Az Ügyfélszolgálaton tanácsolták, hogy az előzményeket töröljem ki - megtettem -, ha van két keresztnév, mindkettőt írjam be, születési hely mellé ( BP ) írjam be, hogy Magyarország stb. megtettem, de nem jön össze. Váltsak böngészőt, igen, de az Opera nem volt erre jó, de a meglévő Mozilla jó lenne, csak nem jó, de miért.
Oké, nyugger vagyok, de 18 éve van gépem, csak nem vagyok ennyire hülye, de hát ez van.Sokkal jobb lenne itthonról a géppel tippelgetni, mint sorban állni a totózóban.
"A húzások kb. negyedénél a feltett fejenkénti ill. összesített tét nagyjából 14,75%-a térült meg, de még hátra volt 45 húzás."
És még Puttozól? Ha ennyit nyersz, akkor inkább lottózz!
Viccet félretéve, bámulatos, hogy egy nagyjából 400 éve elég jól letisztázott tudás (elemi valószínűségszámítás) is még milyen nehézségeket okoz nagyon sok embernek. Mondjuk elnézve a magyar közoktatási állapotokat ezen nincs is mit csodálkozni.
Ha lenne akkor elterjedne a megbízhatatlansága és nem tudnának mocskosul meggazdagodni,szóval nincs mitől félni,elveszik a pénzt kiskapuk meg törvénytelenség nélkül is.
Ez volt a hazai.
A külföldivel kicsit szerintem más a helyzet mert ha történne valami visszaélés nem lehet bírósághoz fordulni az üggyel.Így tudom.
Hát azért a betelefonáláshoz még kellenének többlet infók, hogy valamihez kezdjen valaki az adataiddal. A bankkártyás fizetés a banki rendszeren keresztül zajlik (választhatsz, hogy K&H vagy OTP), szóval kártyaszámokat az SzRT szerintem nem tárol. Én se szeretek olyan helyen fizetni, ami nem bankon keresztül megy (ilyen pl. a Steam, itt inkább Paypalt használok).
Amúgy kb. 8 éve lottózom online, még nem tapasztaltam visszaélést.
Lottózik közületek valaki online/mi a véleményetek róla?
Gondoltam veszek egyet, de aztán elrettentem a regisztrációs oldaltól. Minden ami érzékeny/személyes adat lehet, mindent meg kellene adni.
Név bankszámla lakcím email azt még értem. De pluszban ott van minden, személyi igazolvány száma, anyja neve, született, lakcím, telefon, stb. Plusz a fizetéskor ott lesznek még a bankkártya adataim is. Még az adóbevallásban sincs ennyi adat rólam, és ez itt mindez egy helyen lenne. Megfordult a fejemben, hogy ha valaki ezekkel az információkkal a nevemben betelefonál valahova, azt csinál, amit akar.
Érdekelne, hogy ez mindigis így ment-e, és rendben megy-e mindenkinek, vagy volt-e gond belőle.
Te egy fix húzás adataid írtad le. De tételezzük fel, hogy ez így alakul:
A= 5-9, 15-16 B=2 (A=5, 6, 7, 8, 9, 15, 16 B=2)
Mindhárom szelvény 1. tábláján (5, 6, 7, 8 és 2) lenne egy 4+1-es; mindhárom szelvény 2. tábláján (6, 7, 8, 9, 15 és 2) lenne egy 5+1-es és egy 5-ös; Ezzel egy húzáson szelvényenként visszajön nekik 3500 Ft. De, ha maradunk a B=4, tehát az eredetinél, vagyis a valóságos húzásnál (amin nem vettek részt) is szelvényenként 2 ezer forint jönne, hisz ugyan a "B"-t nem találják el, de az "A" mezőből (2. táblán) 5 számot igen. Mivel ott is két "B" megjelölve, így duplán fizet, vagyis szelvényenként visszajön 2000 Ft.
Azt is leírtam már többször, hogy összesen 10 fő játszik, de nem mindig ugyanaz a 10 fő. A közös ember lényegében az ismerősömön túl 3 kollégája, de a fennmaradó 6 ember 2-3 alkalom után cserélődik.
Ennyit tudok én is. Az ismerősömnek és a másik 3 fix résztvevőnek vélhetően azért nem minden alkalommal van nyeresége.
Az, mint minden szerencsejátéknál óriási kérdés, hogy összességében kell nézni nyereséget/veszteséget, vagy az adott fogadási napra vonatkozóan. Amennyiben összességében nézzük, akkor vélhetően veszteséges a projekt.
Ellenőrizni lehet a számokat a korábban itt megírt linket, ha beállítjátok a megadott napokat.
