Bár neked lenne igazad, én oltári nagy szenvedést láttam.
Persze, hogy erősebb csapat a Partizan, tiszta sor. Mondjuk olyan nagyon nem hajtottak, iram semmi, gyenge lötyögés, de így is simán kipasszolgattak és gyakorlatilag sikerült kidolgozott helyzet nélkül lehoznunk a meccset.
Az a baj, hogy szerintem nem hozzájuk képest játszottunk rosszul, hanem magunkhoz képest. Konkrétan nemigen volt nálunk a labda, amikor mégis, akkor pedig ment az alibi meg a pánik fölrúgdosás. Játék nulla. Attila szerint voltak lehetőségeink, szerintem nem voltak.
Talán most még nem a Partizannal kellett volna gyakorolni.
Azt tudni lehetett, hogy a Partizan jobb csapat. Nekünk még nincs kialakult játékunk, a második félidőben meg egy értékelhetetlen összetételű csapat állt fel, próbajátékosokkal, az eddig keveset játszó Lukáccsal, Cipffel. Nagy Geri is sérült volt két hónapig.
Szerintem annyira nem gázos a helyzet, ahogyan leírod. Ha az alapcsapatban egyszerre játszik majd Nagy Geri, Gazdag, Danilo, jobb lesz az előrejátékunk is.
Egy-két minőségi igazolásra van szükség és arra, hogy a fiatalok fejlődjenek.
Most a fiatalok a legfontosabbak szerintem. Több tehetség is van a csapat környékén.
Felépített támadásaink nem voltak, az előrevagdosott labdákkal Eppel és Lanza nélkül nem tudtunk mit kezdeni, a labda nem nagyon volt nálunk, egy szokásos védelmi balfaszkodással (védők mögé ívelt labda) és egy potyával ( a túlságosan kint álló Horváth felett átemelt labda olyan 18-ról) kikaptunk 2-0-ra. Reálisan kaphattuk volna még 2-3-at, ha komolyan veszik a szerbek, akkor nem tudom mennyit.
Visszaszívom a korábbit, a mai alapján a Rabotnicki elleni továbbjutás bravúr lenne. Nagyo sokat kellene javulnunk mindenben. Nincs okunk a bizakodásra.
Ja, bónuszként megsérült Baráth, ha az amire gondolok (térdszalag, porc), akkor ősszel nem fog játszani. Remélem, hogy mindenben tévedek.
Jó, de a hét attól még maradhatott volna. Eredetileg csütörötkön játszottunk volna. Most kedden játszunk és egy másik héten. Miért nem csak a napot cserélték meg?
Amúgy azt nem értem, hogy ha csütörtökről szerdára át lehetett tenni a meccset, akkor miért kellett a hetet is elcserélni? Miért nem játszhattunk 12-e helyett mondjuk 10-én, vagy 11-én? Pláne zártkapus meccset.
Attilánál alapkezdő Nagy Gergő. A sérülése után ez volt az első meccse.
Ami jó hír, hogy Cipfet bette a kezdőbe. Remélhetőleg lát benne valamit, mégiscsak egy 17 éves srácról beszélünk. Egy-két meccsen már a padon is ült nála.
Mondjuk valszeg a Gabala lenne a végállomás, de a szkopjei vasutasokon túl kéne lépni -és ezzel gyakorlatilag mondhatnánk, hogy mi megtettük, amit megkövetelt a haza
Én annyit írtam, hogy pénzt akar, szerinted ez egyenesen aljasság, a szentírás csakis az lehet, amit szerinted Lanza gondolt, de nem mondott ki (höhöhö). Hemiről pedig ne írjunk semmit, mert ő a klub tulaja. Und so?