Ez egy érdekes kérdés, mert 10 éve még mindegyik létező szürkének volt dolga! Nem is kevés... Szinte minden héten lehetett őket fotózni itt-ott és 10 év alatt nem fordul ekkorát a világ, szóval...
Erre a bérkérdésre nem gondoltam. Persze az egy érdekes kérdés lenne, hogy a személyzet helyett hátul GPS támogatású okostelefon alkalmazásból vezérelt kormány legyen...
Köszönöm, én mindig örülök, ha hasznára válik valakinek.
Annak ellenére, hogy időnként közli a szerverüzemeltetés, hogy bocs, de most fél évig nem vihetsz fel új hajót, mert éppen átáll a "keretrendszer". Mintha a hetvenes években lennénk. Ilyenkor bánom néha, hogy nem lettem egy sikeres tárhelyüzemeltető vállalat vezérigazgatója.
Addig a jellegrajzokkal ellensúlyozom, hogy konkrétan nem nyúlhatok bele a saját ...-mba. :)
OFF
Ugyaitt (bármilyen állapotban lévő) eladó tolókeresztet keresek megvételre!
No én ehhez nem értek igazán, de ha senki sem válaszol...
Attól függ, milyen merüléssel. A Vilshofen-Straubing szakasz eléggé kritikus. Kb. 16 dm merülés felett nem jártak augusztus cége felé sem és nem járnak most sem. Pl. 2 méteres deggendorfi víznél Deggendorfnál a ponton közelében 2 m a mélység, a hajóútban kicsit több. De Vilshofen és Deggendorf között sok helyen 18-19 dm sincs ilyenkor.
Én ezeken a lagymatag oldalakon már nem akadok fenn. Kár a gázolajért. Felhígult az internet, aki lelkiismeretből csinálja, amit csinál, azt meg leszarják... ennyit a minőségről.
A világ egyik legnagyobb közösségi oldalán is megosztották ezt a "cikknek" alig nevezhető férctájékoztatást, gondolkodtam, felhívjam-e a figyelmüket erre az apró tévesdésre. Fura, de arra jöttem rá, hogy kár a gőzért.