Nóra és Miki utoljára 2008-2009-ben voltak együtt. Amikor a férfi tüdőrákos(?) lett, akkor házasodtak össze harmadszorra, majd amikor halálfélelmében bevallotta Miki az aktuális piszkos dolgait (Claudia mérgezése a tulajdonrészért, Tóni szívének új gazdája elüldözése a házból), újra elváltak és azóta nem is voltak tartósan együtt (leszámítva mikor Attis bevallotta a viszonyát, de akkor se volt tartós)
Szonjának pedig, sikerült az új vízüzem rajzának a másolása is. (Meg, a "továbbítása" is.)
(Elég "ügyesen" kotorászott Miklós zsebében is!)
No, de vajon, mire is kell ez a rajz nekik?!
Én, továbbra is fenntartom azt a véleményemet, amit már kétszer leírtam, hogy:
"A szálakat pedig Tomci öccse "mozgatja"! :)
Az a (Veintraub Barna), aki Budai Valentinnak adta ki magát Miklósnak és Attilának, de csúnyán lebukott előttük, és végül, Miklósék börtönbe juttatták.
(Talán, még most is ott van, és onnan irányítja a szálakat a Berényi fiúk ellen, a "Berényi vízért"!? "
És lám, ma már Szonja a "vízüzem körül kémkedett." :)
Egyébként, meg volt aki anno, azt írta a fentiekre, hogy "elszaladt" a fantáziám. (??!!)
Lehet, de ez csak az én kizárólagos véleményem, tiszteletben tartva, mások eltérő véleményét!!
Nem az antipátiám mondatja velem (de, mindenféle bántás nélkül!), Peti, hiába mondja, hogy odafigyel a testére, nekem, jelenleg, egyáltalán nem tűnik "badisnak". Persze, idő kérdése az egész! Fotó ide, fotó oda, jó a "retus!" :)
Ádám pedig, már nem bírja sokáig, mert az a fránya lelkiismeret ugye?!
Naná, hogy inkább százszor azt mutatják, hogy kezd bedilizni, mintsem elmondja a "vallomását".
Bizonyára, még holnap sem fog "vallani", ....... talán..... jövő héten esetleg?! :(
Szonjának az ötletét, hogy Nóráék menjenek együtt kirándulni, mint egy igazi család, teljesen felesleges, hülye ötletnek tartom. Nem emlékszem rá, hogy bármikor is, egy igazán boldog család képét mutatták volna. De, kívánom, hogy legyen szerencsés, a családi kirándulás! (Egy, igen rövid időszak kivételével, illetve jó viszonyban vannak most, de, ez nem jelenti még az idilli családi életet).
Maya előtt egy darabig tényleg családként működtek, azóta én se igazán emlékszem, illetve András halála után volt egy rövid időszak, mikor Nóra Mikit részesítette előnyben Attissal szemben aki megcsalata őt, de hamar kiderült, hogy Miki állt a háttérben...
Viszont már elég hosszú ideje jóban vannak, és számíthatnak egymásra, főleg Nóra Mikire... :-) Timivel kapcsolatban meg pláne ígyekeznek összehangolódni... Viszont a lány most fúj rájuk, és sztem egyébként is ovodás dolognak tartaná, hogy a szülőkkel kirándulgasson...
A paprikajancsi már akkor is puhafütyi volt, mikor Bandignóm legyomrozta... most jó volt látni, hogy mekkora K.O.-t kapott, miután ő játszotta az eszét...
Timi ügyei kapcsán én azt nem tudtam hová tenni, mikor Szonja azt javasolta, hogy szervezzenek ismét programot hármasban. Nekem a sorozat történetében az egyik legfehérebb foltot pont az jelenti, hogy Miklós és Nóra éppen mikor volt házas és mikor váltak el (csak a Maja-ügy van meg, a többinél még vagy éppen nem néztem), mégis úgy érzem, hogy nem volt sok olyan, amikor ezek hárman egy boldog családot alkottak, és a legutolsó ilyennek is már jó ideje...
Naná, hogy a "nagy vallomás" előtt hagyták abba.. :P Bár az előzetesekből nem úgy tűnik, hogy mindent elmond Natasának, esetleg közbejön vmi, vagy vki, vagy meggondolja magát... Azt hittem, Krisz megtalálja a különös emléket, de majd azt is holnap... Azért, ha nem is fűződne ahhoz a dalhoz egy sötét emlék, akkor is fura lenne pont azt tenni be Rudi képei alá....
Peti mégis mit várt, hogy ő veri laposra Balázst? Már ránézésre is látszik, hogy ki a nyerő... Csodálkoztam is, hogy mindig Peti üt, de úgy látszik Balázs direkt nem akart, de a végén mégis sikerült... Azt hittem kibékülnek, de az se jött össze...
Hát Timi tényleg elég távol került Nóráéktól, bár eddig se voltak túl bizalmas viszonyban... Ez a "menjünk együtt kirándulni, mint egy igazi család" nem hiszem, hogy működik, ahhoz Timi is kéne, ő pedig biztos nem akarja... A pszichológussal ugyanez van. Fogalmam sincs mivel lehetne megszelídíteni..
Szonja megszerezte a tervrajzot, vmit biztos keresztbe tesznek Mikiéknek, majd kiderül, mit..
Ez azért fura, mert Petibohóc instaoldalán több kép is van, amin badisnak tűnik.
