Szia! Légyszives a kerékpárról több felvételt csinálni egész kerékpár,, hajtó lánckerék,Nyaktábla helyén lévő szegecstávolságot lemérni, és a gumin lévőszámokat is megírni.Gondolom a betű az elején F betű. Vázszám alapján talán Rákosi Mátyás idejéből való valamire tippelek, várom a képeket és mások véleményét. ÜDv Zoltán
Sziasztok! Nincs valakinek elfekvőben egy Csepel Marathon váz bordó színben a képen lévőhöz hasonló állapotban és matricával? (csak a váz érdekel a villával+a kormánycsapágy és a középcsapágy)
Tudnátok segíteni,hogy milyen bringa lehet ez ilyen vázszámmal? Nagyapám bringája volt. Szeretném felújítani,csak tudni kéne,hogy milyen irányba kell mennem :)
Szia! Magánvéleményemmel megsérteni nem szerettelek volna semmiként, nekem R26-n Bakony lámpám van, lehet, hogy nem korhű, de a kormánycsőn sem az R26-n sem az SR26-n nincs sok hely..Üdv Zoltán
Nagyon szépen köszönöm, WM jelzést a vázszám túloldalán nem találtam, igy WMKerékpárok között nem keresgéltem. Van két Tura-ám ugyanolyan üléssel, és még egy kis kincsem is rá ha RM kerékpárnak elfogadjuk......(Nyaktáblám nincs)
Szia! Nagyon szép a Sr26-od, + raktam is rá (bár én másik lámpát raknák rá, magánvéleményem )
Botondom nincs abban bocs de nem tudok segíteni, de kiváncsi vagyok a mit írnak Gyűjtőtársaink Rákosi Mátyás féle kerékpárodról.Nekem is van kettő egy férfi Csepel és a "felesége" hattyúnyakú Csepel ezt láthatód kicsit lentebb ezen kétféle sárvédő van szerintem "csikfoszlányok" alapján hátsó lehet eredeti.A férfit csatolom, ezen nincs középen emelés, várom mások véleményét én is... Üdv Zoltán
A (második segítség kérés ) közel múltban , egy 60-s évekbeli női TURÁN akadt meg a szemem, bicó előző életében "virágtartóként" funckionált. Azt szeretném megkérdezni Tőlletek a kerékkel mit kezdenétek, mert így nem szeretném igazándiből hagyni. Választ köszönöm Zoltán.
SZép napot kívánok mindenkinek! Két kérdésben várom szives segítségeteket!
Munkatársam ki szerette volna dobni az alábbi kerékpárt (amit két hétig árult de senki nem érdeklődött utánna) én meg elcseréltem vele 5 liter folyékony kenyérre. Hát nincs még valami szép formába, de legalább
Nem jutott a méh telepre. RM Csepelnek tippelem a vázszám alapján, de a csikozása nem igazán láttam még . Esetleg valakinek van-e hajlított vázas RM Csepelje vagy talán nem is az?Várom véleményeteket!