Balog Zoltán miniszter ma (2017. március 29-én) este benyújtott egy törvényjavaslatot, miszerint az EU-n kívüli, harmadik országokban székhellyel rendelkező egyetemek csak kétoldalú kormányközi megállapodás alapján működhetnének Magyarországon.
Ráadásul nem is egyetem, csak postgraduális oktatási intézmény! Ahogy a Bard College is csak főiskola! A balibsik mindig nagyitanak, túloznak, ha a kedvenceikről van szó. vagy csak pusztán ilyen buták?
Hadd idézzem a főtopikoló 2017.03.30-án ideírt szavait:
"tegnap mar felajanlottam egy fogadast neked, hogy ebbol az ugybol semmi nem lesz, a ceu maradni fog (megerosodve), orban meg a gatyajat is tele fogja a vegere szarni, amire visszavonjak a torvenyjavaslatot. ez van, jobb ezzel megbaratkozni."
Mondjuk ha egy orszag etnikai összetetelert aggodsz,, akkor körülnezhetsz Borsodnadaskant vagy barmelyik Sajo* települesen, hany gyerek milyen etnikumba tartozik...
egyebkent Becs tenyleg gaz, azt hogy több a muszlim gyerek nem allitanam, de sok van... En biztosan nem jaratnam oda a gyerekem iskolaba… Mondjuk en nem vagyok egy nagyvarosi ember, nekem Budapest is nagyon gaz....
a következö 10 even sok fog mulni, mere fogy Nyugat Europa indulni...
Hát ugye Gruevszki bácsi összekaparta, amije volt, kiürítette a bankszámláit, aztán egy csöndes őszi estén átsétált Albániába, halkan fütyörészve a leszálló ködben...
Az általad pártolt nicknek nem szokása tényekkel igazolni az indulatos, alaptalan ítélkezéseit, és úgy beszél, mintha magasan fölötte állna a többi fórumozónál!
Egyébként hidegen hagy amit beszéltek, csak szórakozásból olvasgatom, reflektálni meg különösen ritkán szoktam.
Csak a végtelenül primitív, lábszagú tahók örülnek annak, ha egy magasan jegyzett egyetem távozik az országukból. Lábszagúéknak nem tetszenek a kulturáltan viselkedő, több nyelven beszélő, kiművelt emberfők. Lábszagúék csak a hozzájuk hasonló primitív tahók között érzik jól magukat.