Igaz. Ugyanakkor ebben az üzleti világban nem ez a jellemző. Persze tisztelet a kivételnek és nem azt mondom, hogy ez a jó, csak nem kell meglepődni, mert a korrekt megoldás lett volna (sajnos) a meglepő.
Ebben van igazsag. Korrektebb lett volna ha megkeresnek egy foimportort es az utana megkeresi azokat (is) akik foglalkoztak a branddel h beszallnanak-e disztributorkent.
en meg ugy velem hatbaszurtak azokat akiknek koszonheti a Xiaomi a nepszeruseget, miutan bevallottan evek ota ezt szajkoztak a fb es hadonlo kozosseg altali terjeszkedest es nem reklamokra bkzva...mondhatni a mor megtette a kotelesseget a mor mehet..
Ez teljesen normális. Megtette azt, amit a másik fél nem (pedig előnyben volt): levédette. Csak időben le kellett volna védeni (mikor még szó sem volt az európai terjeszkedésről) és akkor most még pénz is állna a házhoz (van példa bőven).
"Kedves fészbúk lakók! Nem kell bűnbakot keresni, pláne nem a WayteQ és a többi hivatalos forgalmazóban! A Xiaomi döntött így, hogy egy londoni ügyvédi irodával a szerzői jogait érvényesíti Európa szerte. Így a hivatalos nyitás előtt ez egy "bevált" módszer, hogy a fogyasztók megtévesztése ebben a formában ne történjen meg. Szóval nem kell egyből farkast kiáltani!!!"
Egyebkent holnap 12:00 orakor nyit az elso Magyarorszagi Xiaomi uzlet a Lurdyban.
Ha elég a Meizu teljesítménye (ahogy nézem, azért gyengébb a xiaominál), akkor szerintem egyebekben nagy különbség nincs a kettő között (a méretet leszámítva persze), nyugodtan megveheted azt is.
Sziasztok! Telefon vásárlás előtt állok. Xiaomi redmi 5 note paramaterei tetszenek, de az 5,99 kijelző mérete engem taszít.. Családban csak xiaomi telefonok vannak, hibátlanul teszik a dolgukat. Meizu pro 7 ami a kijelző mérete miatt tetszik, de nem ismerem. Merjek bele ugrani? Mit vennétek ebben az értékben?
Frissített info: végül is nem kis demagógiával támadva őket, de jóváírták az elveszett csomag árát. Nagyobb értékű cuccnál feltétlenül rá kell kérdezni, hogy a fizetett fuvardíj tartalmaz-e biztosítást!
DHL csomag volt, a német "külföldre elküldve" státusszal, a magyar postához meg állítólag nem érkezett meg. Tracking ott szakadt meg. Senki nem tud tenni. A német állítja, hogy kilépett tőlük. A magyar meg nem foglalkozik vele, mondván a feladó dolga.
Benne van az üzletszabályzatukban, hogy a szállítás alatt eltűnt árukért NEM FELELNEK! Azt külső félnek tekintik és nem kártérítenek ha ott veszik el!!!
Ez pláne egy több száz dolláros cuccnál baromi gáz lehet!
sajna nem csak az esetleges szoftver hibakat nem orvosoljak, de az android biztonsagi csomagjat sem. Most, hogy a Xiaomi is leallt a heti frissitesekkel amig nem jon ki a MIUI 10 publikus beta verzioja, nekem sem frissul.
Gearbest-el vigyázni! Ha elveszik a postán a cucc, nem akarnak fizetni! Arra hivatkoznak, hogy nem fizettem rá biztosítást! Holott fel sem kínálja. 4. hete g.ciznek. A cucc a DHL-től eljött, a magyar postánál nincs nyoma. A tracking utolsó bejegyzése 1,5 hónapja: Külföldre elküldve.
Lassan nem marad más mint a PayPal-nál panaszt tenni! Egy 70 dolláros tételnél. Egyik nap elzavar. Másnap ugyan az ügyintéző 50%-os kártérítést igér. Harmadnap teljes kártérítést. Negyedik nap megint totál elutasítás. Pedig 17 euró postaköltséget fizettem német lerakatból a szállításra. Több tucatnyi sikeres vásárlás után!
Ez igy van. Most is egy Umidigi S2-est hasznalok, regota nem jott ki ra frissites. 6.0.1 Androidon megallt. DE meglepo modon mar nem zavar es a keszuleket szeretem hasznalni, nem utkoztem komoly gondba a 6.0.1 miatt. Igazabol csak a vasarlasi vagy jott ram, ezert nezem ujra a lehetseges telefonokat. Arban raadasul nagy szorasban :)
csak azon lepodtem meg, hogy eloszor fognak arulni nem redmi hanem felsokategorias xiaomit. Redmi Note 5 mar kaphato naluk is a legjobb aron 6/64GB-os.