Keresés

Részletes keresés

5. Hugo Creative Commons License 2018.03.30 0 0 15

Én 17 évesen egy csajszi miatt szembesültem ezzel, ő cigizett... nekem eszembe sem jutott, pedig mellettem már addigra mindenki...

de valahogy én is elkezdetem (kizárólag miatta)... a kezdeti kapcsolat hamar elszállni tudott és a cigi maradt...

azóta rózsadombi luxuslakásra elég lenne pénzt költöttem cigire, szóval ne kezdjél el cigizni:-)

ezzel együtt az a véleményem (46 év cigi, jelenleg napi 2 doboz), hogy átestek a ló túloldalára (szokás szerint), annyira azért nem gáz, de roppant alkalmas a függők kirablására, amit azért nem tolerálnék... hímneműek 60 felett sok másba is el tudnak pusztulni, 2 barátom temetésén is voltam, akik sosem dohányoztak... 

De a lényeg, hogy tényleg nem szabad cigizni, olyan, mintha széttennéd a kezed és megadnád magadat az állami útszéli kirablásnak.

Ha csak a szimpi nő dohányos, akkor is kirabolható célpont vagy, mert költeni fog rá. Mesék sok a leszokásról, de hát az tényleg nem a többség.

Hagyd ott és lesz pénzed másra is.

 

Előzmény: Klein úr (14)
Klein úr Creative Commons License 2018.03.30 0 0 14

Ezt kellene, de nagyon nehéz. Életem legjobb kapcsolatáról van szó. Minden nagyon jó vele. Amig heti 5-6 szálat szivott, addig ezt nem volt nehéz elfogadni. Csak ez mostanában kezdett el felmenni a napi 3-4-re. Persze lehet, hogy ennyitől semmi baja nem lesz. Attól is tartok, hogy ha megbolygatom az életének ezt a részét, akkor talán mást is elrontok. Nem lehet csak úgy kivenni valamit, ami nekem nem tetszik. Most már mindegy, mert tegnap megvolt ez a beszélgetés. kiváncsi vagyok a folytatásra.

Előzmény: Törölt nick (12)
3x_ Creative Commons License 2018.03.30 0 0 13

A másik másságának elfogadása?
Ez nem olyan, minthogy elfogadom a másik eltérő szexuális preferenciáját vagy vallását, hanem kifejezetten rontja az én komfortomat.
Azonkívül az elfogadás az csak kölcsönös lehet, de egy dohányosnak nem kell elfogadnia azt, hogy te nem dohányzol, azon nincs mit elfogadni, mert azzal semmit nem ártasz neki.

Előzmény: tuktikka (11)
Törölt nick Creative Commons License 2018.03.30 0 1 12

Ha egyébként jól megvagytok fogadd el így, hátha később leteszi. Ha csak napi 3-4 szál akkor még nem függő.

tuktikka Creative Commons License 2018.03.30 -1 1 11

Érdekes módon mind a 2 szomszédasszonyom cigizik, a pasik nem .

Nálunk meg fordítva.

Mondjuk huszonéve még nem volt ennyire bőnöző a bagós.

Manapság a tolerancia , a másik másságának elfogadása a béka feneke alatt van.

Klein úr Creative Commons License 2018.03.29 0 0 9

Tényleg nem dohányzott akkor. Volt csók meg minden, de nem éreztem. Utaztunk együtt később. Az első napon dohányzott, amikor buliban voltunk, de akkor ez nem volt ujdonság nekem. Aztán 5 napig semmi. Engem tényleg nem zavar ha néha sziv. Én szeretem a dohányfüst illatát/szagát csak a tendencia ne ilyen legyen.

Előzmény: forgione1 (8)
forgione1 Creative Commons License 2018.03.29 -1 0 8

megismerkedtünk nem tudtam, hogy dohányzik. Talán egy hónappal később beszélt róla

 

Semmi csók?

Egyszer volt dohányos csajom, valamikor nagyon régen, de most is undor fog el ha a cigi ízére gondolok. Pedig napi 1 szál volt neki. Amit se rágó, se fogkrém nem tudott eltüntetni csak halványítani. Először toleráltam,mert nagyon dögös csajszi volt és tette a dolgát az ágyban ahogy kell. De 1 hónap után kerestem nem dohányzót :-)

 

Ne mond, hogy nem érzeted rajta :-) Vagy ez plátói kapcsolat? :-))

Előzmény: Klein úr (-)
Klein úr Creative Commons License 2018.03.29 0 0 7

Megmondat neki, hogy ez engem zavar. Nem akarom, hogy ne dohányozon, de tegye úgy mint korábban. 3 nap egy héten számomra elfogadható. 10 perce a fürdőben van. MAjd jelentkezem.

Törölt nick Creative Commons License 2018.03.29 0 0 6

Szokjon rá a szivarodra. Igénytelen dolog a dohányzás, 60 felett megy is a tepsibe.

3x_ Creative Commons License 2018.03.29 0 0 5

Ugyanezt mondom, az élet mindenféléket hozhat. Én így terveztem, nekem így is lett, a feleségem nem dohányzik, de mondom, az is lehet, hogy elfogadod, beletörődsz, semmi sem kizárt.

Előzmény: Klein úr (4)
Klein úr Creative Commons License 2018.03.29 0 0 4

Elég nagy a különbség aközött, hogy valamit elképzelünk vagy megtörténik velünk. Mert nagyjából én is így képzeltem mindaddíg amig meg nem történt velem.

Előzmény: 3x_ (1)
cirkóniu Creative Commons License 2018.03.29 0 0 3

Szex után jó is az!

Klein úr Creative Commons License 2018.03.29 -1 0 2

Ezt nem szeretném. Volt már épp elég csajom és mindezzel együtt ő legjobb. Egyik sem volt hibátlan. Valahogy nekem kellene képessé válnom elfogadni ezt. Csak nem tudom hogyan.

Előzmény: Kolompár Deszpaszító (0)
3x_ Creative Commons License 2018.03.29 -1 2 1

Könnyű mások életéről okoskodni, de kívülállóként: ha eléggé szeret téged, leszokik, ha nem, akkor bye-bye. 
Nekem nem sok kapcsolatom volt, de egész életemben kikötöttem, hogy dohányzó nővel nem kezdek, lehet bármilyen szimpatikus vagy bombázó.
Ha valaki nem dohányzik, annak egyszerűen elviselhetetlen egy nikotinbűzös pár.

De az élet mindenre rácáfol, vannak nagy megalkuvások, tehát akár bele is törődhetsz, olyan is van. Sőt, akár te is rászokhatsz a bagóra, és akkor már ketten pöfékeltek.

Előzmény: Klein úr (-)
Kolompár Deszpaszító Creative Commons License 2018.03.29 0 3 0

Másik csaj.

Klein úr Creative Commons License 2018.03.29 0 0 topiknyitó

Amikor megismerkedtünk nem tudtam, hogy dohányzik. Talán egy hónappal később beszélt róla, hogy néha ha este borozik dohányozni is szokott. Nem voltam túl boldog ettől, de tényleg így volt. Kb heti 5 szálat szívott, ami tolerálható. Az utóbbi időben viszont már minden este elmegy 3-4 szál. Ezt már egy kicsit soknak érzem. Nem a szaga zavar csak őt féltem. Kissé tanácstalan vagyok, hogy mitévő legyek. Nem szeretném megrendszabályozni az életét, mert az biztosan nem tenne jót a kapcsolatunknak, de valamit tennem kell mert most nagyon kellemetlenül érzem magam. Ötletek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!