Nem éreztem cikizésnek. Valóban csak kormányindexük volt, bár a boltban nekem azt mondták, ha igazi veteránt akarok, nem teszek rá, mert Magyarországra egyet sem hoztak indexel. De én nem szeretek menet közben hadonászni. A "csigaszemek" saját konstrukció, jólláthatóság miatt építettem rá. Belvárosban is használom, borzalmas forgalom van, túlélésre játszom.
Staron tanultam én is, de amikor saját vason gondolkodtam, a kritériumok ezek voltak: -legyen kismotor, -legyen megbízható, -legyen marha öreg, -védje a térdemet a széltől. Aztán egy kollégánál volt egy eladó... Ja, és amikor vettem, S50-es blokk volt benne. Egy időre azt félretettem, majd jó lesz valahova.
nos nem cikizésből kérdeztem csak a "króm" miatt gondoltam hogy valamelyik MZ-ről való bár én is vékonykának itéltem.
viszont a turbóhűtéses Schwalbe csak a kormányvég villogókkal volt szerelve ezek a csigaszemek kicsit elütnek szerintem. amúgy szép munka
anno a '70-'80as években nem tartottam sokra ezeket a Star, Sperber jobban bejött, mostanában viszont valahogy ezek jobban szemet pihentetőek. bár az S50-S51 blokkosok nem izgatnak
Köszönöm. Remélem lesz olyan jó is, mint amilyen szép, mert még van mit tenni rajta/vele. Az utcán azért sokan megfordulnak utána. Van aki azért, mert tudja, hogy mi ez, van aki meg azért, mert nem tudja.
Nem publikus a méled, ezért ide írom. Amennyiben az index a sisonon és az MZ-n egyforma, akkor hátsók lehetnek MZ-ről is. A lámpa a sajátja, csak hülye voltam és elfelejtettem hátulról is villantani. A teleszkópok a sajátjai, csak a (nekem jobban bejövő) színhatás kedvéért tisztítás és felújítás után a műanyag burkolatait (tokozást v. mittomén) bevontam ezüst színű ragasztószalaggal. Messziről olyan, mintha króm lenne. :-) Szerintem az MZ-é vastagabb és hosszabb lehet.