Szia! Ezt "...elkezdett regenerálni...." , te is a pillanatnyi fogyasztás megemelkedéséből vetted észre? Vagy van ennek más érzékelhető jele , hogy az ember ne állítsa le közben. Azért érdekel , mert hamarosan nekem is lesz egy 1.6 CRDi-m.
Nekem is olykor elindulásnál van problémám, mint egy korábban hozzászólónak. Van amikor egy kis ideig üreges hangot hallok a motortérből, míg a kuplungot teljesen fel nem engedem. Egyébként egy 1.5 éves 1.4-es benzinesről van szó. Előre is kösz, ha valaki megosztja gondolatait.
Nem gyilkolom az autót - egy autómat sem gyilkoltam eddig - hamar felkapcsolok de már írtam. Gyakorlatilag amint jelzi, hogy kapcsoljak már fel is váltok sőt néha még előbb is.
Én szoktam klímázni főleg ha vizes kabáttal ülünk be, attól hamar bepárásodunk. Akkor még a gyorsítás lehet a különbség hogy ki mekkora lendülettel akarja elérni a megengedett sebességet :)
Én amúgy nem hiszek a computernek, manuálisan szoktam számolni tankolásnál, az a biztos :)
Télen nem jellemző, hogy menne a klíma. :-) Téli gumi Hankook, sensor nem jelez, ezen a téres minden okés. Motorral is minden rendben szerintem. Lehet alapba kellene tennem a computert. Ez az érték zömében napi 2x10 városi km-el (reggel-este) jön ki szerintem innen fújhat a szél. Talán fel sem melegszik mire megállok vele.
kepzeld, 2 napja aktivabban hasznalom,es kicsit batrabb gazt adok neki nemcsinalja,sot,van egy kis morgos hangja. szoval tenyleg a kuplungolassal volt a gondom,felenel kicsivel hamarabb engedtem ra a motrot,es kicsit megfulladt.egy feliciabol ultem att :) fene gondolta volna h 14 ev aktiv vezetes utan ujra kell szoknom a kuplungot :) koszi a valaszodat.,, egy ujabb kep rola :)
Nem tudom, hogy előtte, milyen autón vezettél, de meg kell szokni. Nekem is 1,4-es motorral van, s szokni kellett a kuplung kezelést benne. Valószínűleg gyorsan enged a kuplungot, s attól rángat. Nálam is csinált ilyet, mint amit leírtál, s a finomabb kuplungulás segít neki.
Az enyém 8,9-et ír jelenleg de 8 alá még nem ment, kézi váltó. Pedig amint lehet már fel is kapcsolok nem pörgetem. Ha kimegyek vidéki utakra ez rohamosan csökkenni kezd. Ősszel 80 km-es vidéki úton 5,4 volt az átlag ez volt a legkevesebb eddig. Pályán nyáron légkondival 130 körül 165 km-es távon (M1;M0) 6,4.
Az a 7,2 igen szép eredmény de nagyon nagy a különbség szerintem. Vagy a tiéd túl alacsony v. az enyém túl magas.
Az én 1.6-os benzines automatám most a tél végére - szeptembertől nézve - ment fel 7.2-re. Alapvetően budapesti reggeli és délutáni utak, szabadban parkol, nejem reggel melegítteti, amíg sminkel :-). Teljesen elégedett vagyok. Nemcsak a sminkkel, a fogyasztással is :-) Lehet, egy dízel 1, egy hibrid 2 literrel kevesebbet fogyasztana. A 14 éves 1.4-es Fusion-om 1 - 1.5 literrel többet fogyaszt.....
Szia! Nekem 1,6 SW van, vásárlás előtt volt szerencsém kipróbálni egy 1,4 SW-t nagyon nagy a különbség, nem 300e ft. Szóval csakis az 1,6 motorral vásárold meg. Megpakolva hegymenetben így is csak megfelel, nem bajnok!
Annakidején ilyen arányban volt a Suzuki 1.0 és az 1,3 közti különbség, utólag volt pár eset hogy nagyon kellett volna az a plusz lóerő utánfutózáshoz . És ha lehetett volna szívesen megadtam volna a különbözetet. Megveszel egy 1,4 es kocsit 4M Ft ért egy év mulva hiába fizetnél bárkinek 300E Ft-ot hogy lenne az 1,6 os motor.
