Vár foglalás Belépés: kaligula550@freemail.hu + jelszó.
A játék menete: Első lépés a feladvány megfejtése, ami bármi lehet(szójáték, keverős,vers vagy bármi egyéb), arra ügyeljetek, hogy túl nehéz ne legyen, hogy minél pörgősebb legyen a játék. Ha sikeresen megfejtetted a feladványt, akkor változtasd meg a jelszót.(max 12 karakter, szerepelni kell benne szám(oknak) is) Játssz egy éles játékot. Majd találj ki új jelszót és ezt add fel . Nincs akadálya, hogy bármennyi baráti játékokat is játsszál, de legkésőbb másnap add közzé az új feladatot. Ha az ezt követő két napon nem érkezett új várkapitány, adj segítséget!
Mindenkinek jó játékot kívánok!
A csatából 2210 pár cipőt hoztam a várba férfiaknak és nőknek.
A kulcsot egy tőlünk távoli természeti csapásról faragtam ki.
A szakértők szerint nem kell tartani attól, hogy a földi elektromos berendezésekben, illetve erőművekben a jelenség jelentősebb károkat okozzon. Ideiglenes zavarok egyes helyeken ugyanakkor előfordulhatnak.
A kulcs: a természeti csapás neve, valamint milyen erősségű figyelmeztetést adtak ki róla.
Erős küzdelem során sikerült a várunkat helyreállítani. Reméljük, hogy még sokáig fognak állni a vár falai és nem fognak teljesen eltűnni.
A várat Hruscsov1960 kulccsal elfoglalom.
1960. október 13-án Hruscsov, engedve gyakori érzelmi kitöréseinek, tévénézők millióinak szeme láttára levette a cipőjét, és azzal verte a szónoki asztalt az Egyesült Nemzetek 15. értekezletén. McMillan miniszterelnök a meglepő tettre a következőket mondta: Kérem, legyenek szívesek ezt lefordítani.
A szovjet küldöttséget a hruscsovi viselkedés miatt 10 ezer dollár büntetés megfizetésére kötelezték. A meglepően hosszú ideig, pontosan három hétig az Egyesült Államokban tartózkodó delegáció távozását az amerikaiak megkönnyebüléssel vették tudomásul.
A kulcsot egy elég rég megtörtént esetről faragták a mesterek. Különböző fórumokon most is, is régebben is zajlottak viták. Az állítólag megtörtént eset az ENSZ berkeiben fordult elő.
Az egyik államférfiú(nevezzük így, és nem Orbánra gondoltunk), a vita hevében cipőjével verte az asztalt, hogy nagyobb nyomatékot adjon szavainak.
Jó játékot, vigyázzatok a jelszóra!
Ki volt ez a felhevült úriember és mikor történt az eset (egybeírva)
Csak csodálni tudom, hogy ilyen rövid idővel a kórházból való hazatérésed után is van türelmed ezzel foglalkozni.
Megmondom őszintén, hogy én mindig türelemmel és alázattal viseltem a rám kimért sorsomat, de nem lenne erőm azt megtenni, amit te teszel azért, hogy " egy játék" ne folytatódjon tovább. Gratulálok az erődhöz.
Minden gond nélkül be tudtam lépni a Szikinosz 1800 jelszóval. Jelenleg ott tartok, hogy már megváltoztattam a levelezési címet, de még kontrollálni kell, hogy működik-e.
Különben nekem is kiírogatta most, hogy a jelszó nem egyezik, továbbléptem és elfogadta.
Tehát megint lehet, hogy valami rendszerhiba okozta a 4 napos külön harcot.
Még türelmet kérek, hogy leellenőrizzem a dolgokat és a szükséges javításokat elvégezzem.
A korábban kért változtatásokat nem kell elvégezni!
Sajnos a másik oldalon én sem jutok előbbre a fiók helyreálításával.Már 3 napja levelezünk az origóval, de amit megad kódot semmire sem használható. Annak kampec
Mikor elfoglaltam a váradat és megadtam a új jelszót, kiírta, hogy a jelszót sikeresen megváltoztattad. Az új Szikinosz 1800 -al beléptem ellenőrizni, és sikeresen beléptem.