Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
A technika-tanár, aki annak idején azt mondta neked, hogy fiacskám, tőled soha a büdös életbe nem fogunk látni tisztességesen összerakott munkadarabot? :)
Lehet, hogy igazad va. Vagy 3 fajta van nekem is ezekből. De van karos lemezolló is. Akkor bordavágónak használom. Az 501 szívműtétet megnézem, mit használnak.
Nekem egy Kínából magánúton hozott gyönyörű, fanyelű kínai késem / bárdom van, nem tudom, mi rá a megfelelő szó. A feliratokból semmit nem értek, mert csak kínaiul van. Jó késeim vannak, de toronymagasan ez a legjobb, veri a jégben edzett kovácsolt Zwilling szakácskést. Ez az egyetlen zenélő késem: ha megpendítem, hosszan lecsengő, gyönyörű hangot ad, mint egy hangvilla. Nem próbáltam eddig csontot vágni vele, de nincs kétségem, vinné.
Tud e valaki javasolni valamilyen olcsó eszközt, amivel egy kacsa csontjait el lehet vágni. A csirkevágó olló nem viszi, a sima csontvágó fűrésztől lehetne bonyolultabb. Esetleg motoros késbe való csontvágó betét. Egy Szarvai motoros késem van.
A nejem ludaskását akart készíteni, nekem kellett a vágódeszkán dreiczakk késtkalapálva szétvágnom a szárnyaka stb. Ez a kés nem arra való, hogy püföljuk. Bárdnak meg nincs ellen oldala, és bárdom sincs, a gránitasztalt sem akarom szétpüfölni.
Sokat vártam ettől a Liquidmetaltól, sokáig csend volt körülötte (nekem már rég kezemben volt egy valódi termék belőle), aztán az utolsó amit olvastam, hogy az Apple megvette az egész céget, és a folyadékfémből (olyan ötvözet, mely az üveghez hasonlóan nem áll össze kristályokká, ezért folyadék-) készítik az iPhone egyszem nyomógombját, mert ez az anyag iszonyat jól bírja a gyűrődést, nem fárad, nem reped.
A Victorinox Bundeswehr számára gyártott régi típusú zsebkéséhez keresek markolatpanelt, a "címeres" oldalit.Esetleg olyan lepukkant komplett példányt, amin jó állapotú még ez a panel.