Sziasztok! Van egy Vernee Apollo Lite elefonom, amivel még nem csináltam sötétében vakus képet.
Az este megpróbáltam de nagyon rossz lett.
Egy kinyitható bőrtokban van, ami a lednél ki van vágva ahogy kell.Mégis talán ez bolondítja meg a ledet, mert ebből kivéve, tok nélkül jó lett a kép. Ha kivágnám nagyobbra a LED körül a lyukat?
Igaz. Ugyanakkor ebben az üzleti világban nem ez a jellemző. Persze tisztelet a kivételnek és nem azt mondom, hogy ez a jó, csak nem kell meglepődni, mert a korrekt megoldás lett volna (sajnos) a meglepő.
Ebben van igazsag. Korrektebb lett volna ha megkeresnek egy foimportort es az utana megkeresi azokat (is) akik foglalkoztak a branddel h beszallnanak-e disztributorkent.
en meg ugy velem hatbaszurtak azokat akiknek koszonheti a Xiaomi a nepszeruseget, miutan bevallottan evek ota ezt szajkoztak a fb es hadonlo kozosseg altali terjeszkedest es nem reklamokra bkzva...mondhatni a mor megtette a kotelesseget a mor mehet..
Ez teljesen normális. Megtette azt, amit a másik fél nem (pedig előnyben volt): levédette. Csak időben le kellett volna védeni (mikor még szó sem volt az európai terjeszkedésről) és akkor most még pénz is állna a házhoz (van példa bőven).
"Kedves fészbúk lakók! Nem kell bűnbakot keresni, pláne nem a WayteQ és a többi hivatalos forgalmazóban! A Xiaomi döntött így, hogy egy londoni ügyvédi irodával a szerzői jogait érvényesíti Európa szerte. Így a hivatalos nyitás előtt ez egy "bevált" módszer, hogy a fogyasztók megtévesztése ebben a formában ne történjen meg. Szóval nem kell egyből farkast kiáltani!!!"
Egyebkent holnap 12:00 orakor nyit az elso Magyarorszagi Xiaomi uzlet a Lurdyban.
Ha elég a Meizu teljesítménye (ahogy nézem, azért gyengébb a xiaominál), akkor szerintem egyebekben nagy különbség nincs a kettő között (a méretet leszámítva persze), nyugodtan megveheted azt is.
Sziasztok! Telefon vásárlás előtt állok. Xiaomi redmi 5 note paramaterei tetszenek, de az 5,99 kijelző mérete engem taszít.. Családban csak xiaomi telefonok vannak, hibátlanul teszik a dolgukat. Meizu pro 7 ami a kijelző mérete miatt tetszik, de nem ismerem. Merjek bele ugrani? Mit vennétek ebben az értékben?
Frissített info: végül is nem kis demagógiával támadva őket, de jóváírták az elveszett csomag árát. Nagyobb értékű cuccnál feltétlenül rá kell kérdezni, hogy a fizetett fuvardíj tartalmaz-e biztosítást!
DHL csomag volt, a német "külföldre elküldve" státusszal, a magyar postához meg állítólag nem érkezett meg. Tracking ott szakadt meg. Senki nem tud tenni. A német állítja, hogy kilépett tőlük. A magyar meg nem foglalkozik vele, mondván a feladó dolga.