek. Hacsak majd nem követik újabb pontvesztések a gyengébbek ellen, neaggyisten....
Értem az iróniát, de lépjünk már túl a témán. (Te amúgy legalább szóvá tetted az illetőnek, ezért is írtam hogy „tisztelet a kivételnek") Olvastam ezt a banánhéj dolgot (az Aubameyang felé dobottat), valami részeg marha lehetett, tudhatná hogy Angliában a kisebb incidenseket is nagyon komolyan veszik, ezért az új stadionunkból is ki fogják tiltani, megérdemelten. Függetlenül attól hogy komolyan "majmozni" akart-e vagy sem.
Szon érezhetett a bokáján egy "érintést" (rúgásnak nem nevezném) ezért bátran zuhant is, Dean meg látta a kontaktot, talán befújható volt. Ettől függetlenül nem biztos hogy a VAR is megadta volna.
Nem gondolom és szerintem ilyesmi nem is következik abból amit a 9524. hsz.-ban írtam neki. De kár is ezen tovább rágódni, ami szúrta szememet az egészben, azt leírtam, részemről téma lezárva.
Aztakurva... És talán az időrend felmentést ad a tahóságokra? De mondom, én leszarom hogy ott milyen szintet engedtek meg magatoknak, csak éppen kurva nagy szegénységi bizonyítvány az Arsenal topicról mint közösségről. Ja és a személyeskedő beszólogatást mellőzd ha lehet, nem vagyok rá vevő...
Mondjuk azt én sem értem hogy minek irogattál oda... Ferdeszeműznek, zsidóznak, anyáznak (tisztelet a kivételnek), te meg jópofizol velük? Én is irogatok más klubtopicokba, de csak ha van esély értelmes párbeszédre, a gúnártopicban ennek jele sincs.