Nekem 1.6-os a Ceed-em. Sajnos városban fogyaszt főleg hidegben, de ezen túl csakis előnye van az 1.4-hez képest. Ha pályázol is aránylag sokat szerintem megbánnád a kisebb motort. Ha többen beleültök csomagokkal azt is előbb megérzi, mint az 1.6-os. Nekem egyszer panaszkodott egy Ceed-es, hogy megbánta az 1.4-est. Kollégának is 1.4 van ő is mondta elvan vele de az 1.6 jobb lett volna. Szóval szerintem nem kérdés.
Nincs Ceedem de vittek 1,6 ossal, és teli csomagokkal jól bírta a pályát. Ha más kocsiból 1,4 est és gyöngének találod a választ meg is adtad csak megerősítésre vártál. Egyébként az autópálya tempót minden forgalomban lévő gépkocsi tudja, a kisebb lökettérfogatúak magasabb fordulaton működnek ( váltóáttétel ) Pl: 1000-es Swift is tudta a 130-140 et pályán 53Le
Tehát elbírja a pályázást, de az 1,6 ossal több örömöd lesz . A mostani off Japán kocsim is 1,6 os és pont jó, nem kell együtt venni a levegőt a motorral a Gödöllői part előtt, pláne ha nem lendületből tudok nekifutni akkor sem .
Gondolkodom új Cee'd vásárlásán. Csak benzines érdekel, és csak szívó.
Érdekelne, hogy az 1,4-es milyen a gyakorlatban? Gondolom városban, és országúton elegendő, de pl. autópályán használható? Nem zajos, nem pörög nagyon? Emelkedőket hogy bírja? Vagy azt ha 4-en ülünk benne néhány csomaggal?
Most egy 1,4-es 2005-ös Civic-em van, és az nem igazán alkalmas autópályára, nem szeretnék hasonlóba futni egy új autónál. Az 1.6-os 300e-rel drágább, erősen gondolkodom, hogy inkább a nagyobbat lenne érdemes választani.
Páromnak 1.6 Sportage van, és nem egy erőbajnok, így tartok kicsit a Cee'd-nél az 1.4-es motortól.
Mi a véleményetek? Esetleg van olyan aki próbálta már mindkét motort?
sziasztok.ugyebar 1 honapja vettem egy full uj ceedet,1,4 motorral. meg akkoris felfigyletem egy erdekes jelensegre,de nemfoglalkoztam vele a mai napig. de ma elkezdett erdekelni. ha pl indulok a lámpanal,es adok egy kis eroteljesebb gazt,kozbe engedem a kuplungot, megindul a kocsi,majd mikor elkezdene huzni,visszabvesz a gazbol egy pillanatra,majd ujra nekilodul es megy rendesen.de ha nagyon szepen csusztatva elindulok,teljesen felengedett kuplungal gurulok egyesbe,majd megtaposom a gazt,ilyet nemcsinal. mi a fene ez ? akik eddig velem ultek,azt hiszik nemtudok vezetni,teljes fej bologatas mindegyiknel,mert huz,nemhuz,majd megint huz szindromat jatsza.. nektek is igy van ?
az enyém is 2008-as, nincsen külön anya garnitúra az aluhoz amikor először mentem a gumishoz akkor megkérdezte, mondtam nincs, sóhajtott, mondta jó és azóta nem kérdezi
Köszönöm, ennél sokkal régebbi hozzászólásokig visszamentem, amire gondolsz, arra írtam email-t is, de úgy vagyok ezzel, több ember több mindenről tudhat. :-)
Két olyan autó volt eddig, amiért rendesen megdobbant a szívem, az egyiket mire telefonáltam eladták, a másiknál az eladó visszalépett (vagy másnak adta el, azt nem tudom, de végül is az Ő dolga). Szóval még keresem azt, amelyik nekem szól, rám vár... :-)
Szia! Köszönöm, írtam privát email-t az általad megadott email címre, még nem jött onnan válasz. Először is az árat kérdezem, mert az azért nagyon fontos tényező...
Van egy ujabb kérdésem :ugyanehez a 2008as SW ceed-vásárolnék alufelnit,talaltam is neten használtat jó áron, csak nincs hozza csavaranya,szerintetek a megoldhatom alátéttel a régi csavaranyák alá???
Van egy 2016-os Kia Ceed Sw (1.6 benzines) autóm. Gondoltam, hogy teszek bele egy jobb H7-es izzót és érdeklődnék, hogy ezért szerelő műhelybe kell/érdemes vinni vagy magam barkács tudásommal is meg tudom ugrani a feladatot? Nagyon szét kell kapni?