Nálam lesz egy eladó Volga a szezon végén. Vajszínű, megvigyázott, 2410-es. Kívül-belül rendben van. Kizárólag komoly érdeklődőknek és nem minden áron.
www.olx.ua Kiválasztod megrendeled ami kell oszt ha akarod le is szállítják ahogy megbeszélitek (Vasúton,uszályon,tréleren,autómentővel,furgonba, kamionba,vagy akár lábon is házhoz.
Hello! Nemtudom, hogy mennyire aktív, vagy egyáltalán aktív-e ez a fórum, de volgát szeretnék vásárolni és megköszönném, ha tudnátok segíteni abban, hogy milyen árkategóriában mozognak.
Valami csoda folytán eszembe jutott a régi loginom, és ma este öntött el a nosztalgiahullám, gondoltam rákeresek a topikra így 10 év után kb.
Facebookon volt klub, de érdektelenség hiányában megszűnt sajnos (a vírus is betehetett neki, március végén történt). Jelenleg ez az egyetlen élő kommunikációs csatorna, de inkább csak adok-veszek: https://www.facebook.com/groups/1877349109146911
24es volga motorhoz (zmz 402, 100 Le) pròbálkozott valaki hall jeladòs gyújtással. Szerintetek érdemes, mik a tapasztalatok? Esetleg dupla kipufogòs megoldással van tapasztalat? NKH reklamálhat a duplakipufogó miatt?
Szervusztok! 2412 csinosítgatásához keresek még mindig cuccokat. Pl. a belsőtér műanyag darabjait, és egyéb apróságokat. Nem bont valaki Pest környékén egy donort? Köszi előre is.
Üdv. Mindenkinek! Először is elnézést,hogy Moszkvicsosként ide pofátlankodok :) Az lenne a kérdésem, hogy a korai Volga 24-es indexlámpa kapcsolója megegyezik-e a Moszkvics 412-vel ? Ha igen, vevő lennék rá! Ugyan is Moszkvics 412 INDEXLÁMPA KAPCSOLÓRA vadászok! :)
Sziasztok nem tudom valaki járta már e ezt az utat vagy estelteg valaki tudna segiteni a lényeg egy volgát szeretnék vásárolni és olyan kérdésem lenne, hogy ukrajnában nézegettem a volgákat ott egyértelmüen olcsóbbbak mint itthon. Magyarországon 1 millió körül mennek a roncsok kint 400.000Ft körül lehet már kapni... a kérdésem az lenne, hogy ukrajnából meg lehet oldani a behozatalt vagy ez egyszerüen lehetetlen megoldani mert más topikban olvastam pont egy másik ember is igy volt és ott azt irták MO nem engedélyezik papirozni.