Sajnos a képernyőfotó sem megoldás. Majdnem 1 órája próbálkozok, de a billentyűzetem semmilyen formában nem biztosítja a Print Screen-t.
A 3. blokk csúszna át szombatra, mert az indul 18:45-től, de mivel csak 6 húzás van feldolgozva, ezért a jelenlegi állapotban mindhárom blokkban csak pénteki sorsolások nyerési statisztikája van benne. Jól értem?
De igazából mindegy is. Engem majd csak akkor érdekel a dolog, ha egyértelműen összehasonlítható a befektetés és a kifizetés, lehetőleg minél több sorsolási adattal, hogy lehessen látni az anomáliákat vagy a papírforma szerinti buktát.
A blokkok nem az enyémek. Nekem az ismerősöm csak a segédszelvényeket valamint a gép által kiadott szelvényeket átküldte nekem. De, mivel rajta van, hogy kifizetve (vagyis valamiféle kifizetésre sor került. Az egyes táblákon feladott számok világosan olvashatóak. A korábbi kommentemben megküldtem a linket. A szombatot csak azért írtam, mert a 18:40 és 18:44 között feladott 3. szelvényen már nem tudja megvárni az 50 húzást, mivel a 18:45-ös húzástól a 22:00-ás húzásig csak 40 húzás van. A szelvény viszont 50 húzásos. Ezért tüntettem fel a szombati napot.
Bár az a statisztika akkor (mint korábban is írtam) nem értelmezhető, mert az nem egy 200k-s befektetés statisztikája, mert benne van a következő 2 200k-ból is, ráadásul különböző mértékben. Ha jól értem. És akkor azok a számok megtérülés számítására használhatatlanok jelenleg. Akkor lenne használható, ha a teljes napnak a 600k-s befektetése teljesen feldolgozásra kerülne.
Úgy, hogy 3 blokkod volt amihez az utolsóhoz odaírtad hogy péntek, végül leírtad, hogy a pénteki és szombati számokat hol találjuk. Gondoltam nem véletlenül írtad a szombatot is, feltehetőleg ami nem péntek, az a szombat. Tévedtem. Így viszont csak pénteki sorsolások vannak a statisztikában.
A korábbi 2-es pontod is értelmet nyert, hogy pl. az a 6+0, 6+1 kizárólag azért van 3-szor a statisztikában, mert egyazon sorsoláson részt vett "ugyanaz" a szelvény 3-szor és így elég volt 1-szer bemákolni a statisztikai 3 nyereséghez. Ha erre gondoltál, akkor azért a no comment helyett leírhattad volna. Az eredeti leírásból én arra gondoltam, hogy egy hasonló szelvény is nyer nem pont ugyanazokkal a számokkal de ugyanazon a sorsoláson.
Persze a legfontosabb kérdést ezek továbbra sem befolyásolják. Fél éven keresztül ez a játék nem lehet nyereséges. És a statisztikád nagyjából ezt alá is támasztja. 27 húzás alatt 75k jön vissza, akkor arányosítva 50 húzásra nem fog visszajönni a betett 200k. Persze 50 kisérlet nem jelent garanciát, de a matek igen. 200k-ért átlagosan nagyjából 114.500 Ft-ot (0,5723*200k) fizet ki ez a játék.
Világosan leírtam, hogy a szombati napon csak az a 10 húzás érintett, ami átcsúszik péntekről, vagyis a legelső 10 húzás (7:05 és 7:50 között), ugyanis szombaton, vasárnap, pihenőnapon nem játszanak.
péntek 17:05 205-ös húzástól a pénteki 21:10 254-es húzásig
péntek 17:35 211-es húzástól a pénteki 21:40 260-as húzásig
péntek 18:45 225-ös húzástól a pénteki 22:00 264-as húzásig valamint a szombati 7:05 85-ös húzástól a szombati 7:50 94-es húzásig
Ebből hogyan következtetted ki a szombati 227-es húzást?
2. táblád 5 találatos B tévedéssel (2,3 számokkal játszva), ez önmagában 2db 5+0, és az 5+1 ezt nem hozhatja be, mert az csak 5+0-val párban jöhetne, tehát itt már többnek kellene lennie az 5+0-knak.
Ez nem azt jelenti, hogy itt hibáztál csak, nem néztem végig.
1) Teljesen igazad van, ahol az "A" mezőben 6 számot eltalálsz, de a "B" nem találod el, akkor 2 db. 6 találatosod lenne! Nem véletlen adtam meg a linket és a kiválasztandó napot-napokat. Így levezethető, vagyis ellenőrizhetőek az állításaim.
2) No comment...
3) A logikád alapján teljesen igazad van! 500 Ft-tal kell szorozni az egyes nyereményszorzókat.