"Natasa és Krisztián emlékoldallá alakítják Rudi Konektor-profilját"
Végülis ez a legjobb megoldás... Persze kérdés, hogy tudnak belépni, bár nem lehetetlen, hogy esetleg korábban megadta a jelszavát vmelyiknek.. Gondolom Rudi nem volt egy túl nagy számítógép guru, és ugyanazt az egyszerű jelszót használta azon a pár alkalmazáson, amit ismert...
Nyilván a Mátyás király téri lakóház, amit a régi otthonból épített, és ahol elhelyezte a testvéreit, az intézetis haverokat, meg Viliéket... Zoli mindig áldoott jó volt azokhoz akiket szeretett, másokkal viszont kímáletlenül elbánt, ha az érdekei úgy kívánták...
Ádi teljesen be fog golyózni... Tartania kéne magát az eredeti sztorihoz, hogy Rudi Zsolttal beszélgetett, ő pedig távolabb állt, nem hallott semmit, eddig is mindenkinek ezt mondták, bár fogalmam sincs miért... Az durva, hogy Nati Rudi telójáról hívta, mintha ő üzenne a túlvilágról.. :D Nati azt mondta Kriszéknek, el kéne költöznie, a végén kiköt Ádám lakásában..
Timitől nagyon gyerekes, hogy miután mindenkit, aki jó szándékkal közeéedett elmart magától, és most videóban válaszol, amivel végképp nevetségessé teszi magát...
Szóval Vili Zoltán emlékére felújítja a házat... Na ez nagyon fog tetszeni Gergőéknek, akik valszeg azért állnak bosszút Mikin, mert Zolin már nem lehet, pedig ő lenne az igazi ellenségük...
Egyszerű lenne leszerelnie Timinek a rosszindulatú kommenteket: szerezzen be egy hiteles nőgyógyászati véleményt, ami igazolja, hogy "érintetlen" és tegye ki a blogjára! :-)
Én nem értem ennek a közösségi oldalnak a működését! Natasa tudja Rudi jelszavát? Különben hogyan tudná használni? Törölni pedig gondolom legalább annyira nem egyszerű, mint egy facebook profilt.
Timi teljesen hülye, inkább örülne, hogy mégis hisznek neki, pedig tényleg adott okot a kételkedésre... Most majd Nórának kell térden csúszva könyörögni, hogy megbocsásson... :P
Érdekes, nekem is a "kisírt szemű özvegy" képzettársítás jutott eszembe Natasáról. De ahhoz képest, hogy már hetek óta az ő "veszteségét" taglalják, a Rudival való kapcsolat messze nem volt sem annyira hosszú, sem annyira mély, hogy ennyire meg legyen rendülve. Még egy kicsit társfüggés jellege is volt az egésznek a lány részéről, lényegében belemenekült ebbe a kapcsolatba, amit inkább a testiség, mintsem a közös szellemi vagy érzelmi hullámhossz tartott össze. Többen szóvá tettük, mennyire nem passzolnak Rudival. Azt sem éreztem indokoltnak, hogy Natasát annyira sokkolta, amikor Rudi szakított vele, és legföljebb az lehetett egy újabb sokk, amikor kiderült, Rudi meg akarta kérni a kezét. De amit ez előtt műveltek Petra, illetve Zsombor bevonásával, az egy gyerekes bohóckodás volt, és ismét csak azt bizonyította, mennyire nem illenek egymáshoz.
Szerintem Krisz sokkal többet veszített, mert Rudival sok éves bajtársi és baráti kapcsolat fűzte őket össze. Teljesen meg tudom érteni, amit a Konnektor-ügyben mondott Natasánsk. Bizarr dolog, hogy egy halott ember profiljára érkezzenek kommentek. A helyükben én is vagy töröltetném a profilt, vagy egy emlékoldalt csinálnék beliőle
Nerm hiszem, hogy ez sokat változtatött volna, hisz Rudi akkor is kiment volna Ádám után, max. Nati szemeláttára esik a vízbe... Igaz akkor legalább lenne tanú...
