Amit leírtál, szép dolog, de senkit nem jogosít fel arra, hogy itt keltse a hangulatot azzal a tulajdonossal szemben, akinek kb. köszönhetjük, hogy létezünk.
Külsősként is megdöbbent, hogy te éppen kit akarsz kiszűrni a Honvéd szurkolói közül. Nem tisztem megvédeni Richmondot, de vagyunk itt néhányan akik ismerjük a való világból is. Amíg te egy névtelen és arctalan ,,senki'' vagy addig őt jól ismeri a szurkolói közeg, mind a Honvéd, mind a válogatott táborából.Találkozhattunk vele éppúgy Marseille vagy Helsinki utcáin, stadionjaiban ahova a válogatottat kísérte el, mint ahogy a Honvédosok láthatták Moldáviában vagy Izraelben. Szóval vigyázva a nagy szavakkal barátom, mert ha azt mondom, hogy honvéd drukker akkor még véletlenül sem a te nicked ugrik be ha nem az övé.
Nem tudjuk, hogy milyen dolgok állnak az ilyen döntések mögött. Vadócz is akkor indult el szakmailag érthetetlen irányba, amikor befutott Spanyolországban...
Mindenesetre örülök, hogy nem itthon megy másik csapatba.
Ez az utolsó reakcióm azokra a terelésekre, amiket összehordasz itt: A bocsánatkérést annak kell megtennie, akinek a vaj van a füle mögött. Te hazudoztál a fórumon Hemingwayről, utána világosan kiderült, hogy az állításaid mögött a Hemingwaylyel szembeni ellenérzésed áll. Mégegyszer elmondom, hogy a te cselekedeted becsületsértés, vagy akár rágalmazás is lehet. Attól még, hogy fórum, a nyilvánosság előtt nem írogathatsz le akármilyen szánalmas hazugságokat. Szerintem nem áll távol tőle, maradjunk annyiban.
Ez volt az utolsó hozzászólásom a hülyeségeidre, innentől meg pihentesd a karaktereket az én bejegyzéseim kapcsán.
Te voltál az, aki egy kétszavas hozzászólás után elkezdtél mocskolódni. Innentől kezdve meglepő, hogy visszafogottságot és józanságot vársz el másoktól.
A részemről ez a vita nem erről szól. Hanem arról, hogy van néhány agyhalott, aki feszültségeket kelt a klub körül a klub tulajdonosát támadva. Ez pedig engem és minden más Kispest szurkolót is érinti. Mert a feszültségkeltés és a klubot a kátyúból kizúzó, immár 12 éve üzemeltető tulajdonos elleni támadások számunkra, szurkolók számára és a klub számára is problémát jelentenek.
Itt bedobott richmond egy, már akkor is nyilvánvalóan hamis információt, amit egyébként, ha nem igaz, akár becsületsértés miatt büntetőjog kategóriaként is felfoghatunk. Ezek után a magam részéről lezártnak véltem a témát, fel sem hoztam volna, ha maga, richmond nem kezd el beszólogatni az "Öreg rajongóinak", nyilván rám és másokra utalva.
Azt gondolom, fontos lenne, hogy az ilyen alakokat végre kiszűrjük a szurkolók közül és megtisztítsuk a klubot, mert csak károkat és belső vitákat okoznak.
Amit írsz: Ez nem igaz, egyértelmű, hogy Lanzafame maga akar menni és ez a kiindulópont, amire Hemingwaynek reagálnia kell. Hogy örül-e a pénznek, innentől már másodlagos.
Mondtam, hogy nincsenek illúzióim a korrektségedet illetően, de az, hogy még én személyeskedek, miután te kezdtél el beszólogatni lentebb, az azért már túlmegy egy határon.
Korábban a sok hozzászólásod miatt azt gondoltam, hogy egy régi motoros, egy visszafogottan és józanul gondolkodó szurkoló vagy, de sajnos, alapvetően kell most megváltoztatnom a véleményemet téged illetően.
Uraim, uraim, csalódott vagyok az 'én forrásom tutibb' cicaharc miatt, nincs itt erre szükség!
Az igazság valószínűleg az, hogy Lanza is örömmel menne jobb csapatba több pénzt keresni meg Hemi is örömmel bezsebelne érte több százmillió forintot. Szóval mindenkinek igaza van.
Marci értelmes gyereknek tűnik. Szerintem mostanra esett le neki, hogy olyan szar a magyar bajnokság, hogy a gólkirályi cím és a relatíve jó teljesítmény nem elég jó ajánlólevél a nyugati csapatokhoz.
"egyelőre nem ígértek elég sok pénzt az Öregnek - jaj, csak meg ne bántsam rajongóit."
Vicces egy koma vagy te, richmond.
Hemingway most szögezte le egyértelműen, amit igazából eddig is tudtunk (már akinek van kis agya), vagyis, hogy Lanzafame maga kérte a távozását.
Az állításaiddal ellentétben éppen Hemingway az, akinek köszönhetően még egyáltalán itt van, mert az Öreg megkéri az árát a valódi értékeihez mérten. Tehát kockáztatja azt, hogy egyáltalán az üzlet létrejöjjön.