Relét nem elég hallgatni, ki is kel mérni, hogy zár e rendesen, mert ha beégett az érintkezője, hiába húz be, nem biztos, hogy mindíg továbbítja a tápot. Kormányszög jeladó nem lehet, mert attól még kell legyen táp, és a diag azt is írta volna.
Az ABS kockában van néhány finom alkatrész, ami be tud rohadni a fékolajban az idők folyamán felgyülemlő nedvességtől. Fékolaj cserénél ezért tanácsos azt is átvizsgálni-átmosni. Ez persze macerás, a szerelők nem szeressék....
Így akkor nincs ötletem, sajnos sokminden okozhatja. Ha leveszed az akusarut akkor utána a kormány jobbra-balra tekergetésével kell újra bekalibrálni, addig az ABS világít. Gondolom akkor nem ez a gond.
Sajnos most nekem is világít, én a kormányt vettem le és az összerakás után égvemaradt. Esetleg ha Budapest környékén találtál olyan szerelőt aki diagnosztikára tudta rakni akkor az elérhetősége engem is érdekelne.
Sziasztok! Testvérem itthon van Angliából, és van olyan gondja van hogy szivárog a automata váltónál a tömítésnél az olaj. Kellene egy olajcsere a tömítés javításával, vagy legalább egy rátöltés az olajra....
4 hónapja vettem az autót,feltünt hogy nem ég a műszerfalon az abs lámpa,így műszerfal ki,összes izzó csere.Mikor be indítottam láss csodát,égett a visszajelző lámpa.Folyamatosan ég a visszajelző lámpa.
Kocsi még nem volt javítva nálam,elöző tulajnál meg passz.