12V /76A; 12,5V/36A; 12V /14A; 42V/137A különböző tápegységek eladók
1; DELL ATSN 7000245-0000 900W 12V/76A Tápegység, eladó Védelem: túlfeszültség-védelem, rövidzárlat elleni védelem és túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik. Ára:14.900Ft/db......
2; HP DSP460BB TÁPEGYSÉG 12,5V/ 36A tápegység 460W eladó a fent említett 460W kapcsolóüzemű, Rádió zavaroktól védett tápegység 12,5V/36A Teljesítmény: 460Wkis méret, sulya:1kg Ára:8.500Ft Védelem: túlfeszültség-védelem, rövidzárlat elleni védelem és túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik. ;
3;Compaq PS-6301-1 12V/14A tápegység, eladó. Védelem: túlfeszültség-védelem, rövidzárlat elleni védelem és túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik . Ára 4.800Ft/db... postázása megoldható,
4; Astec AA23340 42V/137A 6000W tápegység eladó Védelem: túlfeszültség-védelem, rövidzárlat elleni védelem és túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik.Ára:18.900Ft, átvehető Budapesti QTH-mon.
Eladó 2db toroid trafó egyben, 5000ft-ért, beépítve 1-1 tápegységbe, azok pedig egy 3u-s 19"-os házba. (a házban lévő cucc régen egy 1 csatornás, alacsony frekvenciás erősítőként üzemelt) A trafók adatai a képen.
Voltcraft PS405Pro tápegység eladó. Az áramerősség kijelző szegmenshibás, valszeg kontaktos. Lábak nincsenek meg, a hűtőborda kissé behajlott, funkciót nem befolyásol.. Ár: 10.000ft
Köszönöm a tippet :) Willem típusú programozóm nekem is van, már nagyon sok éve jó szolgálatot tesz. A manuális programozó egy kísérlethez kellene, nem feltétlen napi használatra. Sajnos már mindenki kidobta, megvált tőle, átvette az uralmat a PC-s verzió.
Önkínzás céljából , amolyan digitális korbácsolás lesz ? Bocsánat a hozzászólásomért de anno a 80-as években inas koromban a képen láthatóhoz hasonló ketyerével írtunk 2...4K-s EPROM-ba dolgokat. Egy beíráskor elgépelt byte akár több napos hibakeresést is generálhatott. Remélem gyűjtemény bővítés a célod és nem kínozni akarod magad vele. Ha mégis gyakorlati használatra kell valami akkor a willem eprom égetőt tudnám ajánlani . Kell ugyan egy PC hozzá de egy régi P1-es win98-al is pontosan megteszi. Kb 15 éve építettem meg egy leírás alapján a képen látható programozót. Házi barkács módszerekkel is elkészíthető egyoldalas nyák-ra (fotók). Mivel nem túl gyakran használom a karos IC foglalatot költség felezés céljából egy tv-ből bontott lemezes foglalattal helyettesítettem anno mikor építettem a cuccot.
10db 24V/1.25A tápegység egyben eladó 4.000,-ft/10db irányáron a képen látható állapotban. A kivezetések javarészt Sub-d 25-re vannak kihozva. Igény és felár esetében tudok adni Sub-d 25 házat. Akár postázom is.