Voltcraft PS405Pro tápegység eladó. Az áramerősség kijelző szegmenshibás, valszeg kontaktos. Lábak nincsenek meg, a hűtőborda kissé behajlott, funkciót nem befolyásol.. Ár: 10.000ft
Köszönöm a tippet :) Willem típusú programozóm nekem is van, már nagyon sok éve jó szolgálatot tesz. A manuális programozó egy kísérlethez kellene, nem feltétlen napi használatra. Sajnos már mindenki kidobta, megvált tőle, átvette az uralmat a PC-s verzió.
Önkínzás céljából , amolyan digitális korbácsolás lesz ? Bocsánat a hozzászólásomért de anno a 80-as években inas koromban a képen láthatóhoz hasonló ketyerével írtunk 2...4K-s EPROM-ba dolgokat. Egy beíráskor elgépelt byte akár több napos hibakeresést is generálhatott. Remélem gyűjtemény bővítés a célod és nem kínozni akarod magad vele. Ha mégis gyakorlati használatra kell valami akkor a willem eprom égetőt tudnám ajánlani . Kell ugyan egy PC hozzá de egy régi P1-es win98-al is pontosan megteszi. Kb 15 éve építettem meg egy leírás alapján a képen látható programozót. Házi barkács módszerekkel is elkészíthető egyoldalas nyák-ra (fotók). Mivel nem túl gyakran használom a karos IC foglalatot költség felezés céljából egy tv-ből bontott lemezes foglalattal helyettesítettem anno mikor építettem a cuccot.
10db 24V/1.25A tápegység egyben eladó 4.000,-ft/10db irányáron a képen látható állapotban. A kivezetések javarészt Sub-d 25-re vannak kihozva. Igény és felár esetében tudok adni Sub-d 25 házat. Akár postázom is.
6db 2x18W-os fénycső armatúra a képen látható kivitelben eladó, irányár: 12.000,-ft a 6db. Ajándékba pár db fénycsövet adok. Átvétel csak személyesen, esetleg 07.22.-én Bábolna Budaörs Békásmegyer útvonalon átvehető.