Ahogy írja is: Színészként fontosnak tartom, hogy odafigyeljek a testem karbantartására, ezért hetente legalább négyszer edzek. Legyen az kondi, foci, futás vagy squash. A lényeg az, hogy mozogjon az ember, ezzel is teljesebbé téve az életét.
Andi párja András ügyében nyomozott csak de azt is hamar lezárták mondván leesett a tetőről magától és kész. A BK-ban a rendőrség mindig hülye és sosem nyomoznak ki semmit. Olivia is csak Gézát tudta elkapni senki mást.
Valóban nem, még a két idősebb hölgy sem legeltette a szemét a két kis nyeszlett, hófehér bőrű, szőrtelen alakon! :D Balázsnak még csak-csak van valami "majdnemkocka" a hasán (remélem nem rajzolva van), de Petinek...nem is hiszem el, hogy egy fittlabor vezetője ilyen "ellen reklám"-ot csinál a cégének! :D
Az biztos, nekem egyszer elveszett a tárcám, egyszer pedig ellopták a táskámmal együtt (olyan őrzött helyen, ahol ezt nem gondoltam volna). Előbbi esetben megkerült egy becsületes megtaláló révén, utóbbiban viszont tényleg mindent pótolni kellett. Úgyhogy nekem Timi helyében az lenne a legkisebb probléma, hogy egy kutya vitte oda a gazdájához a szájában... :D
Nóra viszont tényleg adhatott volna valamilyen kisebb jutalmat a becsületes megtalálónak.
A való életben tényleg ez lenne a logikus, bár még ez sem teljesen biztos, mert sajnos sokszor annak kell félnie a retorziótól, aki elszenvedte az erőszakot. Szerencsére Ottó itt megakadályozta, hogy komolyabb baj történjen, de a BK-ban egyébként sem szokás feljelentést tenni. A Rudi-ügyben is hivatalból járt el a rendőrség, de aztán gyorsan meg is szüntették a nyomozást, mert nem találták jelét az idegenkezűségnek. Kb. ilyen statisztaszerepet szánnak jelenleg a rendőrségnek a BK-ban, biztosan azért, mert most nincs olyan releváns szereplő, aki rendőr lenne. Korábban Olívia meg Andi jelenlegi párja révén azért volt rendőrségi szál, az más kérdés, hogy sokszor ezeket is életszerűtlenül oldották meg...
Lehet, hogy tényleg ez volt a helyzet, igazából már nem tudtam annyira követni a végén. De a lényeg mindenképpen az, hogy Petinek semmi oka nincs szemrehányást tenni Balázsnak Hanna miatt, hiszen ő "mondott le" róla a valóságban. Aztán persze később ezt is megbánta, de akkor már késő volt...
Petinek amúgy ez az egyik legirritálóbb vonása, hogy tesz valami hülyeséget, aztán meg hajlamos másokat vádolni a következmények miatt. Pl. akkor is hasonlóan viselkedett, amikor Ottó miatt drogfüggő lett, pedig nem volt kötelező bevennie azokat a bogyókat. Balázsnak részben igaza is volt, amikor erre rámutatott - mármint hogy Peti hajlamos hirtelen felindulásból hülyeséget tenni.
Úgy rémlik, hogy Hanna Petit választotta, mondta is neki, hogy még mindig szereti, de akkor meg Petinek nem kellett már. Utána lett Hanna Balázzsal jóban, szinte véletlenül lefeküdtek egymással, de mintha Hanna meg is bánta volna, kerülte, ekkor hívta el Balázs a hülye biciklizésre, hogy eldöntsék, mit akarnak.
Okos kutya nem rágja meg, max. nyálas lesz egy kicsit... De nem is a tárca a lényeg, hanem ami benne van, igazolvány, bankkártya, stb.. Timi örülhet, hogy megúszott egy csomó ügyintézést... :-)
Régebben Peti és Ottó együtt adott ki egy "Lalit", pl. Ottó volt az, aki csirkejelmezben szórólapot osztogatott, ahogy Lali is tette a minap békának öltözve. De Peti és Ottó együttesen sem érik utol Lalit a lúzerségben, ő egymagában veri mindkettőjüket... :D
Amúgy érdekes volt, amikor Peti megmondta Balázsnak a magáét, úgy jöttt ki, mintha Balázs "lenyúlta" volna Hannát Petitől, pedig akkor épp semmi sem volt köztük, ahogy ezt már más is elmondta. A "se veled, se nélküled"-kapcsolatban éppen a "se veled" fázisban tartottak. :D Szóval Balázs csak kapott az alkalmon, de ekkor Petinek már újra kellett volna Hanna (tiltott gyümölcs-effektus), aki viszont nehezen tudott dönteni a két srác között, ezért "nincs vesztenivalóm" alapon elfogadta Balázs közeledését.
A Rózsa előtt nekivetkőzés sem volt semmi, szegény vendégeknek már sok mindent át kellett élniük a ház udvarán (valaki összeverekedik mellettük, labda landol az italukban, stb.), úgyhogy gondolom már semmin sem lepődnek meg. Sőt, az ott ücsörgő korosabb hölgyeknek talán még jó ingyen látványosság is volt a két félmeztelen férfitest...
Ez a másik díszpolgár (Armand?) ez most Urbán, vagy Orbán, mert mintha Laci 2szer is Orbán-t mondott volna. Olyan gyanúm volt, hogy a Lacit játszó színész elvétette volna nevet a jelenetben.