Supka megemlítette, a következő szezonban az lesz a cél, hogy a csapat ismét nemzetközi kupaindulásra jogosító helyen végezzen a hazai bajnokságban, illetve a Magyar Kupában.
Ez szépen hangzik! Meglátjuk, hogy mi lesz belőle! :)
Félek egy kicsit az Európa-liga meccstől! A Rabotnicski jó csapat, régebben a Debrecent is simán kiütötték... De ez most más szituáció lesz! Supka Attila jó edző, én bízom benne. De a nemzetközi porondon a magyar lötyögés sohasem elég... De azért majd drukkolok a tévé előtt! Mást úgysem tehetek, nem rajtam fog múlni. Szkopjében akár egy iksszel is kiegyeznék. Posztokra igazoltunk, van az idei transzferekben egyfajta koncepció. Ez remélem a javunkra válik majd! :)
Komoly probléma lesz, hogy Eppel és Lanzafame eligazoltak. Legalábbbis szép számú gól távozott ezzel. De a lényeg, hogy Danilo marad. Őt nagyon bírom, ő is szépen lőtte a gólokat. Vadócz érkezésének is örülök, vele is sokat erősödtünk. Bobál visszatérése is jó dolog lenne. Szerintem kiesési gondjaink nem lesznek, viszont az élbólyba sem biztos, hogy beférünk majd... Remélem az új Bozsik-stadion is megvalósul majd! :)
"Vadi, Gazdag, Nagy Geri, Pölő, Bamba, Banó-Szabó (én őt idén kölcsönadnám valahova, ahol játszik 30 meccset, mert itt nem fog) és még Holdampf is (őt mekkora kibaszás volt leigazolni, a pálya közelébe nem fog kerülni szegény)."
Valaki távozni fog innen, tippem: vagy Gazdag, vagy Banó-Szabó.
Ahogy kinézünk ő most is kezdő lehetne. Érdekel Supka mit fog kitalálni, mert belső védő (vagy aki el tudja játszani) van Baráth, Kamber, Batik, Skvorc, Lovric, Heffler, Deák és Lovric. Középpályán belülre, Vadi, Gazdag, Nagy Geri, Pölő, Bamba, Banó-Szabó (én őt idén kölcsönadnám valahova, ahol játszik 30 meccset, mert itt nem fog) és még Holdampf is (őt mekkora kibaszás volt leigazolni, a pálya közelébe nem fog kerülni szegény). Meg még Kukoc, akit sehova nem raknék, még a lelátóra se.... Eközben a szélen Uzoma és Holender, elöl Danilo, meg a fiatalok, akiket vagy szélre, vagy előre tud berakni (Lukács, Májer, Tömösvári, Cipf). Kosztát visszahoznám Kövesdről, tavaly butaság volt eladni, szimplán csak kölcsönbe kellett volna (plán ha tudtuk, hogy Eppel és Lanza pénzzé változik).
Szóval ezzel a kerettel maradnia kell a 3-5-2-nek, sőt akár 3-5-1-1-nek akár Vadival, akár Gazdaggal Danilo mögött. Ebből bármennyire is akar Supka 4-4-2-t, elég nehéz lesz kihozni.