Kínából rendeltem valami jobbfajtát, ami akkor is tudja tölteni a telefont (hogy nőjön a töltöttség) ha fut a navigáció. Erre a beépített USB nem volt képes :-(
ez igaz :). ti milyen tel toltot hasznaltok a kocsihoz ? en vettem egyet tegnap,persze nemvolt olcso,de nem kompatibilis a kocsimmal,csak akkor tolt amikor kedve van,nemszabad hozzaernem,mert akkor nemtolt,vagy kikapcsol a telefonom tole.. :)
nemkell ahhoz nyitott ajto sem :) ha zarva van akkoris csinalja. koszi fiuk,megnyugodtam h masnak is ilyen :). ja,kisebb nagyobb godroknel,vasuti atjaroknal cicereg a visszapillanto tukrom.egesz auto nagyon halk,mas nem ciripel,de a tukor igen.megraztam,megmozgattam,de ugY semmi.nektek is? mit csinaljak vele?
Ez az enyémben is így van. Előfordulhat, hogy annak idején mikor programozták ezeket a biztonsági elemeket, akkor ez a rész egy kicsit "bogaras" maradt. Lehet csak figyelmeztetni akar. Esetleg a használatiban érdemes utána olvasni erről. Illetve akkor kikapcsolni az övet, ha megállt a verda, az a biztos. :)
hali. egy erdekes jelensegre lettem figyelmes az utoval kapcsolatban . tegyuk fel,ha autozok,bekotom az ovem persze. De megteszek mondjuk 4-5 km-t majd mielott megallnak 5-10 m elotte kikapcsolom az ovet es beallok a parkoloba.ez eddig meg okes,de mi a f…..ert csilingel akkoris az ov jelzo amikor allok,es lesek ki az ablakon??baratnom figylet fel ma este ra,h megalltunk ,elotte kikapcsolta az ovet.,es az az ov jelzo ikonja csinlingelt,amikor mar a parkoloban voltunk. aztan kitettem ot,eljottem par km t haza,es az enyemnel is kiproblatam. leparkolas elott kikapcsolatam az ovet es meg akkoris csilingelt amikor alltam a kocsival,es nyitva volt az ajtom ! ez normalis ?
Várjuk meg élőben. Szerintem most a szögletesebb formák a divatosak. Ellenben tény, hogy a mostani is frankó az egyik ok, hogy a Ceed mellett döntöttem, hogy nagyon tetszett a műszerfala. :-). Kicsit off de itt van egy jó hosszú teszt a Hyundai i30-ról. Szerintem a Ceed ugyan ez lesz csak láthatóan sportosabb irányt képvisel. A kormányzás direktségét dicsérték az új Ceed előzetes tesztjében ha tényleg ilyen lesz akkor az nekem igen tetszeni fog. :-)
Általában így működnek a vezérlőegységek. Eltárolják a hibát, pár indításig égve marad, utána már csak a szervízegységgel (Teck-2, Scan 100, stb) lehet kiolvasni hogy volt hiba, valamint a hibakódot. Ez természetesen akkor igaz, ha az ok, amiért kigyulladt a lámpa nem áll fent folyamatosan. Gondolom akkor arról sem hallottál, hogy az érzékelt hiba nem rögtön az első alkalommal kerül eltárolásra. Mondjuk egy tökéletlen égésnél ha bizonyos időintervallumon belül (pár mp) megadott darabszámnál többször adja be a jelet, csak akkor tárol el hibakódot és gyullad fel a lámpa.
Nekem 2008-as crdi-m volt,használtam vettem, 220000Km -mel adtam el.Mentem vele 40000Km.-et. A mostani is crdi,2015 és van benne 130000Km.Nekem még soha nem világított ez a lámpa,pedig egy nap 10-20 kilométert megyek vele.Mondjuk hétvégén,bevásárlás és kirándulás céljából 100-200Km haladok.Van benne ilyen izzó?
Nekem is magasnak tűnik...nem lehet, hogy a szervizes keverte a dolgot egy benzin üzemű EGR-kiégetésével? Házilagos megoldásra szoktak ilyen "járatást" javasolni, hátha kisebb a baj és megoldja nagyobb beavatkozás nélkül...
Szerintem más jele nincs, de jelentősen megnő a fogyasztás, azaz pulzál pár percig. Ez a 3500-3800 fordulat nekem durvának hangzik, de lehet akkor gyorsabban végez. Egyszer kipróbálom. Én ha észreveszem nem kapcsolok vissza ezért, megyek tovább tempomattal. Lehet ez így nem is jó?
Én a helyedben olvastatnék egy hibakódot, hogy biztosan amiatt volt-e? Az, hogy a lámpa elaludt, nem jelenti, hogy megoldódott a probléma. 4. indítás után elalszik a lámpa, ha pillanatnyilag nem áll fenn a hibajelenség. De a kódot eltárolta.
Hát a pill.fogyasztás nem sokat változik,csak egy kicsit nő talán.Én alapjáraton érzem,mintha egy kicsit keményebben járna.Nálam az a baj,hogy ugye a regenerálás akkor indul el,ha autópályán vagy országúton mész hosszabb ideig,és én
Kb.10 Km-t megyek autó úton,utána haza érek.Na,hát ennyi idő alatt el is indul a program,és ekkor kéne tovább menni.
Szia! Ezt "...elkezdett regenerálni...." , te is a pillanatnyi fogyasztás megemelkedéséből vetted észre? Vagy van ennek más érzékelhető jele , hogy az ember ne állítsa le közben. Azért érdekel , mert hamarosan nekem is lesz egy 1.6 CRDi-m.
Nekem is olykor elindulásnál van problémám, mint egy korábban hozzászólónak. Van amikor egy kis ideig üreges hangot hallok a motortérből, míg a kuplungot teljesen fel nem engedem. Egyébként egy 1.5 éves 1.4-es benzinesről van szó. Előre is kösz, ha valaki megosztja gondolatait.