sziasztok.ugyebar 1 honapja vettem egy full uj ceedet,1,4 motorral. meg akkoris felfigyletem egy erdekes jelensegre,de nemfoglalkoztam vele a mai napig. de ma elkezdett erdekelni. ha pl indulok a lámpanal,es adok egy kis eroteljesebb gazt,kozbe engedem a kuplungot, megindul a kocsi,majd mikor elkezdene huzni,visszabvesz a gazbol egy pillanatra,majd ujra nekilodul es megy rendesen.de ha nagyon szepen csusztatva elindulok,teljesen felengedett kuplungal gurulok egyesbe,majd megtaposom a gazt,ilyet nemcsinal. mi a fene ez ? akik eddig velem ultek,azt hiszik nemtudok vezetni,teljes fej bologatas mindegyiknel,mert huz,nemhuz,majd megint huz szindromat jatsza.. nektek is igy van ?
az enyém is 2008-as, nincsen külön anya garnitúra az aluhoz amikor először mentem a gumishoz akkor megkérdezte, mondtam nincs, sóhajtott, mondta jó és azóta nem kérdezi
Köszönöm, ennél sokkal régebbi hozzászólásokig visszamentem, amire gondolsz, arra írtam email-t is, de úgy vagyok ezzel, több ember több mindenről tudhat. :-)
Két olyan autó volt eddig, amiért rendesen megdobbant a szívem, az egyiket mire telefonáltam eladták, a másiknál az eladó visszalépett (vagy másnak adta el, azt nem tudom, de végül is az Ő dolga). Szóval még keresem azt, amelyik nekem szól, rám vár... :-)
Szia! Köszönöm, írtam privát email-t az általad megadott email címre, még nem jött onnan válasz. Először is az árat kérdezem, mert az azért nagyon fontos tényező...
Van egy ujabb kérdésem :ugyanehez a 2008as SW ceed-vásárolnék alufelnit,talaltam is neten használtat jó áron, csak nincs hozza csavaranya,szerintetek a megoldhatom alátéttel a régi csavaranyák alá???
Van egy 2016-os Kia Ceed Sw (1.6 benzines) autóm. Gondoltam, hogy teszek bele egy jobb H7-es izzót és érdeklődnék, hogy ezért szerelő műhelybe kell/érdemes vinni vagy magam barkács tudásommal is meg tudom ugrani a feladatot? Nagyon szét kell kapni?
Autóvásárlás előtt állok, nagyon megtetszett a Ceed, de még kicsit bizonytalan vagyok az eddig látottak alapján, amit meg szerettem volna megvásárolni, azt közben eladták, ezért segítséget kérek Tőletek.
Tudtok-e olyan eladó benzines autót, ami megbízható előzményekkel rendelkezik, jó és szép állapotú és érdemes volna megvásárolni?
Az még rugalmas nálam, hogy kombi vagy sem, bár a kombi kicsit jobban bejönne. Bele kell szeretnem, akkor nem válogatok. :-)
Ha van olyan autó, amit eladnának és jó szívvel ajánlanátok, akkor megköszönöm a segítséget.
Sziasztok! Ceed vásárlásán töröm a fejem, 2010-2013-t szeretnék. Tudnátok nekem segíteni, melyik felszereltségnél van a középkonzolon nagy képernyő, illetve melyiknél van tolatókamera?