Balog Zoltán miniszter ma (2017. március 29-én) este benyújtott egy törvényjavaslatot, miszerint az EU-n kívüli, harmadik országokban székhellyel rendelkező egyetemek csak kétoldalú kormányközi megállapodás alapján működhetnének Magyarországon.
1. Azt hitte, a rosszfiú megint megkapja a jutalmát
A dolog onnan indult, hogy a magyarországi autokrata nem tudott közvetlenül kapcsolatba kerülni a frissen (és meglepetésre) megválasztott amerikai elnökkel, a politikai rokonléleknek vélt Trumppal.
2. Túlbecsülte a CEU (és Soros) politikai befolyását
3. Nem tudta, hogy az oktatás az Egyesült államokban nem szövetségi, hanem állami ügy
4. Nem értette meg, hogy a CEU nem a politikára van hatással, hanem az egyetemi-tudományos világra
5. Azt hitte, arcvesztés nélkül ki tud hátrálni
6. Nem értette meg, hogy a CEU nem blöfföl
7. Nem fogta fel, hogy mekkora kárt okoz neki ez az ügy
Persze, de a sátánistákat s a scientológusokat sem hagyjuk szabadon grasszálni a sokat emlegetett jogaitok miatt. Ismeritek a kötelesség fogalmát is, libsikék?
TE most minket nézel hülyének, vagy magadat degradálod annak? Ezerszer ki lett jelentve, hogy két jogi entitás létezik CEU néven: a magyar KEE és a NY-i CEU!
Budapesten a Nádor u. 9.-ben a Közép Európai Egyetem van bejegyezve, Mo-on nincs CEU néven bejegyzett egyetem.
Akkor mi költözik Mo-ról a labancokhoz , Bécsbe ????
Lajoska talán utána kellene olvasni az egyetemi diploma kiadásának feltételrendszeréről az EUban. EUban 3. ország csak akkor adhat ki diplomát ha saját országában is rendelkezik ezzel a jogosítvánnyal bíró intézménnyel. A CEU nem rendelkezik ilyennel.
TE most minket nézel hülyének, vagy magadat degradálod annak? Ezerszer ki lett jelentve, hogy két jogi entitás létezik CEU néven: a magyar KEE és a NY-i CEU! A 2011-e és 2017-es törvény a KEE-re nem vonatkozik , s a NY-i CEU költözik Bécsbe! Ezt jegyezd meg magadnak, mert többször nem ismétlem el!
Öcsisajt, mint ahogy te magad is írod KETTÖ kivételt említ a törvény: Az Andrássy-t és a KEE-t. A CEU-t (amely egy másik jogi személy, ráadásul Magyarországon nincs is bejelentve) meg NEM. Úgyhogy innen fuss még eccer neki.
keresd mar meg legyszives a 2011-es torvenyt es mutast meg, hogy abbol a kee /ceumit nem teljesitett. szo se volt arrol, hogy barmilyen torvenyi mulasztasban lett volna az egyetem. en legalabbis semmi ilyet nem olvastam sehol.