Lehet, hogy még nem rögeszme, csak lelkifurdalás: ha ugyanis nem cirkuszol Rudival az összeköltözés miatt, nem kellett volna újra összejönni, "randizni" a hajón, hanem vele lett volna Alízka "koncertjén" és Rudit más módon írták volna ki! :-)
Lehet, hogy Emília végül azért adta el mégis a lakást, mert Kanadában akar letelepedni? Azt gondolom, a lakás ára kevés lesz ehhez! Az is lehet, hogy vesz egy másik lakást Natasának, távol a Mátyás király tértől távol az emlékektől! ...de a legvalószínűbb: a lány hamarosan bekuckózik Ádám ágyába és lakásába!
Vagy inkább már rögeszme. Belepistult a telefonjába is, keresi a képeket róla mindenhol. Mindenkinek külön köszöni a részvétet amibe beleveszi Krisztiánt is.
Natasának most tényleg az lenne a legjobb, ha legalább néhány hétre kiutazna Kanadába... Egyrészt ott van az anyja, aki mindenkinél jobban és őszintébben hsllgatná meg a bánatát, másrészt új barátokat, élményeket szerezhetne, és esetleg még vmi értelmes életcélt is találhatna ahelyett, hogy otthon meg a Kisszékben punnyad... Tudjuk, nem ez lesz, hanem nyomozni fog Rudi szervei után... Persze, ha vesszük, az is egy elfoglaltság...
Amerikában még gyűjtőoldal is volt halottak profiljaikkal. Mydeathspace már nem élő emberek Myspace profiljai, linkekkel, leírással mi történt velük stb.
Lehet nem emléskzem jól ,de mintha nálunk is lett volna hasonló oldal halottak iwiwen vagy hasonló, de érdeklődés hiányában megszűnt.
"Natasának viszont nem kéne ennyire a gyászoló özvegy szerepét játszani" - ez az, én is egy felvett túljátszott szerepnek érzem már ezt Natasától, amikor még élt Rudi akkor bezzeg nem volt jó neki. Most meg mindenhol ott van a kisírt arcával és fájdalmával.
"És visszahozni többé nem lehet Az elmulasztott jó szót, tetteket, A késő bánat mit sem ér neki, Az élőt kell szeretni, érteni."
Timi most még nagyobb sötét kretén volt, mint Aliz szokott lenni általában. Kommenteket törölni, felhasználókat tiltani, az már meghaladja a képességeit?!
Az viszont valóban elgondolkoztató kérdés, hogy mi lesz az emberek közösségi profiljával (és más online jelenlétükkel is, mint az e-mail fiók) a haláluk után, ebbe még valahogy nem tudott a világ 15 év alatt sem igazán belegondolni. Láttam én is olyat még iwiw-en, hogy egy szélesebb körben ismert személy profilját "emlékoldal"-ként vitték tovább, szerintem inkább egy "profiltemető" jó dolog, ahol egyértelmű utalás van arra, hogy az illető már nincs köztünk.
Natasának viszont nem kéne ennyire a gyászoló özvegy szerepét játszani - elvégre végül még menyasszonya sem lett, de az se egy olyan komoly kötelék már manapság - akkor sem lenne ez illendő, ha nem lenne ott Róka Rudi exneje és a fiai...
Ez nekem is fájt... milyen már az, hogy valaki úgy elkezd nyuggerezni, hogy nem szídja vagy kifigurázza azt a korosztályt, hanem jó fej akar vele lenni...
Urbán fater meg vigye csak Bözsimamát, ő lehet, hogy nem jár jól vele, de mindenki más igen...
(Vilibácsi viszont mekkora tök, mikor azt mondja, hogy "a díszpolgárság kötelezettségekkel is jár" - persze, annyiban igaz, hogy példamutatóan él továbbra is, de az nem része, hogy bazári látványosság legyen belőle.)
Amikor megjött a "jógatanfolyamról", akkor mondta Alíznak, de olyan "foga között", hogy én is alig értettem, de az egészen biztos, hogy ezt mondta (csak "nekünk nem mutatták". :D)
Na de Emília pár hónapja a telefonban nem pont azt mondta, hogy nem szándékozik (még) eladni a lakást? És mikor adták el? Az alatt a két nap alatt, amennyit Irma mama itthon töltött? Pedig ilyenkor éppenséggel jól jöhet egy lakás...
Bevallom, én nem is emlékszem, mikor hangzott ez el Natasa szájából. De valahogy már nem annyira érdekel ez az "élet Rudi után" szál, főleg, hogy a szervdonorságot is behozzák. És pláne, hogy Rudi halálát is olyan slendrián módon "mesélték el"...